Money Train 3 pacanele demo

Money Train 3

După ce Money Train 2 s-a bucurat de un real succes în rândul jucătorilor, acum este momentul sa te pregatesti de o nouă aventură pe cinste cu jocul de păcănele Money Train 3 lansat de același producător, Relax Gaming. 

Acțiunea are loc pe 4×5 role de joc, iar cadrul în care se desfășoară aceasta prezintă un tren din viitor, unde își fac apariția simboluri 3D bine definite care nu doar ca te incanta vizual, dar te și provoacă la joc.

Cu noi funcții speciale adaugate, dar și noi simboluri interesante, Money Train 3 are 40 de linii de formare a câștigurilor, tot jocul desfășurându-se într-o atmosfera incendiara.

Alătură-te răufăcătorilor și realizează un jaf de zile mari cu Money Train 3 care aduce multiple opțiuni de joc, dar și recompense de pana la 100000x miza pariata.

Cum joc Money Train 3 online?

Adaptat jocului pe orice dispozitiv, tot ce trebuie sa faci pentru a te alătura banditilor este sa deschizi Money Train 3 și să ajustezi pariul preferat. Apasă start și mergi in viitor pentru câștiguri substanțiale și senzații fantastice, dar mai ales pentru o experiența unică de joc marca Relax Gaming.

Viitorul suna bine, datorită faptului că poți juca gratuit Money Train 3 demo pentru a beneficia de aceleași efecte și opțiuni de joc ca atunci când alegi sa joci pe bani reali. Gratuit și fără cont joci pacanele gratis în timp ce te familiarizezi cu jocul și ai parte de emoții intense în urma unei acțiuni de zile mari.

Money Train 3 mize, simboluri și câștiguri

Adrenalina este la cote ridicate în materie de câștiguri, datorită unui RTP de 96.10% și o volatilitate ridicată, care asigura câștiguri rare, dar mai ridicate ca valoare.

Simbolurile definite 3D reușesc cu brio să te transpună în lumea jocului, iar reprezentarea acestora este impecabilă. 

În jocul de baza, castigurile Money Train 3 au valori cuprinse între 3.5x miza și 20x miza pariata și se formează de la stânga la dreapta la combinatii de 3 sau mai multe simboluri identice, iar în runda bonus simbolurile speciale garantează câștiguri explozive.

Întâlnim de asemenea și simbolul Wild care plătește până la 20x miza pariata și este un liant important în formarea câștigurilor prin substituirea simbolurilor, cu excepția simbolului bonus.

Bonus și rotiri gratuite Money Train 3

Caracteristica respin se activează aleatoriu în timpul jocului de baza, în urma unei rotiri necâștigătoare și vine însoțită de multiplicatori x1, x2 sau x3. O data declanșată aceasta opțiune, un simbol va fi ales aleatoriu ca fiind declansator și va rămâne blocat pe poziție până când se efectuează o nouă rotire. Fiecare nou simbol declanșator apărut în urma re-rotirii va iniția o nouă rotire, până când nu vor mai exista alte simboluri. 

Apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează 3 rotiri gratuite Money Train 3, care pot fi redeclansate. Simbolurile aurii Persistent Bonus contribuie la declanșarea rundei dacă apar în combinație cu simbolul bonus. Runda bonus se joacă cu role speciale și există posibilitatea ca 2 coloane adiționale sa fie deschise. Runda bonus începe cu 3 rotiri, iar simbolurile declanșatoare vor dezvălui valori cuprinse între 1x și 10x și vor rămâne pe role pe tot parcursul rundei. Orice nou simbol apărut în timpul rundei, va reseta numărul de rotiri la 3, iar simbolul va rămâne pe interfața de joc. Runda se termină atunci când nu mai sunt rotiri de efectuat sau toate spațiile de pe interfața de joc sunt ocupate cu simboluri, moment in care are loc plata sumei realizate.

