Immortal Romance pacanele demo gratis

Immortal Romance

Lansat de Microgaming, Immortal Romance este un joc de pacanele captivant care te proiectează într-o lume plină de mister și romantism întunecat. Inspirat din poveștile de dragoste interzisă dintre vampiri și muritori, jocul te trimite cu gândul la seria filmelor de succes Twilight, aducând o poveste fascinantă și funcții speciale care reușesc să mențină suspansul pe toată durata sesiunii de joc.

Apărut în aceeași perioadă cu Blood Suckers 2 a celor de la Netent, Immortal Romance online este un joc a cărui acțiune se desfășoară pe 3×5 role și oferă o poveste fascinantă, unde 4 personaje principale – Amber, Troy, Michael și Sara – condimentează fiecare strop de acțiune cu povestea și caracteristicile sale speciale. Sunt 243 modalități de formare a câștigurilor, iar funcția specială Chamber of Spins garantează atât rotiri gratuite, cât și recompense speciale pe măsură ce descoperi poveștile personajelor. Iar pentru un plus de mister, în jocul de bază, funcția Wild Desire poate mări considerabil câștigurile, având puterea de a transforma până la 5 role complet în wild.

Așadar, ești pregătit să descoperi toate secretele jocului Immortal Romance online pentru a afla cum poți obține până la 12000x miza în această aventură de neuitat?

Cum joci Immortal Romance pacanele online

Ca și alte jocuri de pacanele Microgaming și Immortal Romance are un mod simplu de joc, unde tot ce trebuie să faci este să învârți rolele pentru a obține potențiale câștiguri. Liniile de joc sunt fixe, iar tot ce trebuie să faci este să selectezi valoarea pariului de joc preferat. Apasă start, iar simbolurile își vor face apariția pentru a reda o acțiune de zile mari. Dacă dorești să joci mai multe rotiri fără a apăsa manual butonul de start la fiecare rotire, atunci folosește opțiunea de Autoplay, care îți permite să setezi un număr de rotiri automate, dar și eventuale condiții de oprire. 

Immortal Romance este optimizat pentru a funcționa fără probleme pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil, iar dacă nu ești încă convins de potențialul jocului, atunci ai la dispoziție varianta Immortal Romance demo pentru a testa jocul fără depunere. În acest fel, te familiarizezi cu regulile de joc în timp ce joci pacanele gratis și descoperi dacă jocul merită sau nu o șansă! 

Immortal Romance mize, simboluri și câștiguri

Immortal Romance este un joc de pacanele cu o volatilitate medie-ridicată care oferă un RTP de 96.86%. Mizele pornesc de la 0.30 RON/ rotire, iar câștigurile se formează pe 243 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, așa că șansele de a obține o combinație câștigătoare sunt destul de mari. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente. 

Simbolurile sunt parte din poveste și sunt redate într-un mod deosebit, iar cele 4 personaje au chiar și o scurtă descriere, pe care o poți revizui oricând simți nevoia. Acestea pot genera plăți de până la 33.33x miza, în timp ce simbolurile reprezentate de cărțile de joc îți pot aduce până la 5x miza pariată.

Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului și înlocuiește orice alt simbol, cu excepția simbolului scatter, pentru a forma combinații câștigătoare. În plus, orice câștig generat cu simbolul wild aduce cu sine și dublarea câștigului, în timp ce ciocănitorul de ușă are rol de scatter și activează runda bonus Immortal Romance. 

Bonus și rotiri gratuite Immortal Romance

Acest joc de pacanele cu vampiri surprinde cu 2 funcții speciale, care măresc considerabil câștigurile la fiecare activare. Wild Desire este funcția care poate transforma până la 5 role în wild, în timp de Chamber of Spins este funcția care activează runda de rotiri gratuite Immortal Romance. Atunci când este activată funcția Wild Desire, runda bonus de rotiri gratuite nu se poate declanșa.

Obtine 3, 4 sau 5 simboluri scatter pe rolele de joc, iar bonusul Chamber of Spins va fi activat. O dată activat, rotirile gratuite vor fi atribuite în funcție de personajele jocului, fiecare având propriile sale caracteristici suplimentare. Acestea se declanșează progresiv și funcționează în felul următor:

  • Amber – oferă 10 rotiri gratuite cu toate câștigurile multiplicate cu x5 și permite redeclanșarea rundei
  • Troy – oferă până la 15 rotiri gratuite cu caracteristica Vampire Bats, unde liliecii vampiri apar în mod aleatoriu pe role și transformă simbolurile în multiplicatori de până la x6. Runda poate fi activată doar după ce ai declanșat de 5 ori Chamber of Spins
  • Michael – alocă 20 de rotiri și funcția Rolling Reels, oferind câștiguri consecutive cu multiplicatori de până la x5. Runda devine activă doar după cea de-a 10-a activare a bonusului Chamber of Spins
  • Sarah – oferă 25 de rotiri gratuite și funcția Wild Vine, unde simbolul wild vine își face apariția pe rola 3 pentru a adăuga simboluri wild suplimentare. Runda poate fi redeclanșată și devine activă abia după cea de-a 15-a activare a bonusului Chamber of Spins

Immortal Romance slot review

Immortal Romance este un joc de pacanele excepțional, care îmbină într-un mod interactiv o poveste captivantă cu funcții speciale interesante și potențial mare de câștig. Chiar dacă a fost lansat în 2011, în opinia noastră, jocul a trecut testul timpului, reușind și în prezent să fie la fel de captivant și plin de surprize pentru orice jucător dispus să încerce un slot complex. 

Jocul se remarcă printr-o grafică de înaltă calitate, cu simboluri bine conturate și detalii atent create care redau perfect o atmosferă captivantă de joc. Fiecare simbol și animație subliniază tema întunecată și romantică, în timp ce muzica de fundal și efectele sonore, dar și funcțiile speciale, care sunt destul de interesante, completează experiența de joc.

Joacă și tu pacanele cu vampiri Immortal Romance dacă îți dorești să iei o pauză de la jocurile clasice, iar dacă îți dorești să cunoști vampirul suprem, atunci îți recomandăm să încerci și Fat Drac, un alt joc de pacanele care nu ar trebui ratat!

Q&A Immortal Romance

  • Jocul de pacanele Immortal Romance a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Microgaming.

  • Jocul de pacanele Immortal Romance are incluse două funcții speciale: Wild Desire, care transformă până la 5 role complet în wild și Chamber of Spins care acordă 4 tipuri de rotiri gratuite.

  • Câștigul maxim Immortal Romance este limitat la 12000x miza pariată.

  • Poți juca demo Immortal Romance gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP96.86%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii243 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top