Mega Moolah demo

Mega Moolah

Mega Moolah face parte din categoria jocurilor de pacanele cu speciale și este un joc dezvoltat de către Microgaming.

Atât funcția de bază cât și bonusul se desfășoară pe același ecran de joc, acesta fiind unul clasic, format din 5 role și 3 linii, care are 25 de linii de plată fixe. Bonusul se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin trei scattere.

Jocul de pacanele Mega Moolah online are un aspect unic și nu putem spune că ar fi inspirat din alt slot, dar putem spune că seamănă ca și mod de joc cu Lucky Lady’s Charm. Simbolurile sunt foarte amuzante, având o tematică cu animale tipice pentru o grădină zoologică, iar grafica este una de înaltă calitate.

Ești pregătit să descoperi jocul de pacanele Mega Moolah online?

Cum joci Mega Moolah pacanele online

Dacă ai mai jucat jocuri cu speciale, nu vei avea dificultăți în a înțelege cum funcționează Mega Moolah. Jocul de bază îți aduce câștiguri prin formații de simboluri identice, iar funcția bonus se câștigă prin apariția simbolurilor scatter pe ecran. De asemenea, wild-ul poate înlocui orice simbol, cu excepția scatter-ului.

În cazul în care ești un jucător nou de pacanele sau nu vrei să riști bani la un joc necunoscut, te sfătuim să joci Mega Moolah demo. Nu trebuie să îți faci cont pentru a le juca, dar ține minte că nici nu poți converti câștigurile în bani reali.

Mega Moolah mize, simboluri și câștiguri

Mega Moolah este un slot cu un nivel de volatilitate medie spre ridicat, ce oferă unul dintre cele mai mici RTP-uri de pe piață, de doar 88.12%. Acesta este singurul aspect negativ pe care l-am identificat în cadrul jocului. Chiar și așa, în cadrul acestuia exista patru jackpoturi foarte atrăgătoare, care compensează procentajul de câștig redus. 

Simbolurile din cadrul jocului de pacanele Mega Moolah sunt unele foarte amuzante. Există simbolurile de bază care plătesc mai puțin, cărțile de joc de la 10 la A, pe lângă care se adaugă simboluri speciale în formă de animale de la grădina zoologică. Simbolul wild este reprezentat de către un leu, iar scatter-ul de o figurină ciudată dar distractivă.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor la care trebuie să ai o formație cu cel puțin 3 simboluri identice pentru a câștiga, la Mega Moolah lucrurile sunt diferite. Există trei simboluri care plătesc și doar pentru formații de 2 simboluri, plus scatter-ul care oferă un premiu direct în bani atunci când apare doar de două ori pe ecran.

Bonus și rotiri gratuite Mega Moolah

Rotirile gratuite Mega Moolah se câștigă atunci când pe ecran există cel puțin 3 scattere, indiferent de poziție. Chiar dacă primești 3, 4 sau 5 scattere, vei câștiga același număr de rotiri gratuite, adică 15. Cu toate acestea, fiecare număr de simboluri aduce un premiu în bani diferit.

Un alt aspect foarte interesant al jocului Mega Moolah online este faptul că pe durata funcției bonus toate câștigurile se multiplică de 3 ori. De asemenea, speciala poate fi redeclanșată în timpul bonusului, de un număr nelimitat de ori.

Jackpot Mega Moolah

Jocul de pacanele online Mega Moolah oferă patru tipuri de jackpoturi diferite. Acestea pot fi câștigate în orice moment, în mod total aleatoriu. Cu cât miza pe care o joci este mai mare, cu atât șansele tale de a câștiga un jackpot sunt mai mari. Fiecare jackpot vine cu un prag de miza, pe care trebuie să îl atingi pentru a te califica la acel premiu în bani reali. 

Mega Moolah slot review

Mega Moolah online este un slot cu o multitudine de elemente unice și funcții complexe speciale. Întreaga imagine a jocului este una foarte amuzantă, de la simboluri până la grafică, dar în același timp există și un nivel de adrenalină ridicat. Câștigul maxim pe care îl poți obține în funcția bonus este de până la 12.000 de euro.

Cu toate că oferă posibilitatea unui câștig mare, nu putem ignora faptul că RTP-ul de 88.12% este unul dintre cele mai mici din domeniu. Microgaming a încercat să compenseze acest factor prin introducerea celor patru jackpoturi, dar nu este chiar așa ușor să câștigi unul. Per total slotul este unul peste medie, cu excepția amintită anterior, așa încât ar trebui și tu să îl încerci.

Q&A Mega Moolah

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Mega Moolah este de 12.000 de euro.

  • Poți juca demo Mega Moolah gratuit alături de alte pacanele gratis, pe cazino.ro.

  • Jocul de pacanele online Mega Moolah oferă un RTP de 88.12%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP88.12%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Frog Story pacanele demo
Amusnet (EGT)

Frog Story

Demi Gods 2 demo
Spinomenal

Demi Gods 2

27 wins pacanele egt
Amusnet (EGT)

27 Wins

To top