Multi Golden Scarabs demo slot

Multi Golden Scarabs

Dacă ești pasionat de jocurile de pacanele cu tema egipteană, atunci Multi Golden Scarabs de la Synot este cu siguranță un joc pe care ar trebui să îl ai în vedere. Jocul a fost lansat la finalul anului 2023, iar de atunci se bucură de un real succes printre jucători.

Inspirat din Egiptul Antic, jocul de pacanele Multi Golden Scarabs are o structură clasică formată din 3×5 role, care oferă 20 de linii fixe de formare a câștigurilor. Pe lângă o rundă bonus formată din rotiri gratuite care poate fi activată de simbolurile speciale, jocul dispune și de funcția de cumpărare a specialei, oferind în același timp și posibilitatea de a dubla câștigurile în runda de risc, cu opțiunea de a înjumătăți suma care urmează a fi pariată.

Grafica este impecabilă, iar coloana sonoră interactivă, așa că hai să descoperim în detaliu tot ce are de oferit acest joc de pacanele Synot – Multi Golden Scarabs!

Cum joci Multi Golden Scarabs pacanele online

Tot ce trebuie să faci pentru a juca acest joc de pacanele cu tema egipteană este să deschizi Multi Golden Scarabs online pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Apasă start sau setează rotirile automate cu opțiunea Autoplay, iar aventura poate începe.

Multi Golden Scarabs poate fi accesat de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil, iar dacă vrei să învârți rolele gratuit, atunci ai la dispoziție varianta Multi Golden Scarabs demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele și îți oferă ocazia ideală de a te familiariza cu regulile de joc fără nici o investiție financiară. Chiar dacă vei obține câștiguri fictive, nivelul de adrenalină rămâne la fel de intens ca atunci când decizi să joci pacanele Multi Golden Scarabs pe bani reali.

Multi Golden Scarabs mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 97.89% și o volatilitate de nivel mediu, jocul de pacanele Multi Golden Scarabs generează câștiguri frecvente care pot fi pariate în runda de dublaj.

Câștigurile se formează pe 20 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice și pot ajunge până la 2000x miza pariată. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt bine conturate și sunt în număr de 10, iar pe lângă cele reprezentate de cărțile de joc, pe role își vor face apariția și simboluri tematice precum crucea Ankh sau diferite elemente specifice culturii egiptene. În funcție de combinația realizată, acestea generează plăti cuprinse între 0.25x și 20x miza pariată.

Simbolul wild este reprezentat de Horus și are puterea de a înlocui celelalte simboluri de pe role pentru a ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare, în timp ce simbolul scatter este reprezentat de scarabeu și activează runda bonus Multi Golden Scarabs. În plus, acesta este însoțit și de multiplicatori de până la x5.

Bonus și rotiri gratuite Multi Golden Scarabs 

Apariția simultană pe rolele de joc a cel puțin 5 simboluri scatter declanșează runda bonus, când obții 5 rotiri gratuite Multi Golden Scarabs. Runda poate fi și cumpărată pentru plata sumei de 80x miza pariată și se joacă cu un simbol scarabeu Extra Scatter, care primește valoarea multiplicatorilor dată de simbolurile declanșatoare. 

Orice simbol scarabeu care își face apariția pe role în timpul rotirilor gratuite este însoțit de un multiplicator x2, x3, x5 sau x10, iar înainte de a efectua plata, valoarea acestuia este înmulțită cu valoarea înregistrată de simbolul extra scatter.

Runda bonus poate fi redeclanșată până la un număr maxim de 35 de rotiri gratuite, de fiecare dată când pe role își fac apariția cel puțin 3 simboluri scatter, care adaugă câte 3 rotiri suplimentare celor existente.

De asemenea, jocul oferă și posibilitatea de a dubla de până la 10 ori orice câștig obținut în urmă unei rotiri. Poți paria întreaga suma sau jumătate, iar pentru a dubla câștigurile va trebui să intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă. În caz contrar, suma se pierde, iar jocul se reia.

Multi Golden Scarabs slot review

Multi Golden Scarabs este un joc de pacanele complex, unde poți explora comori pentru potențiale câștiguri mari de până la 2000x miza pariată.

Deși tema este des întâlnită și la alte jocuri de pacanele, cum ar fi John Hunter – Scarab Queen sau Book of Ra, ceea ce scoate jocul de pacanele Multi Golden Scarabs din anonimat este scarabeul însoțit de multiplicatori, care mărește considerabil câștigurile în runda bonus de rotiri gratuite.

Nici grafica sau modul de joc nu sunt ceva ce nu am mai întâlnit până acum, dar cumva jocul reușește să atragă atenția. Așa că dacă te consideri un vânător de recompense și îți plac misterele egiptene, atunci nu ar fi o idee rea să joci pacanele Multi Golden Scarabs. Cu siguranță nu te vei plictisi prea repede!

Q&A Multi Golden Scarabs 

  • Multi Golden Scarabs este un joc de pacanele cu temă egipteană, cu 5 role și 20 de linii de plată, care oferă o rundă bonus de rotiri gratuite, multiplicatori, funcția gamble și opțiunea de a cumpăra speciala.

  • Multi Golden Scarabs slot online are un RTP de 97.89%.

  • Poți juca demo Multi Golden Scarabs gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP95.96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Chilli Heat Pacanele demo
Pragmatic Play

Chilli Heat

Action Money pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Action Money

To top