White rabbit megaways slots

White Rabbit

 [joli-toc]

Ești gata să descoperi o dimensiune magică, cu zeci de personaje fantastice și câștiguri fenomenale? Fanii Alice în Țara Minunilor vor recunoaște cu siguranță decorul suprarealist și elementele prezente în White Rabbit, un joc de pacanele cu Megaways de la Big Time Gaming inspirat din cărțile lui Lewis Carroll. De la omida uriașă, care fumează narghilea, până la pisica Cheshire și Pălărierul Nebun, acest slot magic abundă de elemente de poveste, având o grafică incredibilă și efecte de sunet pe măsură.

Caracteristici White Rabbit

White Rabbit a fost lansat în octombrie 2017, fiind un joc de pacanele online cu un RTP foarte ridicat, de 97,72%, dar și o volatilitate ridicată. Jocul abundă de funcții și de elemente surpriză, iar jucătorii vor fi plăcut surprinși să afle că există până la 16807 linii de câștig (pacanele Megaways) în jocul de baza și până la 248832 în runda de rotiri gratuite. Însă doar cei care urmăresc iepurele alb până în vizuina adâncă vor avea șansa de a câstiga marele pot, de 10000x miza! White Rabbit se desfășoară pe un fundal de poveste, având 5 role, fiecare cu câte 2 până la 7 simboluri. Există mai multe elemente Wild, precum și iepurele alb, care este simbolul Scatter, multiplicatori, role expandabile în runda bonus și multe, multe altele!

Rotiri Gratuite White Rabbit

Bonusul principal al acestui joc de pacanele este runda de rotiri gratuite, care se declanșează atunci când găsești 3 iepuri pe rolele 2, 3 și 4. Vei primi 15 rotiri gratuite, care se joacă pe un set special de role. De fiecare dată când găsești o prăjiturică, aceasta este înlocuită de alte 2 simboluri noi, iar rola se extinde cu încă un element. Aceasta este funcția de role expandabile, iar înălțimea maximă a rolelor poate ajunge până la 12 simboluri, moment în care vei primi între 2 și 12 rotiri gratuite bonus. De asemenea, rola se transformă într-o “rolă a reginei”, care vine cu extra simboluri wild și regine de cupă, pentru mai mari șanse de câștig. Poți alege și să cumperi direct o rundă bonus, pentru 100x miza, iar dacă alegi să faci acest lucru, RTP-ul va crește până la 97,77%.

Mize si castiguri White Rabbit

Jucătorii White Rabbit pot alege între 0,2 și 50 de credite pentru o rotire, care se înmulțesc cu numărul de linii câștigătoare. Simbolurile pot apărea oriunde pe role, atât timp cât acestea sunt adiacente, iar combinațiile încep de la prima rolă. Cel mai bine plătit simbol este regina de cupă, cu x25 pentru o combinație de 5. Urmează rubinele, cu 5x, safirele și smaraldele cu 2x, apoi simbolurile cărților (A, K, Q, J, 10, 9). Simbolurile Wild pot apărea pe role, ducând la multe combinații câștigătoare, însă cele mai valoroase sunt simbolurile Bonus Wild. Aleatoriu, omida din stânga ecranului se va ridica și va pufai din narghilea până la 4 astfel de simboluri Bonus Wild pe rolele de joc, fiecare cu un multiplicator de 2x sau 3x, pentru câștiguri cu adevărat colosale!

Ce Jackpot are White Rabbit?

Câștigul maxim al acestui joc de 10000x miza, ceea ce se traduce prin venituri incredibile! Chiar dacă  White Rabbit nu are un Jackpot Progresiv, rundele bonus cu rotiri gratuite, bonus wild-urile cu multiplicatori și caracteristica Megaways pot duce la câștiguri fenomenale!

Pacanele Megaways White Rabbit

Dacă eșți în căutarea jackpoturilor de poveste și a câștigurilor suprarealiste, atunci trebuie neapărat să încerci White Rabbit Megaways! Te poți antrena cu White Rabbit Demo pe Cazino.ro, iar când te simți pregătit, joacă pe bani reali într-unul din cazinourile online pe care ți le-am pus la dispoziție! Iar dacă îți place White Rabbit, poți încerca și The Dog House Megaways sau Sweet Bonanza, ambele de la Pragmatic Play.

White Rabbit Review

Am putea vorbi ore în șir despre acest joc. Grafica este fenomenală, animațiile sunt la zi și te transportă imediat în cadrul de poveste creat de cei de la Big Time Gaming. După câteva rotiri în care am început să înțelegem cum funcționează jocul, am decis să cumpărăm o rundă bonus pentru 100x miza. În doar câteva rotiri gratuite, rolele se expandaseră  până la 10 simboluri, iar câștigurile noastre ajunseseră la aproape 200x. Am terminat runda bonus cu un câștig de aproximativ 240x miza, adică 140x, dacă scădem creditele investite. White Rabbit abundă de elemente și caracteristici unice, iar decorul și sunetele ne-au ținut captivați timp de ore întregi! Cu greu putem să îi găsim un dezavantaj acestui joc de pacanele cu megaways, deși am putea menționa că volatilitatea ridicată înseamnă că va trebui să ai un fond suficient de credite înainte de a câștiga un pot substanțial.

White Rabbit FAQ

  • Te poți familiariza cu acest joc pe Cazino.ro, unde versiunea White Rabbit Demo vine cu un număr nelimitat de rotiri.

  • Acest joc de pacanele cu megaways are până la 16.807 linii de câștig, care pot crește până la 248.832 de linii în timpul rundei bonus.

  • Tot ce trebuie să faci este să găsești trei simboluri Scatter pe role (Iepurele) pentru a declanșa runda bonus cu 15 rotiri gratuite. Alternativ, poți plăți de 100x miza.

  • Pe Cazino.ro ți-am pregătit o lista completă cu toate cazinourile din România unde poți juca White Rabbit pe bani reali.

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP97.77%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii248832
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image