respin joker

Respin Joker

Dacă iubești jocurile de pacanele cu fructe coapte și delicioase, dar și sloturile ca la aparate clasice, atunci Respin Joker ți se va potrivi că o mănușă. Acest joc de pacanele old-school, cu 3 role și 3 rânduri amintește mai degrabă de vechile aparate din Las Vegas de acum un secol.

Din fericire, există câteva funcții bonus care te vor ține ocupat pe toată durata jocului. Cu un pot maxim de 500x, Respin Joker promite să devină rapid unul dintre jocurile tale preferate de pacanele cu fructe. Nu uita să încerci și Fire Joker sau 27 Wins, cu o tematică asemănătoare.

Caracteristici Respin Joker

Față de alte sloturi cu fructe online, Respin Joker are doar 3 role, împărțițe pe 3 rânduri, cu 5 linii fixe de câștig. Acest lucru nu înseamnă însă că jocul nu are nimic de oferit, ci din contra.

Volatilitatea scăzută-medie, un RTP 96,13% precum și funcțiile speciale sunt atracțiile principale ale acestui joc. Pe rolele de joc putem regăsi elemente ca Jokerul Wild, clopoțeii de aur, dar și fructe suculente: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe, care-ți vor lăsa gura apă.

Ori de câte ori un Joker formează o combinație câștigătoare, combinația se blochează și restul elementelor de pe role se mai învârt o dată. De asemenea, dacă umpli toată tabela de joc 3×3 cu același simbol, se acordă un multiplicator de x2 la câștigul total.

Nu în ultimul rând, ai parte de o funcție Gamble avansată, unde poți ghici cartea roșie sau neagră, poți încasa jumătate din câștig, iar din când în când poți găsi un Joker care substituie orice culoare.

Rotiri Gratuite Respin Joker

Atunci când pe rolele de joc apare un Joker Wild care formează o combinație câștigătoare, combinația se blochează, iar restul simbolurilor se mai rotesc o dată, pentru o șansă nouă de câștig.

Dacă ai noroc, poți găsi și alți Jokeri după respin, astfel încât vei avea parte de o rundă de rotiri gratuite cu super-câștiguri! Poți încerca acest bonus și în varianta Respin Joker Demo.

Mize și câștiguri Respin Joker

Jucătorii au o mare libertate la alegerea mizelor, care pot varia de la 0,2 la 200. Combinațiile se formează pe cele trei linii orizontale, dar și pe cele două diagonale, pentru un total de 5 linii de câștig. Cel mai valoros simbol este clopoțelul, cu 50x pentru o linie de câștig, urmat de pepeni cu 15x, struguri cu 10x, prune cu 8x, portocale cu 6x, lămâi cu 4x și cireșe cu 2x.

O caracteristică interesantă a acestui joc este că, atunci când formezi o combinație câștigătoare cu un Joker Wild, aceasta se plătește, restul simbolurilor se rotesc din nou, iar după respin, se mai plătesc încă o dată combinațiile câștigătoare, inclusiv cele plătite anterior. De asemenea, dacă umpli rolele cu același simbol 3×3, te bucuri de un multiplicator de 2x. Fă asta cu clopoțeii de aur și vei avea parte de marele pot de 500x!

Ce Jackpot are Respin Joker?

În afară de marele pot de 500x, Respin Joker nu oferă alt tip de Jackpot. Poți folosi însă funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, iar rotirile gratuite îți vor aduce garantat 2x miza.

Pacanele cu fructe Respin Joker

Îți place să joci sloturi online cu fructe? Atunci Respin Joker este ideal pentru tine. Încearcă și varianta de pacanele cu fructe gratis Respin Joker Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție.

Respin Joker Review

Cu o grafică de actualitate, efecte de sunet realizate inteligent și o temă clasică, Respin Joker este un joc de pacanele cu fructe reușit, motiv pentru care este și clasat pe locul 70 în topul sloturilor online din România.

Ne place că se calculează câștigurile pentru combinații chiar și după respin, dar și că nimerim din când în când câte un Joker la funcția Gamble, care ne garantează dublarea câștigurilor. Ne-ar fi plăcut să vedem însă un Jackpot mai consistent, iar cele 5 linii de câștig ni se par destul de limitate.

Respin Joker FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite pentru versiunea de joc Respin Joker Demo.

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 5 de linii de câștig fixe, dispuse pe 3 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 500x câștiguri, va trebui să obții o combinație de 3×3 clopoței de aur pe toate rolele de joc.

  • Respin Joker are un RTP de 96,13%, o volatilitate scăzută-medie și un pot maxim de 500x.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96.13%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe, Pacanele clasice
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa (Joker)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top