Golden Fish Tank demo

Golden Fish Tank

Golden Fish Tank este un joc de pacanele cu pesti, dezvoltat și oferit de către providerul Yggdrasil. Jocul se desfășoară pe un tablou cu 5×3 role de joc și are un număr de 20 de linii de plată. În cadrul jocului există o funcție bonus, iar câștigul maxim posibil este de 400x miza.

În esență, jocul de pacanele Golden Fish Tank online este unul simplist, dar care a condus la apariția unui slot mult mai interesant, Golden Fish Tank 2. Chiar și așa, există multe elemente interesante și în acest joc, ceea ce ne face să îl considerăm ca fiind cu multe peste media jocurilor din oferta altor furnizori.

Simbolurile sunt foarte amuzante și au caractere de unicitate, fiind construite într-un mod amuzant. Grafica este una de înaltă calitate, cu o coloană sonoră tipică pentru tematică, care oferă atât un sentiment distractiv, cât și un nivel de adrenalină ridicat. În cadrul jocului există o opțiune de “Golden Bet” în care plătești o miza mai mare, dar care îți crește șansele de câștig.

Cum joci Golden Fish Tank demo

Nu trebuie să faci nimic diferit față de alte sloturi pentru a juca pacanele Golden Fish Tank online. Desigur, așa cum am spus de fiecare dată, înainte de a juca un slot nou trebuie să citești toate informațiile relevante pentru a înțelege cum funcționează jocul. După ce vei termina acest review, cu siguranță îți va fi mult mai ușor să câștigi.

Dacă vrei să testezi jocul în varianta demo sau nu ai un cont la cazino, poți oricând să alegi Golden Fish Tank gratis. Jocurile de pacanele demo nu presupun înregistrarea la un cazino și nici nu va trebui să depui bani reali. În egală măsură, nici nu poți să retragi câștigurile obținute, dar te distrezi pe cinste.

Golden Fish Tank mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.4% și un nivel de volatilitate medie, Golden Fish Tank online este jocul de pacanele perfect la care să joci atunci când vrei câștiguri constante, dar fără un risc foarte mare. Suma maximă pe care o poți câștiga per rotire este de doar 400x miza aleasă, dar în cadrul bonusului câștigurile pot deveni mult mai mari.

Simbolurile incluse în slot sunt unele foarte amuzante, de la formele clasice de treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră colorate în culori puternice, până la peștișori cu fete amuzante. În cadrul slotului mai există un simbol wild reprezentat de un peștișor de aur și niște simboluri scatter “Free Spins”. În cadrul bonusului apar funcții speciale suplimentare, având la dispoziție mai multe alegeri înainte de a începe rotirile, care îți vor acorda avantaje suplimentare.

Bonus și rotiri gratuite Golden Fish Tank

Golden Fish Tank online are o funcție bonus foarte interesantă, pe care o poți câștiga atunci când pe ecran există cel puțin 3 scattere. Dacă ai strâns trei simboluri “Free Spins” câștigi 6 rotiri gratuite și 3 alegeri de simboluri avantaj. Fiecare scatter suplimentar mai adaugă în 2 rotiri gratuite și o alegere în plus a avantajelor din rotiri.

În jocul de bază poți să optezi pentru varianta “Golden Bet”, care îți va crește miza cu 25%. Acesta îți oferă oportunitatea de a câștiga o alegere suplimentară de avantaj atunci când primești funcția bonus. Dar ce sunt aceste avantaje? Ai la dispoziție 6 tipuri pe care le poți alege înainte de a începe rotirile, după cum urmează:

  • Rotiri gratuite suplimentare – Vei primi între 2 și 4 rotiri gratuite
  • Multiplicator – Toate câștigurile în timpul rotirilor gratuite vor fi multiplicate cu 2X
  • Simboluri mari- Un simbol în formă de pește va apărea mereu mare, acoperind 4 căsuțe
  • Fish Wild – Pe lângă wild-ul standard, unul dintre simbolurile pește va fi ales să acționeze că wild secundar
  • Random Wilds – Între unul și două wild aleatorii sunt adăugate pe rolele jocului și vor apărea într-o poziție aleatorie la fiecare rotire gratuită
  • Sticky Wild – Un wild este adăugat pe ecran într-o poziție aleatorie și rămâne acolo până când rotirile gratuite se termină

Golden Fish Tank slot review

În mod evident, Golden Fish Tank online este un super slot, pe care și tu trebuie să îl încerci. Chiar dacă la început jocul pare destul de banal, atunci când intri în funcția bonus totul se schimba. Ai o multitudine de avantaje din care să alegi înainte de a începe rotirile, ceea ce te va ajuta să crești semnificativ valoarea câștigurilor înregistrate.

Dacă și ție îți place la fel de mult acest joc de pacanele cu pesti precum nouă, recomandă-l și prietenilor!

Q&A Golden Fish Tank

  • La jocul de pacanele Golden Fish Tank online poți câștiga între 6 și 10 rotiri gratuite, precum și între 3 și 5 alegeri de avantaje speciale.

  • Golden Fish Tank slot online oferă un RTP de 96.4% și are un nivel de volatilitate medie.

  • Poți juca demo Golden Fish Tank gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Yggdrasil
💸 RTP96.4%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu pesti
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top