Joker's Five demo

Joker’s Five

Joker’s Five este un joc de pacanele online care oferă o experiență de joc aparte. Acest slot este dezvoltat și oferit de către Synot, unul dintre cei mai cunoști provideri din lumea jocurilor de cazino.

La prima vedere, Joker’s Five poate părea un slot ciudat, deoarece nu seamănă cu nimic din ceea ce ai văzut până acum. Pe de altă parte, acest aspect este probabil cel mai atrăgător. Cu toții ne-am plictisit deja de Respin Joker, Joker’s Coins sau orice alte jocuri clasice.

Primul lucru pe care îl vei observa este grafica și simbolurile, pe care nu le întâlnești la alți provideri. Apreciem întotdeauna un slot care aduce elemente de unicitate. Așa cum am promis, mereu vom scoate în evidență atât părțile pozitive, cât și cele negative. Singurul aspect care trebuie îmbunătățit este câștigul maxim, acesta fiind de doar 500x miza.

Dacă și tu ești fascinat de jocurile noi de pacanele online, încearcă Joker’s Five alături de noi!

Cum joci Joker’s Five pacanele online

Joker’s Five este un joc care nu include o funcție bonus cu rotiri gratuite, așa încât îți va fi foarte ușor să înveți cum să joci acest slot. Regulile de bază sunt identice cu cele de la orice alt slot clasic, cu o singură excepție. Joker’s Five online include o funcție specială cu multiplicatori. Atunci când simbolul wild intră în combinații cu simboluri uzuale, acesta multiplică câștigul cu până la 5x. 

Dacă nu înțelegi exact cum funcționează un slot sau care sunt regulile, nu ar trebui să riști bani reali până nu încerci jocul în varianta de pacanele demo. Ai la dispoziție în orice moment Joker’s Five demo, pe care îl poți juca în mod total gratuit. Nu este necesar să îți faci cont sau să realizezi o depunere.

Joker’s Five mize, simboluri și câștiguri

Joker’s Five online este un joc de pacanele care are un nivel de risc destul de scăzut, pe baza volatilității medii pe care o prezintă. RTP-ul este cuprins într-un interval foarte larg, între 88.11% și 97.97%. Acestea fiind spuse, în funcție de cum e norocul tău, poți obține câștiguri foarte dese sau poți juca destul de multe mâini fără să realizezi câștiguri importante.

Partea cea mai interesantă din punct de vedere vizual este grafica jocului și simboluri utilizate în acest slot. Simbolurile de bază sunt cele patru tipuri de cărți de joc: trefla, inima roșie, inima neagră și rombul, iar simbolurile speciale sunt trifoiul, steaua, dolarul și șeptarul. Pe lângă acestea vei observa și simbolul wild, în formă de Joker.

Există mai multe moduri în care obții câștiguri atunci când joci pacanele Joker’s Five. Jocul are 5 linii de plată fixe, începând din partea stângă a ecranului de joc. Fiecare tip de simbol plătește în formații de minim 3 simboluri. Cele mai mici plăți le vei obține pentru cele 4 simboluri clasice, în timp ce cea mai mare plată o primești pentru șeptari.

Un aspect foarte interesant este modul cum plătește simbolul Joker. În primul rând, acesta poate înlocui orice alt simbol, având funcție de wild. În același timp, atunci când intră într-o formație cu unul dintre cele 4 simboluri de bază, mărește câștigul cu până la 5x. De asemenea, 5 jokeri pe ecran oferă o plată de 100x miza.

Joker’s Five slot review

În mod clar Joker’s Five este un slot pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. Nu putem spune că este printre cele mai bune jocuri pe care le găsești la un cazino online, dar este un joc cu adevărat atrăgător. Ne-au plăcut foarte mult interfața jocului și simbolurile, precum și funcțiile speciale adăugate wild-ului în formă de Joker.

În ceea ce privește aspecte negative, câștigul maxim posibil este de doar 500x miza, ceea ce este destul de puțin în comparație cu alte jocuri. Per total, Joker’s Five online este un joc de calitate medie. Dacă vrei un joc mai palpitant, încearcă Respin Joker 81 și nu vei fi dezamăgit.

Q&A Joker’s Five

  • Câștigul maxim posibil la jocul de pacanele Joker’s Five este de doar 500x miza pariată.

  • Jocul de pacanele Joker’s Five oferă un RTP variabil, cuprins în intervalul 88.11% – 97.97%.

  • În jocul de pacanele Joker’s Five există o funcție specială prin care câștigurile din formații în care există simbolul Joker sunt multiplicate cu până la 5x.

  • Poți să joci demo Joker’s Five gratuit pe cazino.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de păcănele demo din România.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP97.97%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu Joker
📈 Linii5 Fixed
📶 Role5
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top