Demi gods 5 demo

Demi Gods 5

Demi Gods 5 online este ultimul slot din seria de jocuri speciale “Demi Gods”, dezvoltată și oferită de către Spinomenal

Primele 3 jocuri din cadrul acestei serii au fost extraordinare, iar Demi Gods 4 este considerat de multe persoane ca fiind de departe unul dintre cele mai bune sloturi care există. Rămâne de văzut dacă Demi Gods 5 poate să îl depășească sau nu.

Acest slot se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 4 linii și are 50 de linii de plată. Practic, jocul este o combinație foarte reușită între Demi Gods 3 și Demi Gods 4, deoarece a preluat caracteristici din ambele sloturi. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de până la 300x miza per linie.

Ești pregătit să descoperi fascinantul joc Demi Gods 5 pacanele online?

Cum joci Demi Gods 5 pacanele online

Demi Gods 5 online este un joc de pacanele complex, care include atât funcții speciale, cât și un bonus cu rotiri gratuite. Nu este dificil să joci acest slot, dar cel mai bine ar fi să te familiarizezi înainte cu el. Acest lucru te va ajuta să înțelegi fiecare caracteristică specială și îți va da ocazia să îți crești radical câștigurile.

Dacă vrei să faci acest lucru sau pur și simplu vrei să joci jocul fără să depui bani reali, ai la dispoziție Demi Gods 5 demo. Găsești acest joc de pacanele gratis, împreună cu toate jocurile din gama “Demi Gods” pe platformele de specialitate. Intră și începe să joci, fără să îți faci cont și fără să depui bani.

Demi Gods 5 mize, simboluri și câștiguri

Slotul Demi Gods 5 oferă un RTP de 95.74% și are un nivel de volatilitate medie spre ridicată. Câștigurile se obțin de la stânga la dreapta, pe 50 de linii de plată fixe. În jocul de bază există 4 funcții speciale care îți vor aduce câștiguri mărite și o funcție bonus. Funcția bonus îți oferă rotiri gratuite, iar funcțiile speciale se schimbă în funcție de nivelul la care ești.

Simbolurile din cadrul slotului și modul de joc seamănă cel mai bine cu Demi Gods III. Simbolurile principale, care plătesc și cel mai bine sunt reprezentate de figuri cu tente mitologice și reprezintă diferite zeități. Simbolurile mai slabe sunt reprezentate de către cărțile clasice de joc de la 10 la A.

Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o singură rotire este de 300x per linie. În teorie, dacă pe toate liniile ar apărea simboluri wild ai câștiga un premiu total ireal de 15.000x miza. Dar chiar și cu o singură linie, trebuie să ții cont că pe ecran pot apărea oricând multiplicatorii de 2x sau 3x, așa încât premiul poate deveni 900x miza.

Bonus și rotiri gratuite Demi Gods 5

Așa cum aminteam de la început, slotul Demi Gods 5 include o funcție bonus și 4 funcții speciale. În funcție de nivelul la care te afli pe hartă, vei beneficia de una dintre aceste funcții care aduc câștiguri suplimentare. Bonusul poate fi câștigat dacă pe ecran apar cel puțin 3 scattere, dar poate fi și cumpărat pentru 36x miza pariată.

Fiecare bonus îți aduce 12 rotiri gratuite și include una dintre funcțiile speciale. Funcțiile speciale cu rotiri gratuite au următoarele caracteristici:

  • Funcția cu Respin: atunci când există o formație câștigătoare pe ecran, aceasta devine lipicioasă și primești o rotire gratuită; de fiecare dată când se adaugă măcar un nou simbol câștigător în formație, mai primești încă o rotire;
  • Funcția Extra Wilds: în timpul fiecărei rotiri pe ecran pot să apară între 3-5 wilduri suplimentare, care îți vor mari semnificativ câștigurile
  • Funcția Shifting Reels: de fiecare dată când o rotire este câștigătoare, primești o nouă rotire gratuită; linia de jos de pe ecran dispare și este înlocuită cu o linie nouă în partea de sus.
  • Funcția Stacked Wilds: de fiecare dată când pe una dintre rolele 1-4 apare un simbol wild complet, se declanșează o rotire gratuită suplimentară.

Demi Gods 5 slot review

În mod evident, Demi Gods 5 online este un slot pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. Este posibil să nu fie chiar la nivelul jocului Demi Gods 4, dar cu siguranță este un slot de top. Experiența este una captivanta în permanență, există un număr mare de funcții speciale care apar în cadrul bonusului, iar câștigul maxim este unul generos, de 300x miza per linie.

Q&A Demi Gods 5

  • Jocul de pacanele Demi Gods 5 online are 4 funcții speciale care apar pe durata bonusului.

  • Câștigul maxim Demi Gods 5 este de 300x per linie, dar acesta poate deveni 900x miza cu multiplicator.

  • Demi Gods 5 slot online oferă un RTP de 95.74% și are un nivel de volatilitate medie spre ridicată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spinomenal
💸 RTP95.74%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

40 Hot & Cash pacanele gratis
Amusnet (EGT)

40 Hot & Cash

Joaca Lucky buzz gratis
Amusnet (EGT)

Lucky Buzz

Blaze of Ra demo
Push Gaming

Blaze of Ra

To top