Firebird double 27 demo

Firebird Double 27

Firebird Double 27 este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Synot.

Jocul se desfășoară pe un ecran special de 4×3 role și are 54 de linii de plată fixe. În cadrul jocului nu există funcție bonus, dar există simbol wild și câștigurile pot fi dublate.

Firebird Double 27 este o copie fidelă a jocului Firebird 27 dezvoltat de către același producător. Practic, Synot a îmbunătățit slotul inițial și l-a făcut mult mai interesant, oferind posibilitatea unor câștiguri mult mai mari. În cazul acestui joc de pacanele plățile se fac din ambele părți ale ecranului.

Grafica și simbolurile sunt identice cu cele din Firebird 27, păstrând aceleași culori puternice și coloana sonoră vibrantă. Câștigul maxim posibil este unul destul de bun, acesta fiind de 1100x miza aleasă. Până în acest moment nu am identificat foarte multe sloturi clasice care în același timp să fie la fel de atrăgătoare.

Ești pregătit să descoperi acest joc nou de pacanele?

Cum joc pacanele Firebird Double 27 online?

Pentru a juca Firebird Double 27 trebuie să ai un cont de cazino online verificat și să detii fonduri. Intră în contul de cazino, selectează jocul (ai grijă să nu optezi pentru varianta simplă Firebird 27), setează miza și poți începe să joci. Citește cu atenție toate informațiile și regulile de joc pentru a nu rata nimic.

În cazul în care nu găsești acest slot în grila cazinoului tău sau vrei să îl încerci gratuit, poți să joci Firebird Double 27 demo. Vei găsi acest joc de pacanele gratis, împreună cu multe altele, disponibile la un click distanță. Nu ți se va cere să îți faci cont și nici nu trebuie să depui bani, doar să te bucuri de adrenalina jocului.

Firebird Double 27 mize, simboluri și câștiguri 

Firebird Double 27 este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate mediu și cu un RTP de 96.09%. Volatilitatea medie indică un număr mai mic de câștiguri foarte mari, dar în același timp presupune și un risc mai mic, așa încât dacă jocul nu plătește nu vei pierde la fel de repede fondurile din cont.

Simbolurile din cadrul jocului sunt exact aceleași ca la Firebird 27, fiind reprezentate majoritar de către fructele clasice, precum struguri, pepeni, prune, portocale sau cireșe și de către simbolurile care plătesc mai mult precum: clopoțeii și șeptarii. Pe lângă acestea se adaugă simbolul wild, care în cazul de față este în formă de vultur cu aripi în flăcări.

Așa cum am menționat inițial, caracteristica cea mai interesantă a jocului este faptul că obtii câștiguri din ambele parti ale ecranului de joc. Practic, din fiecare parte a ecranului încep 27 de linii de plată distincte, cu aceleași reguli de plată. Vei înregistra un câștig de fiecare dată când pe o linie de plată există cel puțin 3 simboluri identice sau simboluri combinate cu wild.

Firebird Double 27 slot review

În comparație cu Firebird 27, jocul de pacanele Firebird Double 27 este cu mult mai interesant, în principal datorită caracteristicii care permite realizarea de câștiguri din ambele parti ale ecranului. Această funcție face ca jocul să fie mult mai interesant, iar nivelul de adrenalină să fie unul ridicat în permanență.

În esență, la fel ca și Phoenix Star și Firebird Double 27 online este un slot clasic, care nu aduce multă inovație sau funcții speciale. Chiar și așa, slotul compensează printr-o grafică de calitate înaltă, oferind o experiență pe care nu am regăsit-o la multe sloturi similare.

Q&A Firebird Double 27

  • Caracteristica specială a jocului de pacanele Firebird Double 27 online este faptul că formațiile câștigătoare se obțin din ambele direcții ale ecranului de joc.

  • Jocul de pacanele Firebird Double 27 online este un joc cu volatilitate medie care oferă un RTP de 96.09%.

  • Poți juca demo Firebird Double 27 gratis pe cazino.ro, secțiunea pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii54 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role4
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Money Vaults demo gratis

Money Vaults

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash 100 pacanele demo 7777 gaming

Cash 100

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
Duck of Luck Demo
ctgaming

Duck of Luck

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
pacanele gratis The big dawgs

The Big Dawgs

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
To top