Break da Bank Again demo

Break da Bank Again

Break da Bank Again este unul dintre cele mai bune jocuri de pacanele online pe care am avut ocazia să le încercat în ultima vreme. Acest slot este dezvoltat și oferit de către Microgaming, unul dintre cei mai mari provideri de jocuri de cazino din lume. În cadrul jocului există o funcție specială cu rotiri gratuite și un wild cu multiplicatori, cuprinși între 5x și 25x miza pariată.

Ecranul de joc este unul clasic, având 5×3 role și 9 linii de plată fixe. Intervalul de mize disponibil este unul variabil, în funcție de cazino, între 50 bani și 100 de lei per mână. Câștigul maxim pe care îl poți obține pe durata jocului este de 4388x miza pariată.

Cum joci Break da Bank Again pacanele online

Având în vedere că Break da Bank Again online este un joc de pacanele mai complex, nu îl vei juca la fel de simplu precum altele. Cel mai bine ar fi să citești informațiile din descrierea jocului sau acest review. Astfel vei înțelege exact care sunt toate regulile, cum și cât câștigi și îți va fi mult mai ușor să profiți la maxim de fiecare funcție specială a acestui slot.

Dacă vrei să testezi prima dată slotul fără să riști bani, ai mereu la îndemână Break da Bank Again demo. Jocurile de pacanele gratis sunt identice cu cele reale, doar că nu trebuie să depui bani reali. În egală măsură nici nu vei putea câștiga bani reali, dar te vei distra foarte bine și vei descoperi în detaliu fiecare joc, ca apoi să câștigi la cazino.

Break da Bank Again mize, simboluri și câștiguri

Break da Bank Again online este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP de 95.43%. Un nivel de volatilitate ridicat înseamnă că în orice moment al jocului poți câștiga sume foarte mari, dar la fel poți pierde rapid banii. Câștigul maxim pe care îl poți înregistra la acest slot este de 4388x miza aleasă.

Există foarte multe metode prin care poți câștiga la Break da Bank Again. În primul rând, în funcția de bază trebuie să știi că fiecare formație realizată cu un simbol wild îți va oferi un câștig cu multiplicator 5x. În timpul bonusului lucrurile stau și mai bine, deoarece acest multiplicator devine 25x.

Pe lângă simbolul wild, mai există simbolurile în formă de scatter, reprezentate de un seif mare de bancă, care îți vor oferi rotirile gratuite. Restul simbolurilor sunt cărțile clasice de la 10 la A, precum și simbolurile speciale: teancurile cu monede de aur, cecul de bancă, teancurile de dolari, lingourile de aur și diamantele.

Bonus și rotiri gratuite Break da Bank Again

Așa cum menționam inițial, în cadrul jocului de pacanele Break da Bank Again online există o funcție bonus pe care o poți câștiga atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter. Trei simboluri îți vor aduce 15 rotiri gratuite, în timp ce fiecare simbol adițional mai adaugă alte 5 rotiri gratuite.

Pe durata bonusului funcția bonus nu poate fi redeclanșată, dar numărul rotirilor gratuite poate crește. De fiecare dată când pe ecran mai apare câte un scatter, câștigi încă o rotire gratuită. Nu uita că simbolurile wild vin cu un multiplicator de 25x în timpul bonusului.

Break da Bank Again slot review

Considerăm că Break da Bank Again online este un joc excelent datorită complexității funcțiilor speciale și a multitudinii de metode de câștig. Pe lângă faptul că în cadrul jocului poți oricând câștig cel puțin 15 rotiri gratuite, pe durata bonusului multiplicatorul wild este unul senzațional, de 25x miza pariată.

Mai mult de atât, întregul joc este unul palpitant, prin grafica de înaltă calitate, simbolurile unice foarte atrăgătoare și coloana sonoră vibrantă. Nu prea putem găsi aspecte negative ale jocului. În cazul în care ai jucat Break da Bank în trecut și ai fost dezamăgit, trebuie să știi că noul joc nu are nici cea mai mică asemănare cu primul, fiind net superior.

Q&A Break da Bank Again

  • Nu există nici o asemănare între jocurile de pacanele Break da Bank și Break da Bank Again, cel de-al doilea joc fiind mult mai bun și total diferit.

  • Break da Bank Again slot online oferă un RTP de 95.43% și un câștig maxim de 4388x miza pariată.

  • Da. Oricând ești dispus sa testezi acest joc de pacanele cu speciale, poți juca demo Break da Bank Again gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP95.43%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii9 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
To top