demi gods 3 pacanele demo

Demi Gods 3

Demi Gods III este unul dintre cele mai fabuloase jocuri de pacanele online care există în momentul de față. Slotul oferit de către Spinomenal are o tematică cu zei nordici și oferă 9 tipuri diferite de funcții bonus.

În cazul în care Demi Gods 2 ți s-a părut un joc impresionant, trebuie să știi că Demi Gods 3 este și mai bun. Providerul a schimbat ecranul de joc, acesta având 5 role și 4 linii, dar a păstrat cele 45 de linii de plată. Diferența semnificativă este reprezentată de către cele 5 noi bonusuri care au fost adăugate. 

Pe durata jocului Demi Gods III pacanele online, bonusurile pot fi câștigate sau cumpărate. Chiar dacă le cumperi, trebuie să urmezi o hartă exactă, precum o călătorie, pentru a beneficia de fiecare specială pe rând.

Dacă și pe tine te încântă promisiunea unor câștiguri mari și pline de adrenalină, joacă Demi Gods 3.

Cum joci Demi Gods 3 pacanele online

Au fost păstrate majoritatea regulilor de joc pe care le regăsești și la Demi Gods 2 , doar că simbolurile cu zei sunt diferite, iar numărul bonusurilor este mai mare. Din nou, te sfătuim să citești informațiile de bază ale jocului, deoarece acesta este foarte complex. Intră în joc, setează miza și începe să câștigi sau cumpără direct speciala.

În cazul în care cazinoul online la care joci nu are acest slot sau vrei să testezi jocul gratuit, optează pentru Demi Gods 3 demo. Vei găsi acest joc împreună cu alte pacanele gratis din gama Spinomenal la un click distanță. Jocurile demo nu presupun deschiderea unui cont sau depunerea de bani, dar nici nu oferă câștiguri în bani reali.

Demi Gods 3 mize, simboluri și câștiguri

Un alt aspect impunatati al următorului joc din seria “Demi Gods” este RTP-ul, care a ajuns la 96.20%, în timp ce volatilitatea a rămas la fel, medie spre ridicată. Câștigurile se înregistrează pe 45 de linii fixe, de la stânga la dreapta. Intervalul de mize din care poți alege este între 1 leu și 100 de lei per rotire, dar poate diferi în funcție de cazino.

Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o singură rotire este unul fabulos, de până la 300x per linie. Asta înseamnă un câștig teoretic maxim de 13.500x miza pe care ai pariat-o. Pe lângă acest câștig fabulos, mai ai la dispoziție și doi multiplicatori, de 2x și 3x, care pot să apară în orice moment pe ecran.

Așa cum menționam la început, simbolurile și grafica jocului au rămas asemănătoare, dar au fost îmbunătățite în ceea ce privește calitatea. În continuare simbolurile mai slabe sunt reprezentate de către cărțile de la 10 la A, iar simbolurile sub forma de zei au fost modificate, așa încât acum regăsești zei din mitologia nordică.

Bonus și rotiri gratuite Demi Gods 3

Demi Gods 3 pacanele online oferă un număr ireal de 9 funcții bonus pe care le poți câștiga sau cumpăra. Dacă vrei să cumperi unul dintre bonusuri vei plăti 36x miza pariată, ceea ce este un preț mult mai mic față de orice alt slot. Fiecare specială are caracteristici diferite, pe care le vom prezenta în cele ce urmează:

 • Nifleheim: orice câștig obținut într-o rotire conduce la o re-rotire gratuită, în care formația câștigătoare rămâne pe ecran și se modifică doar restul simbolurilor; rotirile continuă până când nu se mai adaugă simboluri la formație.
 • Muspleheim: de fiecare dată când un simbol wild acoperă toată rola, vei câștiga o re-rotire gratuită
 • Helheim: de fiecare dată când o rotire este necastigatoare, beneficiezi de o re-rotire gratuită, așa încât fiecare rotire va realiza o plată
 • Nidavellir: în timpul oricărei rotiri între 3-5 simboluri wild pot apărea pe ecran în mod aleatoriu
 • Alfheim: în timpul fiecărei rotiri, un simbol sticky wild poate apărea în orice poziție; acestea rămân pe ecran până la finalul jocului
 • Vanheim: fiecare câștig obținut conduce la o re-rotire gratuită, în care toate rolele se mișcă cu un rând în jos și un rând nou e adăugat în partea de sus
 • Jotunheim: de fiecare dată când un wild apare pe ecran, acesta se va extinde pentru a acoperi întreagă rolă
 • Midgard: la începutul fiecărei rotiri două dintre role se unesc și acestea vor afișa același simbol
 • Asgard: fiecare rotire îți va aduce un multiplicator sau rotiri gratuite suplimentare

Demi Gods 3 slot review

Fără doar și poate, jocul de pacanele Demi Gods 3 online este cel mai complex joc pe care l-am încercat vreodată. Întreaga experiență este una fascinantă, având o multitudine de posibilități de câștig în permanență. Fiecare dintre cele 9 bonusuri are caracteristici diferite, ceea ce te ajuta să rămâi conectat și te umple de adrenalină.

Dacă și tu ai fost impresionat de acest joc de păcănele online, probabil aștepți cu nerăbdare să încerci și Demi Gods IV!

Q&A Demi Gods 3

 • Demi Gods 3 slot online oferă un RTP de 96.20%.

 • În jocul de pacanele Demi Gods 3 online există 9 tipuri de funcții bonus, pe care le poți câștiga sau cumpăra.

 • Câștigul maxim Demi Gods 3 este de 13.500x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spinomenal
💸 RTP96.20%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu zei
📈 Linii45 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top