Royal Potato pacanele demo

Royal Potato

Royal Potato este un joc de pacanele cu o tematică amuzantă care include cartofi și flori, dezvoltat și oferit de către providerul Relax Gaming. 

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×4 role și are un număr de 30 de linii fixe de plată. În cadrul jocului există o funcție bonus ce poate fi câștigată sau cumpărată.

De cele mai multe ori providerii de jocuri de cazino se inspiră unul de la celălalt pentru a dezvolta sloturi. În cazul de față nu prea putem să asemănăm Royal Potato cu nici un alt joc, dar se pare că stilul jocului a prins foarte bine la public, deoarece a apărut și ediția cu numărul doi, sub forma jocului Royal Potato 2.

Atmosfera din cadrul jocului este una foarte amuzantă, deoarece simbolurile în formă de cartof au un caracter aparte. În rest, jocul nu are caracteristici complexe și poate părea banal, dar oferă posibilitatea unui câștig maxim uluitor de până la 30.000x miza pariată, ceva foarte rar întâlnit la sloturi.

Tu ai încercat vreodată Royal Potato pacanele online?

Cum joc Royal Potato pacanele online?

Dacă vrei să joci pacanele Royal Potato online tot ceea ce trebuie să faci este să intri în contul tău de cazino. Accesează secțiunea sloturi și caută jocul după nume sau după provider. Setează miza pe care o dorești și începe să joci sau, dacă nu ai răbdare cumpără direct funcția bonus pentru a primi rotiri gratuite.

În cazul în care joci pacanele online doar de plăcere și nu vrei să investești bani, avem o soluție și pentru tine. Poți juca oricând Royal Potato demo, fără a fi necesar să deschizi cont sau să adaugi bani. Desigur, atunci când joci pacanele gratis nu vei putea converti câștigurile în bani reali, dar te vei distra pe cinste.

Royal Potato mize, simboluri și câștiguri

În cadrul jocului Royal Potato regăsim două tipuri de simboluri, cele în formă de flori, care plătesc mai puțin și cele în formă de cartofi. Pe lângă acestea există și un Jumbo Symbol, un cartof suprem, care are rol de wild. Nu în ultimul rând, mai există și simbolurile scatter care au forma unui cartof auriu.

Jocul de pacanele Royal Potato oferă un RTP de 96.31% în cadrul funcției de bază și de 97.20% în cadrul funcției bonus, unele dintre cele mai mari valori întâlnite. De asemenea, în cadrul jocului există niște multiplicatori denumiți “super spinner”, care apar între liniile de plată și înmulțesc individual câștigurile realizate pe liniile pe care apar.

Bonus și rotiri gratuite Royal Potato

În cadrul jocului Royal Potato pacanele online există o funcție bonus care poate fi cumpărată sau câștigată. Funcția bonus se câștigă când pe ecran apar cel puțin 3 scatter, care vor oferi 10 rotiri gratuite. Patru scattere oferă 12 rotiri gratuite, iar 5 scattere oferă 15 rotiri gratuite. Dacă vrei să cumperi funcția bonus vei plăti 93x miza aleasă.

Spre deosebire de alte jocuri cu rotiri gratuite, Royal Potato are o funcție bonus specială. Vei începe cu simbolul Jumbo Sticky cu o mărime de 2×1 căsuțe, așezat în mijloc. La început acesta va realiza legături cu simbolul care plătește cel mai puțin. În stânga vei observa o bară care indică simbolurile pentru care wildul plătește.

De fiecare dată când îndeplinești cerința de la nivelul la care ești, vei trece la următorul simbol. La fiecare prag peste care treci câștigi încă 3 rotiri gratuite, iar wild-ul va începe să plătească pentru următorul simbol ca și valoare. De asemenea, wildul se mărește cu o căsuță la fiecare nivel nou.

Royal Potato slot review

Așa cum am menționat și inițial, la prima vedere Royal Potato pacanele online poate părea un joc banal, fără multe funcții speciale. Chiar și așa, funcția bonus este destul de diferită față de restul jocurilor cu rotiri gratuite. Mai mult de atât, câștigul maxim posibil este unul impresionant și poate ajunge până la 30.000x miza pariată.

În plus, jocul are o formă foarte amuzantă prin alura simbolurilor, iar grafica îți oferă un feeling distractiv și plin de adrenalină. Acestea fiind spuse, suntem de părere că ar trebui să încerci măcar o dată și tu Royal Potato. Așteptam să ne împărtășești opinia ta în ceea ce privește acest slot.

Q&A Royal Potato

  • Jocul de pacanele Royal Potato online are un RTP de 96.31% în funcția de bază și 97.20% în funcția bonus.

  • Câștigul maxim al jocului de pacanele Royal Potato online este de 30.000x miza aleasă.

  • Da. Poți să cumperi funcția bonus Royal Potato pentru 93x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.31%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii30 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X