Top Dawg$ pacanele demo

Top Dawg$

Ce spui de un joc în care câinii conduc cartierul pe ritmuri de hip-hop? Da, ai auzit bine! La Top Dawgs chiar asta se întâmplă, iar în aceste condiții, distracția nu are cum să lipsească. Slotul semnat de Relax Gaming îți asigură o experiență de joc unică, plină de simboluri colorate și susținută de o muzică în același stil. Nu doar grafica este de remarcat, ci și multiplele funcții speciale pe care le are. Despre ele, dar și despre alte caracteristici importante vom discuta astăzi în acest articol. Încearcă acum Top Dawgs gratis și alte pacanele online pe Cazino.ro!

Caracteristici Top Dawgs Online

Top Dawgs are o structură clasică, de 5 role și 3 rânduri, oferindu-ți 15 linii de plată. Pentru a câștiga, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri la fel situate pe orice linie de plată. Alături de celelalte elemente, simbolurile prezente în joc reușesc să contureze și mai bine lumea câinilor din cartier.

Este foarte probabil să obții câștiguri substanțiale, mai ales cu ajutorul funcțiilor speciale. Simbolurile Wild și cele bonus sunt pregătite să îți crească șansele de câștig, așa că urmărește-le cu atenție! Despre toate aceste caracteristici vom discuta puțin mai jos în acest articol. 

Cu toate că are un grad de volatilitate mare, Top Dawgs demo are și un RTP foarte bun, de 96,1%. Asta înseamnă că frecvența câștigurilor nu este la fel de mare ca în cazul altor sloturi, dar rata de plată îl face să fie de neratat. 

Rotiri gratuite Top Dawgs demo

Una dintre cele mai importante caracteristici speciale ale jocului Top Dawgs este cea de rotiri gratuite. Pentru a declanșa această funcție, trebuie să apară pe ecranul de joc cel puțin 3 simboluri bonus. Orice simbol care apare în plus îți va acorda o rotire extra și va crește multiplicatorul celorlalte simboluri cu +1. Iată câte spinuri gratis primești în funcție de numărul simbolurilor de pe ecran:

 • 3 simboluri bonus – 8 rotiri gratuite
 • 4 simboluri bonus – 10 rotiri gratuite
 • 5 simboluri bonus – 12 rotiri gratuite

Simbolul Wild are un rol foarte important pe parcursul desfășurării jocului, încât poate înlocui orice alt simbol de pe ecran. Acesta devine lipicios în timpul rundelor bonus și mai are o funcție unică. Mai multe Sticky Wilds aflate pe aceeași linie și care au un multiplicator pe ele, se vor multiplica reciproc. Multiplicatorul maxim de pe un simbol Wild poate fi de 7x.

Top Dawgs online Mystery Spins

Pe lângă clasicele runde gratis, la Top Dawg online mai există și aceste rotiri misterioase. Acestea se activează atunci când pe rola 5 apare un simbol Mystery, care declanșează reluarea rotirii. Un nou astfel de simbol va activa o altă rotire, iar acest lucru se va repeta până când nu vor mai apărea simboluri Mystery. Funcția aceasta specială contează foarte mult în joc, iar jucătorii care au parte de ea, vor fi cu adevărat norocoși. 

Mize, simboluri și câștiguri Top Dawgs online

Miza minimă la Top Dawgs este de 0.1 credite, în timp ce miza maximă este de 40 credite. Așadar, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție, poți încerca acest slot semnat de Relax Gaming. Dacă nu vrei să riști o sumă reală de bani, testează oricând varianta Top Dawgs gratis disponibilă la noi pe site. 

După cum ai văzut deja, simbolurile cele mai valoroase sunt cele Wild și Bonus. Totuși, nici celelalte nu sunt de neglijat. Iată care este valoarea lor:

 • Câinele în pătrat roșu – până la 30 credite
 • Câinele în pătrat mov – până la 25 credite
 • Câinele în pătrat verde – până la 20 credite
 • Câinele în pătrat albastru – până la 15 credite
 • Literele (A, K, Q, J) – până la 2 credite

Top Dawgs slot review

Dacă nu știi ce jocuri să mai încerci și cauți ceva special, Top Dawgs de la Relax Gaming reprezintă o alegere foarte bună. Stilul hip-hop inedit în care sunt reprezentați câinii în acest slot, te va cuceri încă de la primele rotiri. Pe lângă aceste elemente grafice, nu uita și de funcțiile speciale, care îți pot aduce câștiguri semnificative. Testează acum Top Dawgs demo, fără să te înregistrezi și fără să depui nicio sumă de bani!

Q&A Top Dawgs

 • Da. Poți încerca oricând varianta Top Dawgs demo la noi pe site, fără să joci pe bani reali.

 • Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite, va fi nevoie de minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată.

 • Miza minimă la acest joc este de 0.1 credite.

 • Da. Poți juca slotul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii15 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Cats Royal pacanele online
Amusnet (EGT)

Cats Royal

dwarf dragon demo
Pragmatic Play

Dwarf & Dragon

To top