Immortal Glory pacanele demo

Immortal Glory

Pregătește-te să iei parte la cea mai spectaculoasă competiție olimpică desfășurată în arenele Greciei Antice cu jocul de pacanele Immortal Glory! Jocul a fost lansat de Just For The Win, un producător care aparține de compania Microgaming, renumit pentru jocurile cu grafică de înaltă calitate pe care le oferă.

Cu 5 role de joc și 40 de linii de plată, Immortal Glory are o temă inspirată din cultura Greciei Antice și prezintă într-un mod inedit o întrecere sportivă între atleți de seamă care luptă pentru glorie. Jocul dispune de o rundă bonus de rotiri gratuite cu simboluri Nudging Wild Stack, funcția specială Glory Spin, unde câștigurile sunt multiplicate cu până la x10, dar și de un jackpot cu valoare fixă, care poate ajunge până la 10000x miza pariată.

Grafica jocului este impecabilă, iar simbolurile te vor transpune iremediabil în lumea jocului, așa că hai să descoperim împreună toate opțiunile de joc disponibile în Immortal Glory online!

Cum joci Immortal Glory pacanele online

Să joci pacanele Immortal Glory online este simplu și ușor. Deoarece liniile de plată sunt fixe, tot ce trebuie să faci înainte de a învârti rolele este să selectezi pariul de joc preferat, iar competiția poate începe! 

Jocul poate fi accesat de pe orice dispozitiv, deci poți juca Immortal Glory online atât pe desktop, cât și pe mobil. De asemenea, dacă îți dorești să testezi jocul înainte de a paria pe bani reali, atunci poți juca demo Immortal Glory în mod gratuit la noi pe site. În acest fel, nu doar că joci pacanele gratis, dar ai și șansa de a vedea dacă jocul se încadrează sau nu printre favorite. 

Immortal Glory mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.16% și o volatilitate de nivel ridicat, jocul de pacanele Immortal Glory generează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge până la 10000x miza pariată. Intervalul de selecție al mizei este variat și poți alege să joci cu mize care pornesc de la 0.50 RON. Câștigurile se formează pe 40 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Când vine vorba de simboluri, acestea sunt redate la superlativ și sunt create în așa fel încât să pară reale. Poate de aceea și experiența de joc este așa de captivantă, deoarece pe role își vor face apariția doar simboluri tematice, pregătite să te introducă mai ușor în lumea jocului. Cele mai bine plătite simboluri sunt cele reprezentate de atleți – 2 prezențe masculine și una feminină – care îți pot aduce până la 5x miza, urmate de simbolurile coroană, minge, disc și sandale, care pot genera plăți de până la 1x miza pariată.

Flacăra Olimpică are rol de simbol wild și își face apariția stivuit pe role pentru a ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare. Acesta efectuează plăți de până la 5x miza și înlocuiește celelalte simboluri, cu excepția simbolului Jackpot, care este reprezentat de un diamant și declanșează funcția Jackpot Immortal Glory.

Bonus și rotiri gratuite Immortal Glory

Dacă în general ești obișnuit cu simboluri scatter sau bonus care activează runda bonus, la jocul de pacanele Immortal Glory, această rundă este declanșată de apariția simbolului wild pe rolele de joc. 

În jocul de bază, un simbol wild stivuit parțial sau complet pe rola 1 și pe una sau mai multe din celelalte role declanșează 5 rotiri gratuite Immortal Glory. La începutul rundei, simbolurile declanșatoare devin simboluri wild nudging stivuite care se deplasează pe role în sus sau în jos la fiecare rotire, până când întreaga rolă este ocupată. Atunci când un simbol wild nudging acoperă întreaga rolă, acesta va dispărea la următoarea rotire. 

La finalul celei de-a 5-a rotiri, dacă pe ecranul de joc există cel puțin un simbol wild nudging vizibil, atunci se declanșează funcția Glory Spin. Simbolurile wild nudging care acoperă întreaga rolă dispar, cele parțial vizibile se deplasează și se extind pe întreaga rolă, iar pozițiile rămase libere efectuează o singură rotire pentru șanse suplimentare de câștig. La finalul rundei, câștigurile vor fi multiplicate în mod aleatoriu cu un factor de multiplicare x2, x3, x5 sau x10.

Jackpot Immortal Glory 

Immortal Glory este un joc de pacanele cu jackpot. Această funcție se activează doar în jocul de bază, la apariția a 3 simboluri diamant pe rolele 1, 3 și 5. Dacă reușești să activezi jackpotul Immortal Glory, atunci poți obține în mod aleatoriu un jackpot fix în valoare de 20x, 100x sau 10000x miza pariată.

Immortal Glory slot review

Comparat cu alte jocuri, cum ar fi spre exemplu Olympus Glory, care prezintă aceeași temă inspirată din cultura Greciei Antice, putem spune că Immortal Glory este un joc de pacanele fascinant care te poate ține ocupat preț de câteva ore bune. Runda bonus este destul de interesantă, iar simbolurile stivuite care se deplasează pe role îți pot influența în mod pozitiv câștigurile la fiecare rotire. Ca să nu mai amintim și de funcția specială Glory Spin care îți poate multiplica cu până la x10 câștigurile obținute. 

Chiar dacă câștigurile sunt volatile, cu puțin noroc, jocul de pacanele Immortal Glory îți poate aduce câștiguri glorioase, chiar și un jackpot deloc de neglijat, care poate ajunge până la 10000x miza pariată. Așadar, ești pregătit să intri în luptă pentru a obține potul cel mare?

Q&A Immortal Glory

  • Jocul de pacanele Immortal Glory are 40 de linii fixe de plată.

  • Jackpotul Immortal Glory are o valoare fixă de 20x, 100x sau 10000x miza pariată.

  • Immortal Glory slot online are un RTP de 96.16%.

  • Da, pe cazino.ro, poți juca demo Immortal Glory gratuit și fără cont, în secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP96.16%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top