Hellcatraz pacanele online demo

Hellcatraz

Lansat de Relax Gaming, Hellcatraz este un joc de păcănele online cu o dinamica specială care promite câstiguri mari și provocări pe masura. 

Interfața jocului este plasată pe 6×6 role de joc și oferă opțiunea de a alege volatilitatea jocului, prin alegerea modului preferat de joc. Simbolurile utilizate precum polițistul, prizonierul, rechinul fac trimitere la celebra închisoare Alcatraz, unde însuși Al Capone a fost deținut, iar grafica specială aminteste de jocurile retro ale anilor ‘90 la fel ca si in jocul Danger High Voltage.

Hellcatraz, pe lângă 2 moduri de joc, include și simboluri misterioase și rotiri gratuite care pot fi activate în modul clasic sau pot fi cumparate. Castigurile sunt în cascada și se formează pe 46656 direcții, ajungându-se la un câștig maxim de 51840x miza. 

Cum joc Hellcatraz Demo?

Prima provocare a jocului vine încă de la început, când ai de ales între cele doua moduri de joc:

  • modul mix (Mixed mystery symbols) are o volatilitate ridicată și numărul atribuit simbolului misterios poate fi redus mai ușor la 0, pentru a consolida castiguri;
  • modul blocare (Lockdown mystery symbols) are o volatilitate extrem de ridicată, numărul atribuit simbolului misterios este mai greu de dezvăluit și sunt șanse de castiguri mai mari.

Desi pare complicat, cu putina practica, vei ajunge la concluzia ca jocul are un nivel mediu de dificultate. Joacă Hellcatraz demo aici pentru a avea parte de experiența jocului și pentru a-ți forma o părere. Te vei bucura de aceleași efecte și castiguri indiferent de pe ce dispozitiv alegi sa joci, este gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca. În plus, ai ocazia sa vezi ce varianta de joc ți se potrivește!

Alege modul de joc, selectează miza și da start unui joc de păcănele neconvențional, care aduce inovație și suspans, dar mai ales castiguri surprinzătoare.

Hellcatraz mize, simboluri și câștiguri

Indiferent ce mod de joc alegi, castigurile mari sunt garantate, deoarece Hellcatraz este un joc destul de volatil și are un RTP de 96.46% in modul lockdown, 96.30% în modul mix și 96.83% la achiziția rotirilor gratuite.

Castigurile se realizează la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri adiacente pe rolele de joc, de la stânga la dreapta. După ce se realizează câștigul, combinația dispare de pe role și alte simboluri înlocuiesc spațiile rămase pentru a se forma noi câstiguri. Cunoscute sub numele de castiguri in cascada, acestea au loc până când nu mai apar combinații câștigătoare pe rolele de joc, moment în care se realizează plata sumei obținute. 

Pentru a se integra în grafica jocului, toate simbolurile utilizate sunt redate pe 8 biti. Ofițerul de poliție este cel mai bine cotat și la o combinație de 6 simboluri adiacente realizează o plata de 20x miza. Deținutul/prizonierul este o întruchipare a marelui Al Capone și are o cotă de 12x miza, în timp ce rechinul aduce câștiguri de pana la 10x miza. Simbolurile reprezentate de insigna și cătușe sunt cotate la 8, respectiv 6x miza. Fiind o combinație de simboluri clasice și moderne, nu puteau lipsi simbolurile reprezentate de romb, trifoi, inima, stea care aduc câștiguri de pana la 4x miza jucata. 

Simbolul Wild este sugestiv, fiind reprezentat de litera W. Acesta apare doar pe rolele 2-6 și substituie toate simbolurile pentru a realiza combinații câștigătoare. Simbolurile misterioase, dar și cele speciale precum key collector și cumpara rotiri te vor surprinde plăcut și te vor provoca la joc. Nu mai aștepta, testează chiar acum Hellcatraz demo și convinge-te!