Money Train 3 speciale

Fiecare membru din Gașca răufăcătorilor are rol benefic în runda bonus datorită funcțiilor atribuite, după cum urmează:

 • Collector – colectează toate valorile și le adauga valorii dezvaluite;
 • Sniper – dublează valorile a 3 pana la 8 simboluri și poate acționa de mai multe ori asupra acestora;
 • Collector-Payer – preia valorile a 3 pana la 5 simboluri și le adauga propriei valori, oferind suma obținută simbolurilor a căror suma a fost preluată;
 • Necromancer – readuce la viața între 2 și 7 simboluri bonus speciale deja folosite;
 • Absorber – absoarbe toate simbolurile speciale bonus normale și le îndepărtează de pe role, cu excepția simbolurilor speciale;
 • Tommy Gun Sniper – dubleaza de la 2 pana la 6 ori valoarea unui simbol ales aleatoriu;
 • Tommy Gun Payer – dezvăluie o valoare cuprinsă între 5x și 100x și adaugă valoarea unui simbol ales aleatoriu de 3 pana la 10 ori;
 • Persistent Collector – colectează toate valorile și le adauga propriei valori pe tot parcursul rundei;
 • Persistent Sniper – dubleaza valorile a 3 pana la 8 simboluri bonus pe tot parcursul rundei;
 • Persistent Collector – Payer – selectează pana la 5 simboluri și le colectează valoarea, după care plătește fiecăruia suma rezultată;
 • Persistent Necromancer – readuce la viața între 1 și 7 simboluri bonus speciale non-persistent;
 • Persistent Shapeshifter – se transforma într-un alt simbol special după fiecare rotire.

Din jocul de baza, cumpara runda bonus fără a mai fi nevoit sa aștepți activarea în modul clasic și vei avea de ales din următoarele opțiuni:

 • Persistent Feature – costa 510x miza pariata si garantează începerea rundei bonus cu un simbol persistent, iar fiecare apariție a unui nou simbol va reseta numărul de rotiri la 3;
 • Original Feature – costa 102x miza pariata și garantează jocul bonus original, fără alte adăugiri;
 • 2 Spin Feature – costa 51x miza și garantează începerea rundei bonus cu 2 rotiri, iar fiecare simbol nou pe grila de joc va reseta numărul de rotiri la 2;
 • 1 Spin Feature – costa 21x miza, runda bonus are o rotire, iar fiecare simbol nou pe interfața de joc inițiază o nouă rotire.

Indiferent cum alegi să declanșezi runda bonus, clasic sau prin cumpărare, câștigul maxim Money Train 3 care poate fi atins este de 100000x miza pariata. Dacă aceasta suma este realizata, atunci runda se încheie și are loc plata sumei.

Money Train 3 slot review

Money Train 3 este un joc de păcănele dinamic și complex, cu multe funcții speciale și castiguri pe masura. Atmosfera de joc este una incendiara, castigurile atingând cote ridicate, iar grafica și coloana sonoră se îmbina armonios pentru un cadru perfect de joc.

Prinde trenul câștigurilor și trăiește o aventura de zile mari cu Money Train 3 dar incearca si Wild West Gold sau Spring Heeled Jack un joc de păcănele care prezintă adrenalina și suspans, marca Pragmatic Play.

Q&A Money Train 3

 • Jocul de păcănele online Money Train 3 nu are un jackpot inclus, dar are un castig maxim de 100000x miza pariata, castig care poate compensa cu brio lipsa unui jackpot.

 • Money Train 3 slot online are 40 de linii de formare a câștigurilor.

 • Desi Money Train 3 online este un joc complex, acesta se adresează tuturor categoriilor de jucători. Dacă ai dubii în privința jocului, atunci în secțiunea păcănele gratis joacă Money Train 3 demo gratuit pentru a vedea dacă acesta se pliază nevoilor tale de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 57

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
🍀 RTP94.00%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🎰 Tip jocVideo Slot
Linii40 FixedRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDaJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Wanted Dead or a Wild pacanele gratis
hacksaw

Wanted Dead or a Wild

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Crabbin Crazy pacanele gratis
isoftbet

Crabbin Crazy

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Alice Cooper and the Tome of Madness demo pacanele
playngo

Alice Cooper and the Tome of Madness

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ocean Rush pacanele online
egt

Ocean Rush

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 19

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Big Bass Amazon Xtreme demo pacanele online

Big Bass Amazon Xtreme

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Kamakura Demo | Pacanele gratis online
egt

Kamakura

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
pacanele big bass bonanza
pragmatic

Big Bass Bonanza

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 38

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Burning Hot Bell Link pacanele gratis
egtdigital

Burning Hot Bell Link

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 18

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top