pacanele money train

Money Train 2

Money Train 2 de la Relax Gaming a făcut adevărate furori când a fost lansat acum la finele anului 2020. De atunci, jocul a căpătat rapid fani în toată lumea, fiind clasat pe locul 12 în topul sloturilor din cazinourile românești.

Cu un câștig potențial maxim de 50.000x, este și normal ca acest joc de pacanele online să cucerească atenția iubitorilor de sloturi online, iar un jucător s-a apropiat de marele premiu în ianuarie 2022, cu un Jackpot de 36,073x.

Încearcă și tu acest joc cu o tematică steampunk, cu multiple linii de câștig și nenumărate funcții și bonusuri incredibile!

Caracteristici Money Train 2

Am putea vorbi ore în șir despre acest joc, însă preferăm să îți spunem pe scurt și să te lăsăm pe tine să descoperi toate detaliile. Acțiunea se desfășoară într-un orășel din Vestul Sălbatic, cu elemente steampunk și simboluri de cărți de joc care se regăsesc pe cele 5 role și 4 rânduri de joc.

Money Train 2 are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,4% pentru jocul standard, care crește la 98% dacă alegi să cumperi runda bonus pentru 100x miza. Există 40 de linii fixe de câștig și două tipuri de runde bonus.

Alături de simbolurile cărților de joc și elementul Wild, iată ce fac restul elementelor întâlnite în joc:

 • Simbolul Bonus (Scatter) – adaugă între 1x și 10x la multiplicatorul global
 • Simbolul Golden Bonus (Scatter) – adaugă între 20x și 200x la multiplicatorul global
 • Payer – vine cu un multiplicator și adaugă valoarea acestuia la toate simbolurile speciale de pe ecran.
 • Collector – colectează valorile tuturor multiplicatorilor de pe ecran, care apoi sunt adăugate la multiplicatorul propriu.
 • Collector/Payer – Va strânge întâi toți multiplicatorii de pe ecran, iar apoi va adăuga valoarea totală la toate simbolurile.
 • Sniper – dublează multiplicatorul a 3 până la 8 simboluri aleatorii (poate face acest lucru de mai multe ori pentru un singur simbol).
 • Necromancer – readuce la viață 1 până la 6 simboluri aleatorii, care deja au fost activate (payer, collector, sniper sau collector/payer).
 • Reset plus – crește valoarea rotirilor gratuite din runda bonus cu 1 (de la 3 la 4 și așa mai departe)
 • Persistent Payer (Scatter) – Adaugă multiplicatorul său la toate simbolurile de pe ecran la fiecare rotire din runda bonus.
 • Persistent Sniper (Scatter) – Dublează valoarea multiplicatorului pentru 3 până la 8 simboluri la fiecare rotire din runda bonus.
 • Persistent Collector (Scatter) – Colectează valoarea tuturor multiplicatorilor de pe ecran și o adaugă la multiplicatorul propriu, la fiecare rotire din runda bonus.

Rotiri Gratuite Money Train 2

Jocul dispune de două tipuri de runde bonus cu rotiri gratuite. Prima dintre acestea se activează când găsești 2 simboluri Scatter. Acestea se blochează pe role, iar restul simbolurilor se învârt până când este găsită o combinație câștigătoare.

De fiecare dată când se învârt rolele și nu există un câștig, multiplicatorul total crește cu 1x. Al doilea tip de rundă bonus se activează când găseșți 3 simboluri Scatter. În acest moment, trenul pleacă, soarele apune, iar trenul revine cu o nouă tabelă pe care există doar simbolurile Scatter sticky.

Ai parte de 3 rotiri gratuite, însă la fiecare rotire în care găseșți un simbol, numărul de rotiri se resetează. Poți crește rotirile la 4, 5 sau mai multe, dacă găseșți simbolul Reset plus. De asemenea, dacă umpli o rolă cu simboluri de orice fel, o nouă rola se va deschide.

