Book of power demo gratis

Book of Power

Book of Power este un joc de pacanele cu tematică egipteană, dezvoltat și lansat de către providerul Relax Gaming.

Jocul se desfășoară pe 5×3 role și are 10 linii de plată. În cadrul jocului există și o funcție bonus, care se activează atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scattere sub forma unei cărți egiptene.

Acest joc de păcănele online este inspirat în mod evident din celebrul joc Book of Ra. Așa cum știe orice pasionat de sloturi deja, Book of Ra este unul dintre cele mai vechi jocuri de păcănele care există. Fiecare provider are cel puțin un joc inspirat din acesta.

Spre deosebire de alte jocuri de păcănele de același tip, Book of Power pare mult mai realist. Grafica de calitate înaltă și coloana sonoră te fac să trăiești fiecare învârtire. De asemenea, câștigul maxim posibil este unul astronomic, de până la 15.000x miza aleasă.

Ești pregătit să intri în aceasta călătorie egipteană și să câștigi?

Cum joci Book of Power pacanele online?

Relax Gaming este un furnizor de jocuri tot mai popular, dar pe care nu îl întâlnești încă în toate cazinourile online. Astfel, prima dată ar trebui să vezi dacă cazinoul tău preferat oferă acest joc sau nu. În caz contrar poți să optezi să îți faci cont la alt cazino unde vei putea juca Book of Power fără probleme.

Totuși, dacă nu vrei să schimbi cazinoul sau nu vrei să joci pe bani reali, mai există o soluție. Poți oricând să joci Book of Power demo, împreună cu toate celelalte jocuri de pacanele gratis. Nu trebuie să îți faci cont și nici nu trebuie să plătești, doar intri pe un site care oferă păcănele în modul demo.

Book of Power mize, simboluri și câștiguri

Book of Power este un joc de păcănele cu un nivel de volatilitate ridicată și un RTP de 96.11% în funcția de bază a jocului. În timpul funcției bonus, RTP-ul crește la 96.50%, ceea ce înseamnă și mai multe șanse de câștig. De asemenea, poți activa și funcția “Ante Bet”, care îți va crește miza și îți va oferi o șansă de 175% mai mare de a câștiga funcția bonus.

Câștigurile se formează de la stânga la dreapta, atunci când există cel puțin trei simboluri identice alăturate, în funcție de tipul de simbol, pe zece linii de plata clasice. În funcția bonus câștigurile se realizează atunci când pe ecran apar în orice poziție numărul minim de simboluri.

Simbolurile sunt foarte asemănătoare cu cele întâlnite la Book of Ra pacanele online și includ simbolurile simple de la 10 la A, precum și cele speciale precum faraonul sau piramida. Simbolul scatter este reprezentat de o carte egipteană, care în același timp tine loc și de simbol wild și realizează legături pe ecran.

Bonus și rotiri gratuite Book of Power

În cadrul jocului Book of Power online există o funcție bonus care se declanșează atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scatter sau poate fi cumpărată pentru 100x miza aleasă. Cele trei scattere vor oferi 10 rotiri gratuite, iar pentru fiecare scatter suplimentar numărul rotirilor gratuite crește cu 5. De asemenea, se oferă și un câștig inițial la intrare în funcția bonus de 10x, 100x sau 500x, în funcție de numărul de scattere.

Există și anumite caracteristici speciale cu care vine jocul Book of Power. De exemplu, în timpul funcției bonus, apariția a doar 2 scattere suplimentare va conduce la câștigarea a încă 5 rotiri gratuite. Mai mult de atât, de fiecare dată când primești cel puțin două cărți, simbolul plătitor cu care ai început rotirile gratuite va face upgrade și și îți va permite sa treci la următorul. 

Este important de menționat încă un caracter special al jocului. Vei observa că există două tipuri de cărți scatter: cărțile clasice și cărțile “Power Book”. Atunci când în timpul specialei primești cartea “Power Book” pe rolele 2, 3 sau 4, acestea devin aurii și la fiecare rotire vor oferi simbolul de plată, chiar dacă acesta nu apare pe acea rolă în învârtire.

Book of Power slot review

În mod clar, Book of Power este un joc obligatoriu pe care să îl ai “în portofoliu”. Chiar dacă la prima vedere acesta seamănă foarte mult cu jocul clasic Book of Ra, el este mult mai complex. Caracteristicile unice îți dau mult mai multe șanse de câștig, așa încât suma maximă pe care o poți câștiga este de 15.000x miza pariată.

În cadrul rundei bonus ai la dispoziție mai multe variante de câștig și de fiecare dată când primești minim 2 simboluri scatter, simbolul plătitor se upgradeaza. Astfel, poți să câștigi foarte multe rotiri gratuite suplimentare și să ajungi la ultimul simbol care plătește 2x.

Q&A Book of Power

  • Book of Power slot online oferă un RTP de 96.11% în timpul jocului de baza și de 96.50% în cadrul funcției bonus.

  • Pe cazino.ro poti juca păcănele demo Book of Power gratuit si fara cont.

  • La Book of Power păcănele online poți obține funcția bonus atunci când primești cel puțin 3 scattere sau la plata sumei de 100x miza pariata.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.11%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Cash 100 Lucky Clover demo

Cash 100 Lucky Clover

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
5 Juggle Fruits pacanele demo
egt

5 Juggle Fruits

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Firebird double 27 demo

Firebird Double 27

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
The Dog House pacanele demo
pragmatic

The Dog House

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 45

Nici un vot pana acum

Joacă
To top