Lara Croft Temples and Tombs demo

Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs online este unul dintre cele mai incitante jocuri de pacanele care există în momentul de față. Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role și are un număr de până la 243 de linii de plată variabile. Acest slot este dezvoltat și oferit de către Microgaming, unul dintre cei mai populari provideri din piață.

Istoria jocurilor de acest tip pornește încă din anul 2008, atunci când Microgaming a dezvoltat Tomb Raider: Secret of the Sword, unul dintre primele sloturi complexe. De atunci, au apărut multe îmbunătățiri și jocul a fost copiat și de alți provideri, dar de departe Lara Croft Temples and Tombs este cea mai reușită variantă.

Cum joci Lara Croft Temples and Tombs pacanele online

Jocul Lara Croft Temples and Tombs are o funcție de bază și un bonus cu rotiri gratuite. Ambele funcții se desfășoară pe același ecran, cu același număr de linii maxim de plată. Urmărește cu atenție multiplicatorii care se formează, deoarece îți vor da șansa să obții câștiguri mult mai mari și nu ezita să mărești miza când te simți norocos.

Îți recomandăm ca prima dată să încerci Lara Croft Temples and Tombs demo, pentru a te obișnui cu toate funcțiile jocului. În cazul în care nu ai jucat încă pacanele gratis, trebuie să știi că totul funcționează la fel. Desigur, nu vei putea câștiga bani reali, dar nici nu vei plăti pentru a juca și nici nu îți riști fondurile personale. 

Lara Croft Temples and Tombs mize, simboluri și câștiguri

Lara Croft Temples and Tombs online este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP de 96.06%. Jocul plătește bine atât în funcția de bază, dar mai ales în timpul funcției bonus. Câștigul maxim pe care îl poți obține este unul impresionant, de până la 7343x miza pariată.

În cadrul jocului, câștigurile se obțin de la stânga la dreapta, pe un număr maxim de 243 de linii de plată. Simbolurile nu trebuie să fie consecutive precum la jocurile clasice, ci să apară pe fiecare rolă pentru a putea forma un câștig. Atunci când există o formație câștigătoare, simbolurile vor dispărea de pe ecran, iar altele noi vor apărea în partea de sus.

În momentul în care în cadrul unei rotiri obții un câștig, multiplicatorul se modifică. Astfel, dacă ai reușit să primești două formații câștigătoare pe o singură rotire, câștigul se multiplică la 2x. Atunci când apare și al treilea câștig, multiplicatorul devine 3x. De la al patrulea câștig în sus multiplicatorul rămâne 5x până când se termină rotirea.

Bonus și rotiri gratuite Lara Croft Temples and Tombs

Jocul de pacanele online Lara Croft Temples and Tombs include și o funcție bonus, pe care o vei câștiga atunci când pe ecran apar 3 scattere. Acestea sunt în formă de carte, iar apariția acestora îți aduce 8 rotiri gratuite. Bonusul poate fi redeclanșat în timpul specialei dacă pe ecran apar din nou simbolurile scatter.

Mai mult decât atât, trebuie să știi că pe durata bonusului multiplicatorii cresc în mod semnificativ. Astfel, dacă în funcția de bază multiplicatorii sunt de : 1x, 2x, 3x și 5x, pe durata bonusului aceștia devin: 3x, 6x, 9x și 15x, ceea ce poate conduce la câștiguri foarte mari.

Lara Croft Temples and Tombs Jackpot

În cadrul jocului de pacanele Lara Croft Temples and Tombs online există și o funcție Jackpot ce poate fi câștigată în mod aleatoriu în orice moment. Ai la dispoziție 3 jackpoturi pe care le poți primi: Mini, Minor și Grand. Valoarea acestora este de 15x, 100x și 5000x miza aleasă pentru joc. 

Lara Croft Temples and Tombs slot review

Așa cum am zis și inițial, considerăm că Lara Croft Temples and Tombs online este unul dintre cele mai complexe sloturi care există. Grafica și simbolurile sunt extraordinare, coloana sonoră este vibrantă, iar funcția bonus îți poate aduce câștiguri de până la 7343x miza pariată. Pe lângă toate acestea se adaugă multiplicatorii și jackpoturile, care îți oferă și mai multe șanse de câștig.

Q&A Lara Croft Temples and Tombs

  • Jocul de pacanele Lara Croft Temples and Tombs oferă un RTP de 96.06% și un câștig maxim de până la 7343x miza pariată.

  • Poți juca demo Lara Croft Temples and Tombs gratuit pe cazino.ro.

  • Da. Jocul de pacanele Lara Croft Temples and Tombs oferă trei jackpoturi, cel mai mare avand o valoare de 5000x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP96.06%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii243 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

3 Thunders pacanele demo
Endorphina

3 Thunders

100 super hot pacanele septari
Amusnet (EGT)

100 Super Hot

Power Stars Pacanele
GreenTube

Power Stars

Cash Tank pacanele demo
Endorphina

Cash Tank

To top