Book of oz demo

Book of Oz

Book of Oz este un joc de pacanele cu tematică misterioasă și magică, ce îți oferă o experiență palpitantă și posibilitatea unor câștiguri mari. Book of Oz online se desfășoară pe un tablou de joc clasic cu 5×3 role de joc și are 10 linii de plată fixe. Există o funcție bonus pe care o poți câștiga când primești cel puțin 3 scattere și o funcție specială de Respin pe care o poți cumpăra.

Slotul este inspirat în mod evident din celebrul joc Book of Ra, unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Chiar și așa, providerul Microgaming a făcut o treabă foarte bună și a conferit un aspect de unicitate acestui joc. Adăugarea funcției Respin speciale oferă mereu o șansă mare în plus de a câștiga specială sau un premiu mare.

Grafica este una de foarte înaltă calitate, iar simbolurile sunt excelent conturate, completând tematica magică. Coloana sonoră vibrantă menține nivelul de adrenalină la cote maxime, iar câștigul maxim de până la 5000x miza pariată este unul fabulos.

Cum joci Book of Oz pacanele online

Așa cum am menționat și anterior, jocul Book of Oz este foarte asemănător cu Book of Ra sau orice alt tip de joc din aceasta categorie de speciale. Funcția de bază nu este una complexă, iar țelul tău este să primești minim 3 scattere pentru a câștiga speciala. Astfel, intri în joc, setezi miza și începi să joci, poate chiar pe funcția “Auto Play”.

Dacă nu ești obișnuit cu acest tip de jocuri sau vrei să testezi prima dată jocul, îți recomandăm Book of Oz demo. Poți să joci pacanele gratis, împreună cu toate jocurile Microgaming, fără a trebui să riști vreun ban. Nici nu vei putea obține castiguri reale, dar te vei distra pe cinste și vei descoperi cum funcționează slotul.

Book of Oz mize, simboluri și câștiguri

La fel ca toate jocurile de pacanele de acest tip și Book of Oz are un nivel de volatilitate mediu și oferă un RTP de 96.00%. Asta înseamnă că nu vei obține câștiguri astronomice foarte des, dar nici nu pierzi la fel de repede fondurile de joc dacă slotul nu plătește. Mizele obișnuite sunt între 50 de bani și 50 de lei, în funcție de cazinoul ales.

În cadrul funcției de bază vei obține câștiguri pe zece linii de plată fixe, începând din partea stângă a ecranului. Pentru a avea o formație câștigătoare trebuie să existe cel puțin 2 sau 3 simboluri identice (în funcție de tipul de simbol) pe aceeași linie de plată. Simbolul scatter care îți dă șansa să câștigi funcția bonus funcționează și ca și simbol wild.

Simbolurile de bază din cadrul jocului sunt cele clasice, de la 10 la A, pentru care sunt necesare 3 simboluri în formarea unui câștig. Pe de altă parte, în cazul simbolurilor speciale: cele trei sticle colorate cu poțiune și piramida este suficient să ai și 2 simboluri. Regulile de formare a câștigurilor în funcția bonus sunt identice.

Pe lângă toate aceste aspecte, Book of Oz păcănele online a introdus o funcție fenomenală pe care o regăsim la foarte puține păcănele. După ce ai realizat o rotire, vei avea șansa să învârți din nou, contra cost, oricare dintre rolele de pe ecran. Să zicem că ai deja două scattere și mai vrei unul, acum poți învârti una dintre cele 3 role rămase libere. Cu cât șansa de câștig e mai mare, cu atât și prețul respinului crește.

Bonus și rotiri gratuite Book of Oz

Funcția bonus a jocului Book of Oz nu are caracteristici complexe, fiind foarte ușor de jucat. Vei câștiga speciala atunci când pe ecran apar cel puțin 3 scatere, care îți vor oferi 10 rotiri gratuite. Patru scattere îți aduc 12 rotiri, iar toate cele 5 simboluri îți oferă 25 de rotiri gratuite.

La începutul bonusului va fi desemnat un simbol de bază pentru acel bonus, care va deveni expandabil pe role. Astfel, atunci când acel simbol apare pe ecran, în numărul minim necesar amintit mai sus, acesta se extinde pe toată rola, iar simbolurile vor crea legături câștigătoare chiar dacă nu sunt consecutive.

Book of Oz slot review

Book of Oz slot este unul dintre cele mai bune jocuri de pacanele pe care le-am încercat în ultima vreme. Pe lângă faptul că îți oferă o funcție bonus cu un câștig maxim de 5000x miza pariată, jocul are și funcția Respin care poate aduce avantaje semnificative. Iar un alt aspect de evidentiat este dat de faptul că Book of Oz online este mult mai captivant decât Book of Dead sau alte jocuri de genul.

Q&A Book of Oz

  • Jocul de pacanele online Book of Oz oferă un RTP de 96.00%.

  • Jocul de pacanele Book of Oz inovează cu o funcție specială Respin ce poate fi cumpărata.

  • Câștigul maxim Book of Oz este de 5000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Microgaming
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top