Spring Heeled Jack pacanele gratis

Spring Heeled Jack

Jocul Spring Heeled Jack dezvoltat de Blue Guru se bazează pe legendara figură a lui Spring Heeled Jack care a fascinat și a stârnit panică în Anglia anilor 1800 și oferă jucătorilor o experiență de joc captivantă și plină de suspans. 

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal plin de mister, unde multiplicatori de castig, simboluri speciale, dar si runda bonus Spring Heeled Jack asteapta sa fie descoperite. 

Cu 243 moduri de formare a castigurilor, jocul îți permite să explorezi mitul și să te implici în aventurile acestui personaj misterios care poate aduce un câștig maxim de 15587x miza pariata.

La fel ca si Minotaurus, Spring Heeled Jack este un joc de pacanele cu tema inspirata din legende unde atmosfera misterioasa este intretinuta de coloana sonora vibranta, dar și de personajele menite sa-ti atraga atentia.

Joacă Spring Heeled Jack pacanele online și descoperă un mod inedit de joc, care te va captiva pe masura ce invarti rolele și te va tine ocupat preț de cateva ore bune la fiecare sesiune de joc.

Cum joc Spring Heeled Jack pacanele online?

Jocul de pacanele Spring Heeled Jack are reguli simple de urmat și poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar pentru a juca trebuie doar sa accesezi jocul și sa selectezi miza preferată de joc. Apasa start și aventura va începe de îndată ce invarti rolele. 

Gratuit si fara cont, alături de alte pacanele online gratis, descoperă opțiunile de joc cu Spring Heeled Jack demo, iar misterul va deveni istorie.

Spring Heeled Jack mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.98% si o volatilitate de nivel ridicat, castigurile Spring Heeled Jack sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge pana la 15587x miza pariata. Opțiunile de pariu variază și pornesc de la 0.20 RON, iar castigurile se formează de la stanga la dreapta, la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, conectate intre ele, pe 243 direcții de formare.

Simbolurile Spring Heeled Jack mențin misterul la fiecare aparitie si se aseamănă cu cele din Moriarty Megaways. Chiar daca sunt invaluite in mister, acestea te vor incanta la fiecare apariție cu castiguri de pana la 2x miza pariata, în timp ce simbolul mystery se transforma pentru a se potrivi cu simbolurile de pe rola alaturata. Simbolurile misterioase sunt înfățișate de un personaj aflat în ceata și îsi fac aparitia doar pe rolele 2-4 de joc, acoperind intreaga rola la fiecare aparitie.

Simbolul scatter declanșează runda bonus de rotiri gratuite Spring Heeled Jack.

Bonus si rotiri gratuite Spring Heeled Jack

Pornind de la ideea ca legenda Spring Heeled Jack se bazează pe un personaj supranatural și misterios din folclorul englez, cunoscut pentru abilitățile sale extraordinare, cum ar fi săriturile înalte și capacitatea de a se deplasa rapid, runda bonus de rotiri gratuite este denumita Jumping Jack. Poti obtine 10, 12 sau 15 rotiri gratuite dacă pe rolele de joc îsi fac aparitia simultan 3, 4, respectiv 5 simboluri scatter.

Runda bonus poate fi redeclansata, iar simbolurile misterioase își pot face apariția pe role la fiecare rotire gratuită. Poți obține pana la 3 simboluri misterioase pe role, acestea avand rolul de a copia multiplicatorul din simbolurile adiacente cu plata mare. Modul de joc este inedit, iar fiecare simbol misterios îl va infatisa pe Jack sărind și adunând multiplicatorii pentru a spori șansele de câștig. Dacă în jocul de baza multiplicatorii au valori de pana la x5, în timpul rotirilor gratuite aceștia ajung pană la x10.

Mai mult decat atat, opțiunea “Buy Bonus” garantează activarea instanta a rundei bonus la plata sumei de 50x miza pariata pentru a beneficia oricand doresti de runda de rotiri gratuite Jumping Jack.

Spring Heeled Jack slot review

Spring Heeled Jack este un joc de pacanele complex, plin de adrenalina și mister și cu siguranță, combinația dintre fascinația și frica provocată de legendă a inspirat crearea acestui joc care își propune să ofere o experiență unică și incitantă pentru jucători.

Cu multiple opțiuni de formare a câștigurilor generate de simboluri însoțite de multiplicatori sau runda bonus de rotiri gratuite, Spring Heeled Jack ofera posibilitatea de a castiga pana la 15587x miza pariata, o suma considerabila pentru care merită sa joci măcar o data acest joc de pacanele cu tema inspirată din folclorul englez.

La fel ca si in jocul Secrets of Sherwood, misterul te va captiva și îți va aduce castiguri nebănuite de fiecare data cand alegi sa invarti rolele. Esti pregatit de o sesiune de joc?

Q&A Spring Heeled Jack

  • Jocul de pacanele Spring Heeled Jack se incadreaza in seria jocurilor de pacanele cu volatilitate ridicata.

  • Spring Heeled Jack slot online permite cumpararea rundei bonus pentru plata sumei de 50x miza pariata.

  • Spring Heeled Jack online are un castig maxim de 15587x miza pariata.

  • Da, alături de alte pacanele gratis, poți juca demo Spring Heeled Jack gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP95.98%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema speciala
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Diamonds of Egypt pacanele demo

Diamonds of Egypt

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Demi gods 4 demo

Demi Gods 4

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
40 Lucky Wild | More demo
egt

More Lucky Wild 40

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
wild west gold pacanele demo
pragmatic

Wild West Gold

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
To top