Blazing Ice pacanele gratis

Blazing Ice

Gheața se întâlnește cu focul în slotul Blazing Ice, iar acest fenomen dă naștere unor câștiguri fabuloase. Jocul pe care ți-l prezentăm astăzi este produs de Synot și are o structură simplă, de 3 role și 3 rânduri, care pot fi umplute cu pepeni, lămâi și alte fructe delicioase. Pe lângă aceste simboluri clasice, urmărește-le cu atenție și pe cele speciale, care îți pot multiplica câștigurile. Dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe, sigur Blazing Ice va fi pe placul tău! Încearcă acum varianta gratis disponibilă pe Cazino.ro!

Caracteristici Blazing Ice online

După cum ți-am spus și în introducere, structura Blazing Ice online nu este una complexă, ci din contră. Acesta este construit pe 3 role și 3 rânduri, iar liniile de plată sunt în număr de 27 și plătesc de la stânga la dreapta. Structura simplă îl face potrivit chiar și pentru jucătorii care nu au prea multă experiență la jocuri de noroc online. Așadar, dacă vrei un slot ușor de înțeles, joacă acum Blazing Ice demo!

RTP-ul jocului este de 98%, ceea ce nu întâlnești prea des la păcănele online. Asta înseamnă că este unul dintre cele mai profitabile jocuri. Volatilitatea medie este un alt plus pe care îl are, însemnând că nu trebuie să aștepți foarte mult până când apar combinațiile câștigătoare. Acestea pot fi formate cu diverse simboluri, majoritatea fructe, dar despre ele vom discuta puțin mai târziu în acest articol.

Funcții speciale Blazing Ice

Chiar dacă este un slot relativ simplu, care pare că nu ar promite prea multe, Blazing Ice ne surprinde cu diverse funcții speciale. Prima dintre acestea este cea de respin. Un respin este acordat atunci când simbolul de Foc sau de Gheață apare pe 2 role. Cea de-a treia rolă se va învârti iar, oferindu-ți o șansă la mai multe combinații câștigătoare. Acest respin va fi jucat pe același pariu din runda care l-a declanșat.

Funcția Gamble

O altă funcție specială este cea Gamble sau de dublaj, cum este cunoscută printre jucătorii cu experiență. După fiecare câștig obținut într-o rundă de joc, poți accesa funcția Gamble, care îți permite mărirea câștigurilor. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții de joc, care poate fi neagră sau roșie. Dacă alegi corect, câștigurile îți sunt dublate, iar dacă greșești, pierzi câștigurile obținute în acea rundă. Foarte important de menționat este că te poți opri în orice moment și îți poți retrage suma obținută, în caz că nu ești sigur de culoarea pe care să o alegi mai departe. La Blazing Ice ai dreptul să accesezi de 10 ori funcția Gamble, așa că ai destule șanse să câștigi sume frumoase!

Multiplicatorul

Ai nevoie de 3 simboluri Misterioase pentru a activa funcția de multiplicator. Acesta va fi acordat aleatoriu și poate avea o valoare cuprinsă între 2x și 100x din pariul plasat inițial de tine. Este foarte ușor să observi aceste simboluri pe grila de joc, fiind reprezentate de niște zaruri pe care scrie ,,Mystery”. Fii cu ochii pe ele!

Mize, simboluri și câștiguri Blazing Ice

Poți juca Blazing Ice pe o miză minimă de 0.1 credite și pe o miză maximă de 100 credite. Indiferent de miza pe care alegi să joci, distracția va fi garantată. Hai să îți spunem și cât plătește fiecare simbol în parte:

  • Pepeni – 20x din miza inițială;
  • Struguri – 10x din miza inițială;
  • Prune – 5x din miza inițială;
  • Portocale – 3x din miza inițială;
  • Lămâi – 2x din miza inițială;
  • Cireșe – 2x din miza inițială;

După cum vezi, fructele îți pot plăti sume frumoase, dar nu uita și de simbolurile speciale. Urmărește cu atenție simbolul Foc și simbolul Gheață, dar și pe cel Misterios, care îți mărește câștigurile!

Blazing Ice slot review

Dacă vrei să experimentezi un joc de pacanele în care elementele clasice se întâlnesc cu cele moderne, Blazing Ice online reprezintă cea mai potrivită variantă. Focul și gheața dau naștere unei experiențe de joc unice, din care șansele foarte bune de câștig nu lipsesc. Funcția Respin, Gamble și multiplicatorul sunt doar câteva dintre aspectele care ne fac să spunem că acest slot merită încercat. Testează și tu acum Blazing Ice gratis pe Cazino.ro și nu vei regreta alegerea făcută!

Q&A Blazing Ice online

  • Miza minimă este de 0,1 credite, iar cea maximă de 100 credite.

  • Vei găsi funcția Gamble, Respin și Multiplicatorul, care îți poate mări câștigurile până la 100x din pariul inițial.

  • Da. Poți încerca oricând slotul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil. 

  • Jocul de pacanele Blazing Ice are o structură simplă, de 3×3 și 27 linii de câștig. Tocmai pentru că este atât de simplu construit, poate fi jucat de către orice jucător.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP98%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii27 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu

Mai multe Pacanele Demo

To top