Hellcatraz speciale

Inovația jocului este data de simbolul misterios care îsi face aparitia în timpul jocului de baza și în runda rotirilor gratuite, indiferent de modul ales. Simbolurile misterioase coboară pe role însoțite de un număr. Acest număr descrește cu fiecare castig cascada, astfel ca o serie de castiguri reduce numărul la 0, moment în care simbolurile misterioase sunt transformate în același simbol pentru a forma castiguri colosale. În modul mix numărul care însoțește simbolurile misterioase diferă, iar in modul lockdown, numărul este același pentru fiecare simbol misterios.

Cumpara rotiri gratuite pentru 200x miza, iar numărul de chei din rubrica Key collector rămâne același la achiziția acestora. Pentru ca jocul sa fie și mai interesant, exista și opțiunea de a cumpara chei, prețul variind în funcție de câte chei mai sunt necesare activării rotirilor gratuite.

Bonus și rotiri gratuite Hellcatraz

În timpul jocului, unele simboluri apar însoțite de o cheie. Aceasta va fi situată deasupra simbolului, are o valoarea între 1-10 și nu schimbă cu nimic funcția acestuia în joc. Rubrica key collector, vizibilă pe ecranul de joc aduna toate cheile și în momentul în care sunt colectate 2000 chei declanșează runda super rotirilor gratuite. Cheile sunt colectate din ambele moduri de joc și se aduna chiar daca comuti modul de joc.

Runda se joacă cu o medie a mizei colectoare de chei, începe cu 5 rotiri, iar simbolurile misterioase sunt dezvaluite fără a fi necesar un castig in cascada. Dacă pe rolele de joc îsi face aparitia simbolul misterios de aur, atunci acesta necesită 2 castiguri cascada pentru a fi dezvăluit și pentru a adauga o rotire aditionala rundei.

În momentul declanșării rotirilor gratuite, key collector se resetează, iar dacă sunt mai mult de 2000 chei, atunci diferenta se adaugă rubricii la finalul rundei.

Hellcatraz jackpot

Jocul de păcănele online Hellcatraz nu are un jackpot definit, dar compensează cu un câștig maxim de 51840x miza jucata. Un jackpot considerabil, am spune noi! Tu ce crezi?

Hellcatraz slot review 

Cu o grafica de excepție, jocul reda nostalgia anilor ‘90 îmbinând elemente retro pe 8 biti cu elemente moderne, iar numele și simbolurile utilizate fac asocierea cu celebra închisoare de maximă siguranță Alcatraz. 

Cele 2 moduri de joc, simbolurile misterioase însoțite de countdown, rotirile gratuite activate de chei sau cumparate fac ca Hellcatraz slot sa fie un joc plin de provocări care te va surprinde de fiecare data.

Datorită volatilității ridicate, castigurile desi sunt mai rare, sunt mai mari ca valoare, iar dacă balanța din contul tău nu este suficientă pentru miza selectata, atunci automat miza va fi schimbată conform balanțe active a contului.

Cu alte cuvinte, jocul de păcănele Hellcatraz nu este pentru oricine! Desigur toți jucătorii pot juca, dar numai o parte vor fi fani activi Hellcatraz păcănele.

Q&A Hellcatraz Demo

  • Hellcatraz are 2 moduri de joc: mixed mystery symbols si lockdown mystery symbols

  • În funcție de modul de joc ales, volatilitatea este de la mare la foarte mare. Fiind un joc volatil,Hellcatraz slot uimește cu sume fabuloase date de castiguri in cascada

  • Da, ca multe alte pacanele online, Hellcatraz este optimizat jocului pe telefon.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Relax Gaming
💸 RTP96.83%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

Hit the Bank - Pacanele demo

Hit the Bank – Hold and Win

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
Ice Valley pacanele online
egt

Ice Valley

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
aviator gratis online
spribe

Aviator

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Sugar Rush Demo gratis
pragmatic

Sugar Rush

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
To top