Poți face acest lucru de două ori, până la 7 role. La fiecare rotire, valorile simbolurilor noi de pe ecran sunt colectate și adăugate la multiplicatorul total. Runda se sfârșește când nu mai există rotiri sau când toate rolele sunt ocupate de simboluri.

Mize și câștiguri Money Train 2

Jucătorii au o mare libertate la alegerea mizelor, Money Train 2 dispunând de multiple variante, care încep de la 0,1 și continuă până la 30.

Cele mai bine plătite simboluri, în timpul jocului standard, sunt Wild și Necromancer (doctorul nebun), cu 20x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează Collector (mohicanul) cu 10x, Sniper (puscasul verde) cu 9x și payer (puscasa albastră).

Cărțile de joc aduc 4x pentru Cupă și Pică, 3,5x pentru Caro și 3 pentru Treflă. Desigur, toți jucătorii Money Train 2 știu că poturile adevărate apar în timpul rundei bonus, unde un singur simbol Persistent îți poate aduce câștiguri fenomenale!

Ce Jackpot are Money Train 2?

Money Train 2 nu are un Jackpot propriu-zis, însă cele două tipuri de runde bonus, precum și câștigurile de până la 50.000x sunt motive suficiente pentru că amatorii de sloturi online să se distreze cu acest joc, insa daca vrei un joc de pacanele cu jackpot cu aceiasi tematica poti juca Action Money un joc de pacanele ca la aparate EGT.

Pacanele online Money Train 2

Pregătește-ți pălăria de cowboy și încarcă-ți pistolul, deoarece la Money Train 2 vei împușca cele mai mari câștiguri! Pentru a înțelege mai bine acest joc complex și pentru a te familiariza cu toate elementele, îți recomandăm să încerci mai întâi gratuit versiunea Money Train 2 Demo, de pe Cazino.ro. Apoi, alege din lista de cazinouri legale pe care ți-o punem la dispoziție pentru a juca pe bani reali.

Money Train 2 Review

Acest joc este cu adevărat incredibil și ne place la nebunie! Tema este perfect aleasă, grafică este excelentă iar coloana sonoră și efectele speciale sunt de neuitat.

Am început să testăm jocul cu o miza medie, de 10, însă după câteva rotiri, câștigurile întârziau să apară. Am prins la un moment dat 2 simboluri Scatter, care au activat bonusul cu rotiri gratuite. Îți spunem cu sinceritate, este primul joc pe care îl întâlnim la care nu ne-am dorit să câștigăm, deoarece multiplicatorul din această rundă bonus crește la fiecare rotire necâștigătoare.

Din păcate însă, după 3-4 rotiri am găsit o combinație cu un câștig destul de mic, astfel că totalul s-a ridicat la doar 7-8x. În final, ne-am decis să cumpărăm runda bonus pentru 100x miza. Nu mică ne-a fost surpriză când am descoperit că unul dintre simbolurile Scatter era un persistent payer, adică o mitralieră care creștea valoarea cu 1 la toate simbolurile găsite, în fiecare rundă.

După câteva runde, am găsit un payer simplu, care a fost împușcat de persistent pentru o valoare de x2, iar apoi a crescut la rândul sau valoarea simbolului persistent la x3. În plus, am reușit să umplem două role cu simboluri, astfel că s-au deschis două role noi.

Mutliplicatorul total începuse deja să crească rapid (aveam un simbol persistent de x3, care se activa la fiecare rotire), pentru ca la finalul rundei bonus să câștigăm în jur de 680x miza. Nu avem ce reproșa acestui joc, deși ne-ar fi plăcut să vedem mai multe tipuri de bonusuri în timpul jocului standard.

Money Train 2 FAQ

 • Poți încerca Money Train 2 Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile testate și recomandate.

 • Acest joc de pacanele online are 40 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

 • Potul maxim la acest joc de pacanele online este de 50.000x miza și poate fi atins în runda bonus cu simboluri multiplicatoare.

 • Money Train 2 are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,4%, care crește la 98% atunci când cumperi runda bonus pentru 100x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.4%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet30
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top
Winner 100 Rotiri Gratuite