Valley of the Gods 2 demo

Valley of the Gods 2

Valley of the Gods 2 este un joc de pacanele online cu tematică inspirată din Egiptul Antic, dezvoltat și oferit de către providerul Yggdrasil.

Jocul se desfășoară pe un tablou special, având 6 role și între 3 și 8 linii de joc. Câștigurile se formează pe mai multe linii, începând de la 240 și până la 20.160 de linii, în funcție de așezarea simbolurilor.

Slotul este inspirat în mod clar din jocul de păcănele clasic Valley of the Gods lansat în anul 2017, care a fost îmbunătățit în mod semnificativ și i-au fost adăugate funcții speciale. Jocul nu are o funcție bonus, dar are funcție de re-rotiri, în care poți primi diverse bonusuri precum vieți suplimentare sau multiplicatori.

Simbolurile sunt foarte frumos definite, ce oferă o experiență autentică de joc care te face să simți amprenta egipteană. Mizele sunt cuprinse între 0.50 de bani și 1000 de lei, în funcție de cazinoul la care joci.

Ești pregătit să iei parte la o aventură din Egiptul plin de mistere și să câștigi la Valley of the Gods 2?

Cum joci Valley of the Gods 2 pacanele online

De fiecare dată când vrei să joci un joc de pacanele complex, precum Valley of the Gods 2 este obligatoriu să citești toate regulile jocului. Acest lucru te ajuta să știi cum se formează câștigurile și ce funcții speciale ai la dispoziție. Intră în cont, alege jocul, citește cu atenție toate informațiile și începe să câștigi.

În cazul în care nu găsești acest slot la cazinoul tău preferat sau vrei să îl încerci gratuit, optează pentru Valley of Gods 2 demo. Este mult mai ușor să joci pacanele gratis, deoarece nu trebuie să îți faci cont. Nu vei putea obține câștiguri în bani reali, dar în egală măsură nici nu vei putea pierde bani.

Valley of the Gods 2 mize, simboluri și câștiguri

Valley of Gods 2 este un joc de pacanele online cu un nivel de volatilitate medie spre ridicat, ce oferă un RTP de 96.30%. Ai putea crede că un joc care pe prima linie are doar un simbol (linie care poate afișa până la 3 simboluri) nu îți va oferi câștiguri mari, dar acest slot oferă un “Hit Rate” de 1:5, deci în teorie fiecare a cincea rotire va oferi un câștig.

Simbolurile din cadrul jocului sunt bine conturate și au forme clasice egiptene. În primul rând, există simbolurile simple, de la 9 la A care nu plătesc foarte mult. Pe lângă acestea se adaugă simbolurile speciale, reprezentate de diverse figurine antice egiptene, cum ar fi Anubis, Horus, Sobek și Bastet, reprezentând zeii egipteni.

Câștigurile se înregistrează de la stânga la dreapta și în jocul de bază sunt destul de mici. Atunci când pe ecran apar scarabeii, aceștia vor debloca anumite căsuțe de pe tabloul de joc, ceea ce va crește în mod semnificativ liniile de plată. De asemenea, în această situație apar și scarabeii wild, care înlocuiesc orice simbol.

Bonus și rotiri gratuite Valley of the Gods 2

Așa cum menționam la început, în cadrul jocului de pacanele Valley of Gods 2 online nu există o funcție bonus care să ofere rotiri gratuite. Chiar și așa, există o funcție de Respin, care în teorie apare cu o frecvență de 45%, care oferă rotiri gratuite suplimentare și în care poți câștiga diverse funcții speciale.

Atunci când înregistrezi un câștig, scarabeii vor apărea pe ecran și vor debloca un număr de căsuțe blocate aferent numărului de simboluri câștigătoare din formație. Dacă după aceea apare o nouă formație câștigătoare, scarabeii vor apărea din nou pe ecran și rotirile gratuite continuă. Dacă toate căsuțele de pe ecran sunt deblocate, vei primi o viață suplimentară.

În momentul în care înregistrezi un câștig, pe ecran pot să apară mai multe tipuri de scarabei. Cinci scarabei roșii îți vor oferi o viață suplimentară, 5 scarabei de aur vor schimba una dintre role în mod aleatoriu într-o rolă wild, iar 5 scarabei albaștrii vor crește multiplicatorul cu plus 1.

Valley of the Gods 2 slot review

Slotul Valley of Gods 2 aduce în mod clar o îmbunătățire semnificativă a variantei inițiale, Valley of Gods. Jocul de pacanele este unul atipic și regăsim foarte puține sloturi cu un astfel de panou de joc. Chiar și așa, posibilitatea de câștiguri este una foarte mare, cu un câștig maxim posibil de până la 5481x miza aleasă.

În cadrul funcției de Respin ai la dispoziție mai multe avantaje pe care le poți câștiga: o viață suplimentară, o rolă wild sau creșterea multiplicatorului. Toate aceste funcții speciale te vor ajuta să câștigi premii și mai mari. Acum că știi totul despre acest joc este momentul să îl încerci și tu!

Q&A Valley of the Gods 2

  • În jocul de pacanele Valley of the Gods 2 online există între 240 și 20.160 linii de plată, împărțite pe 6 role și între 3 și 8 linii.

  • Valley of the Gods 2 slot online oferă un RTP de 96.3% și are o volatilitate de nivel mediu.

  • Da. Pe cazino.ro poți să joci demo Valley of the Gods 2 gratuit, alături de alte pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Yggdrasil
💸 RTP96.3%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii20160 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Club Mr Luck demo
7777 Gaming

Club Mr. Luck

Big Juan pacanele demo
Pragmatic Play

Big Juan

To top