Fire Witch demo gratis

Fire Witch

Fire Witch nu este ca orice slot cu fructe obișnuit, deși structura sa ne amintește de jocurile clasice. De această dată, acțiunea are loc într-un cimitir, iar Vrăjitoarea de Foc urmărește cu atenție fiecare rotire de-a ta, pregătită să te recompenseze cu sume importante. După cum vezi, slotul are anumite elemente speciale, care reușesc să te introducă într-o atmosferă înfricoșătoare, specifică sărbătorii de Halloween. 

Deși liniile de plată nu sunt multe, poți obține câștiguri bune din jocul semnat Synot, care ne confirmă încă o dată calitatea produselor sale. Încearcă acum Fire Witch gratis pe Cazino.ro, fără să te înregistrezi și fără vreo depunere!

Caracteristici Fire Witch gratis

Structura Fire Witch este foarte simplă, de 3 role și 3 rânduri, iar liniile de plată sunt și ele destul de puține, mai exact 5. Liniile plătesc de la stânga la dreapta ecranului de joc, iar printre simbolurile care pot forma combinații câștigătoare se numără: cireșe, lămâi, șeptari sau steluțe. Chiar dacă sunt puține linii de lată, dacă nimerești combinațiile câștigătoare, te poți bucura de sume fabuloase! 

RTP-ul jocului este de 97.94%, unul extrem de bun, care îți poate asigura sumele dorite în balanță. Gradul de volatilitate este unul mediu, deci nu trebuie să aștepți foarte mult până la apariția câștigurilor. Având în vedere aceste aspecte, Fire Witch online chiar trebuie încercat, mai ales că poți testa mai întâi versiunea gratis!

Rotiri gratuite Fire Witch

Jocul de pacanele Fire Witch beneficiază chiar și de o funcție de respin. Aceasta se activează în momentul în care există 2 role de joc pline de același simbol, dar fără nicio combinație câștigătoare. Atunci, respin-ul se activează pe rola de joc rămasă. 

Dacă pe toate rolele se află același simbol, se activează o altă funcție specială, ,,Wheel of Fire”. Această roată de foc selectează la întâmplare unul dintre următorii multiplicatori: 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x și îl aplică câștigului obținut din acea combinație. 

Funcția Gamble 

O altă funcție pe care o întâlnim des în mai toate sloturile clasice cu fructe este cea Gamble. Aceasta presupune să ghicești culoarea următoarei cărți: roșie sau neagră. Dacă ai ghicit, suma îți va fi dublată, iar dacă nu, vei pierde pariul. După ce alegi să retragi câștigurile obținute din dublaj, funcția Gamble va lua sfârșit. Înainte de a juca pe bani reali, îți recomandăm să încerci Fire Witch gratis la noi pe site!

Mize, simboluri și câștiguri Fire Witch

Miza minimă la Fire Witch online este de 0.1 credite, iar cea maximă de 100 credite. Poți ajusta pariul minim din butonul pe care îl găsești în partea de jos a ecranului de joc și care poate fi ajustat foarte ușor de pe – și +. În continuare îți vom prezenta cât plătește fiecare simbol în parte:

 • Vrăjitoarea (simbolul Wild) – 20x din pariul inițial. Aceasta poate înlocui orice alt simbol de pe grilă.
 • Șeptarul – 10x pariul inițial.
 • Steluța – 8x pariul inițial.
 • Aurul – 5x pariul inițial.
 • Strugurii – 4x pariul inițial.
 • Pruna – 3x pariul inițial.
 • Portocala – 3x pariul inițial.
 • Lămâia – 2x pariul inițial.
 • Cireșele – 2x pariul inițial.

La Fire Witch online chiar și simbolurile clasice te pot recompensa cu sume frumoase, după cum vezi. Tot ce îți rămâne de făcut este să obții combinații câștigătoare!

Fire Witch slot review 

Fire Witch online este un slot cu o structură simplă, potrivit pentru orice jucător la început de drum. Acesta reușește să se deosebească totuși printr-o grafică deosebită, chiar înfricoșătoare la prima vedere, dar care te va cuceri în doar câteva spinuri. Chiar dacă pare potrivit mai mult pentru Halloween, noi credem că jocul de pacanele Fire Witch poate fi jucat în orice moment, mai ales când îți dorești să simți puțin mister. Dacă deja l-ai încercat, explorează întreaga noastră colecție de pacanele online și alege un alt titlu interesant!

Q&A Fire Witch demo

 • Da. Poți încerca demo Fire Witch gratuit pe cazino.ro. Noi chiar te sfătuim să începi cu această variantă.

 • Structura jocului Fire Witch este una foarte simplă, de 3 role și 3 rânduri. Liniile de plată sunt 5.

 • Miza minimă la acest joc este de 0.1 credite.

 • Da. Din fericire, jocul este compatibil cu orice dispozitiv mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP97.94%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top