Beast Mode demo

Beast Mode

Beast Mode este un joc de pacanele online cu temă inspirată din desenele animate americane, dezvoltat și oferit de către providerul Relax Gaming.

Jocul se desfășoară pe un tablou cu 6×4 role în funcția de bază, cu posibilitatea de extindere la 7×4 role, având 38416 linii de plată. 

Relax Gaming este unul dintre puținii provideri de pe piață care aduce elemente de unicitate în fiecare slot pe care îl dezvoltă. Chiar dacă există asemănări între Beast Mode și Iron Bank pacanele online de exemplu, slotul are anumite caracteristici unice care îl fac foarte atrăgător. 

Simbolurile sunt foarte bine conturate, având o amprentă haioasă și reflectând atât caractere de desene animate, cât și un stil american al anilor ‘80 foarte atletic. În cadrul jocului vei regăsi o multitudine de funcții speciale, precum și trei posibilități diferite de funcție bonus, cu un câștig maxim posibil uluitor, de până la 25.000x miza pariată.

Dacă nu ai încercat până acum Beast Mode pacanele online, acum este timpul. Ești pregătit să câștigi?

Cum joc Beast Mode pacanele online?

Este foarte simplu să joci pacanele Beast Mode online. Relax Gaming este unul dintre cei mai mari provideri de jocuri de cazino din lume, așa încât vei găsi oferta acestora la majoritatea cazinourilor licențiate din România. Intră în contul de joc, alege jocul Beast Mode și începe să câștigi într-o atmosferă plină de adrenalină.

Totuși, există și situația în care nu vei regăsi acest joc în grilă. Dacă nu vrei să îți faci cont la alt cazino pentru un singur slot, venim în ajutorul tău. Alături de alte pacanele online, poți oricând să joci Beast Mode demo, împreună cu toate celelalte jocuri de la Relax. Mai mult de atât, nu vă trebui să îți faci cont și nici să faci vreo depunere.

Beast Mode mize, simboluri și câștiguri

Beast Mode online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicată, ce oferă un RTP de 96.32%. Asta înseamnă că ai șanse mari să câștigi sume colosale, dar în același timp vei înregistra și pierderi dacă jocul nu plătește foarte bine.

În jocul de bază câștigurile se formează pe 6×4 role, cu un număr maxim de 38416 linii de plată. Numărul de role poate să crească la 7×4 doar în cadrul funcției bonus “Mystery”. Pe lângă aceasta mai există încă doua tipuri de funcții bonus cu rotiri gratuite, care pot fi cumpărate sau câștigate în cadrul jocului.

Simbolurile sunt foarte bine conturate, cu o grafică plină de viață și culori intense. Pe lângă simbolurile clasice de la 10 la A, vei regăsi simboluri tipice vieții de stradă din America, cum ar fi casetofonul, ganterele, rolele și desigur simbolul Beast sub forma unui leu sportiv. Pe lângă toate acestea există și un simbol wild și simboluri scatter.

Bonus și rotiri gratuite Beast Mode

Când vine vorba de bonus și rotiri gratuite, cu siguranță Relax Gaming oferă cele mai palpitante sloturi, iar jocul de pacanele Beast Mode nu face excepție. În cadrul jocului poți să cumperi sau să câștigi 3 tipuri diferite de bonusuri. Pentru a câștiga bonusul, pe ecran trebuie să apară 3 sau 4 simboluri scatter. Dacă vrei să îl cumperi însă, vei plăti 80x miza aleasă. În cazul în care primești 3 simboluri scatter vei beneficia de funcția bonus normală, iar atunci când pe ecran apar 4 scattere ai câștigat funcția bonus upgradata.

  • Funcția bonus “Multiplicator”

Vei începe cu un număr de 8 rotiri gratuite și cu un multiplicator de 1x. Multiplicatorul crește cu +1 pentru fiecare câștig înregistrat și la fiecare rotire. Poți câștiga rotiri gratuite suplimentare.

  • Funcția bonus “Wild”

Începi bonusul cu 7 rotiri gratuite și un multiplicator de 1x. Fiecare wild care apare pe ecran se extinde în partea de jos și în același timp crește multiplicatorul cu +1. 

  • Funcția bonus “Mystery” 

Funcția bonus începe cu 6 rotiri gratuite, iar pe parcurs pe ecran apar simboluri mystery pe rolele 2, 3, 4 și 5, care la fiecare rotire coboară în partea cea mai de jos. 

Pentru fiecare tip de bonus poți alege să riști rotirile gratuite învârtind o roată a norocului, cu șanse de 50% de câștig. Dacă câștigi, vei primi funcția bonus upgradata, iar dacă pierzi rotirile gratuite nu vor mai avea loc. 

Beast Mode slot review

În mod clar, Beast Mode pacanele online este unul dintre sloturile pe care le iubim cel mai mult. Jocul este plin de viață, îți oferă un nivel de adrenalină ridicat și șansă de a înregistra câștiguri colosale de până la 25.000x miza pariată în orice moment.

Cele 3 funcții bonus diferite adaugă complexitate jocului și nu te lasă să te plictisești. Nu știi niciodată ce fel de bonus vei câștiga sau când va apărea “Bestia” care îți oferă multiplicatori în plus sau rotiri gratuite suplimentare. Joacă și tu acest slot!

Q&A Beast Mode

  • La Beast Mode pacanele online poți obține un câștig maxim de până la 25.000x miza aleasă.

  • Jocul de pacanele Beast Mode oferă un RTP de 96.32%, având un nivel de volatilitate ridicat.

  • Da. Poți cumpăra funcția bonus Beast Mode pentru 80x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.32%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii38416 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

The Wild Griffin Clover Chance demo

The Wild Griffin Clover Chance

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Sea of Treasures demo

Sea of Treasures

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Irish coins pacanele gratis
grentube

Irish Coins

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Royal Coins 2 pacanele demo

Royal Coins 2 – Hold and Win

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
To top