Money Vaults demo gratis

Money Vaults

Money Vaults este un joc de pacanele online cu diamante, dezvoltat și oferit de către providerul Synot.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role de joc și are 20 de linii fixe de plata. În cadrul jocului există o funcție bonus care poate fi cumpărată sau câștigată.

În mod evident, Money Vaults este o copie fidelă a altor jocuri foarte asemănătoare și mult mai populare din domeniu, cum ar fi Luxor Gold: Hold and Win sau Royal Coins: Hold and Win. Jocul nu aduce caracteristici speciale, dar este destul de popular în rândul iubitorilor de aparate.

Grafica și coloana sonoră sunt de nivel mediu că și calitate, așa încât slotul nu impresionează cu nimic. Totuși, câștigul maxim pe care îl poți obține este de până la 2500x miza aleasă și în joc există patru tipuri diferite de jackpoturi pe care le poți câștiga.

Ești pregătit să descoperi și tu Money Vaults pacanele online?

Cum joc Money Vaults pacanele online?

Synot este un provider de jocuri de noroc destul de popular la noi în țară, așa încât ar trebui să găsești jocurile acestuia în oferta a cel puțin 80% din cazinourile din România. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în cont, să alegi jocul și să începi să câștigi. Poți opta să cumperi încă de la început funcția bonus sau poți aștepta să o câștigi.

În cazul în care cazinoul tău preferat nu are acest joc în ofertă, poți oricând să optezi pentru varianta Money Vaults demo. Jocurile de pacanele demo nu îți permit să retragi câștigurile în bani reali, dar îți oferă șansa de a juca pacanele gratis, fără a avea nevoie de cont sau fără a depune bani.

Money Vaults mize, simboluri și câștiguri

Money Vaults online este un joc de pacanele cu volatilitate medie, ce oferă un RTP bun de 96.13%. Câștigurile se obțin de la stânga la dreapta, pe 20 de lini de plată clasice, atunci când există cel puțin 3 simboluri consecutive identice pe aceeași linie. Pe lângă acestea, poți câștiga bani în timpul funcției bonus sau chiar și unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile.

Simbolurile jocului sunt destul de bine conturate și au culori vii. Acestea sunt reprezentate de cinci tipuri de diamante de diferite culori, pe lângă care se adauga stelele aurii și șeptarii și desigur scatterul seif. În cadrul jocului nu exista simboluri wild, așa încât în funcția de bază câștigurile nu sunt foarte mari, dar lucrurile stau altfel în timpul bonusului.

Bonus și rotiri gratuite Money Vaults

Așa cum menționam inițial, atunci când joci Money Vaults poți să câștigi funcția bonus cu rotiri gratuite sau poți să o cumperi în mod direct. Funcția bonus se activează în momentul în care pe ecran exista cel puțin 6 simboluri seif denumite “Money Vault”. Dacă optezi să cumperi bonusul, va trebui să plătești de 70x miza pariată.

La începutul bonusului vei primi 3 rotiri gratuite, iar numărul acestora se resetează de fiecare dată când pe ecran mai apare cel puțin un simbol “Money Vault”. Fiecare seif care apare pe ecran se deschide și va afișa un premiu în bani, cu o valoare multiplicator a mizei pe care ai ales-o. Atunci când există trei rotiri consecutive în care nu primești nici un seif nou sau atunci când ai umplu tot ecranul, funcția bonus se încheie.

Jackpot Money Vaults 

În cadrul jocului de pacanele Money Vaults poți să câștigi 4 jackpoturi diferite: Mini, Minor, Major și Grand. Valoarea jackpoturilor diferă în funcție de miza aleasă și sunt multiplicatori de 20x, 50x, 100x și 2500x a mizei pe care o joci. Primele 3 jackpoturi le câștigi atunci când apar pe ecran în interiorul unui seif, în timp ce jackpotul Grand se câștigă dacă ai umplut tot ecranul de joc cu scattere “Money Vault”.

Money Vaults slot review

Money Vaults pacanele online nu aduce nici o caracteristică unică care să îl facă foarte atrăgător. Chiar și așa, acest joc de pacanele Synot este destul de palpitant prin prisma culorilor vii și a simbolurilor mai diferite față de alte tipuri de sloturi. Câștigul maxim posibil este unul decent, de până la 2500x, iar existența celor 4 jackpoturi face lucrurile mai interesante.

Q&A Money Vaults

  • La jocul de pacanele Money Vaults online câștigi funcția bonus atunci când pe ecran apar minim 6 simboluri scatter, sau o poți cumpara pentru 70x miza aleasă.

  • Jocul de pacanele Money Vaults online oferă un RTP de 96.13% și are un nivel de volatilitate mediu.

  • Poți juca pacanele gratis, inclusiv demo Money Vaults pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96.13%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Gems Bonanza | Pacanele Demo gratis
Pragmatic Play

Gems Bonanza

Top Dawg$ pacanele demo
Relax Gaming

Top Dawgs

777 Strike pacanele demo
Red Tiger

777 Strike

To top