Tiki princess slot demo

Tiki Princess

Lansat de Synot, Tiki Princess este un joc de pacanele inspirat din mitologia maori, care te trimite cu gândul la o vacanță exotică, plină de aventură și mister.

Jocul se desfășoară pe 3×5 role cu 20 de linii de plată și oferă mai multe opțiuni de joc. Pe lângă simbol wild expandabil, jocul dispune de o rundă bonus de rotiri gratuite, dar și de o funcție specială de tip Hold & Win, care îți poate aduce până la 4 jackpoturi cu valoare fixă.

Cu o grafică plină de culoare și o muzică relaxantă pe fundal, jocul de pacanele Tiki Princess oferă și opțiunea de a paria câștigurile în runda de risc, dar și posibilitatea de a obține un potențial câștig de până la 5000x miza pariată.

Dacă te-ai relaxat deja cu jocul de pacanele Cocktail Rush a celor de la Amusnet Interactive, acum este timpul să treci la următorul nivel și să intri în acțiune cu jocul de pacanele Tiki Princess online. Crezi că ești pregătit de aventură?

Cum joci Tiki Princess pacanele online 

Să joci Tiki Princess este la fel de simplu că orice alt joc de pacanele Synot. Fiind optimizat pentru toate sistemele de operare, acesta poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar pentru a juca acest joc de pacanele cu jackpot trebuie doar să deschizi Tiki Princess online și să selectezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar aventura va începe de îndată ce simbolurile își vor face apariția pe role.

Dacă vrei să afli ce are de oferit acest joc dar nu ești încă dispus să faci o depunere, atunci joacă Tiki Princess demo. Gratuit și fără cont, joci pacanele gratis și te familiarizezi cu regulile jocului, în timp ce descoperi dacă Tiki Princess merită sau nu o șansă. Când ești pregătit, selectează cazinoul preferat din lista sugerată de noi și dă start distracție cu Tiki Princess pacanele online pentru a obține câștiguri reale.

Tiki Princess mize, simboluri și câștiguri 

Cu un RTP de 96.02% și o volatilitate ridicată, jocul de pacanele Tiki Princess generează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare în limita a 5000x miza pariată.

Câștigurile se formează pe 20 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile sunt o combinație de elemente mitologice cu simboluri specifice jocurilor de pacanele cu fructe. Cele mai mari plăti sunt înregistrate de cele 4 măști de culori diferite – albastru, roșu, verde și argintiu, urmate de cele redate de cireșe, lămâi, portocale, piersici și struguri. În funcție de combinația realizată, simbolurile pot genera plăti cuprinse între 0.25x și 7.5x miza pariată.

Prințesa Tiki are rol de wild și se extinde pe role atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare pentru a forma câștiguri prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter redate de scoică și munte, care declanșează runda bonus Tiki Princess, respectiv funcția Hold & Win, de unde cu puțin noroc poți obține până la 4 jackpoturi fixe.

Bonus și rotiri gratuite Tiki Princess

De fiecare dată când joci pacanele Tiki Princess trebuie să ai în vedere următoarele funcții, deoarece acestea îmbunătățesc șansele câștigului cel mare.

Hold & Win este funcția specială Tiki Princess care se activează la apariția pe role a 6 sau mai multe simboluri scatter reprezentate de scoici. Runda se joacă pe un cadru special format din 3×3 role, cu o poziție gigant pe rola din mijloc și începe cu 3 rotiri gratuite. 

Orice simbol scoică care își face apariția pe role rămâne blocat pe poziția și resetează numărul de rotiri la 3. Fiecare astfel de simbol are o valoare cuprinsă între 1x și 20x miza sau o valoare a jackpotului Mini – 20x, Minor – 50x sau Major – 100x și acordă plata la finalul rundei. Obține un ecran complet cu simboluri scoici, iar jackpotul Grand în valoare de 1000x miza se va adăuga instant balanței active din cont.

Poți obține și rotiri gratuite Tiki Princess dacă în jocul de bază reușești să aduni cel puțin 3 simboluri scatter – munte pe rolele de joc. Runda bonus începe cu 6 rotiri gratuite și poate fi redeclanșată până la un număr maxim de 15 rotiri gratuite, atunci când pe role își fac apariția cel puțin 3 simboluri scatter, care adaugă 3 rotiri suplimentare celor existente.

În plus, în jocul de bază, poți opta pentru funcția gamble care îți permite să pariezi în runda de risc câștigul obținut în urma unei rotiri. Dacă intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci câștigul se dublează, în caz contrar, acesta se reduce la 0, runda se încheie, iar jocul se reia.

Tiki Princess slot review

Tiki Princess este un joc de pacanele care îți propune o aventură captivantă pe o insulă tropicală, învăluită în mister. Să joci pacanele Tiki Princess e că și cum ai merge în vacanță, dar nu ca cea întâlnită în Club Tropicana, unde petrecerea este în toi, ci mai degrabă ca cea întâlnită în jocul de pacanele Gems Bonanza, unde trebuie să cauți comoara ascunsă. 

Cu 2 funcții speciale care îți pot aduce rotiri gratuite sau 4 jackpoturi cu valoare fixă, Tiki Princess este un joc de pacanele care nu are neapărat o temă stabilită, astfel încât acesta poate fi potrivit atât pentru jucătorii care preferă jocurile tematice, cât și pentru cei care sunt pasionați de jocurile clasice cu fructe și dublaj. Dacă te-am făcut curios, atunci joacă pacanele Tiki Princess online și descoperă chiar tu toate secretele jocului!

Q&A Tiki Princess

  • Jocul de pacanele Tiki Princess a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Synot.

  • Jocul de pacanele Tiki Princess are 20 de linii fixe de plată și oferă un câștig maxim de 5000x miza pariată.

  • Jocul de pacanele Tiki Princess este conectat la un sistem de jackpot structurat pe 4 niveluri care pot fi câștigate în timpul funcției Hold & Spin. Fiecare Jackpot are o valoare fixă, cea mai mare fiind înregistrată de jackpotul Grand (1000x miza).

  • Da, dacă vrei să joci pacanele demo Tiki Princess gratuit, atunci găsești jocul pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96.02%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top