Respin Joker 81 pacanele demo

Respin Joker 81

Respin Joker 81 este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Synot.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 4×3 role și are 81 de linii de plată. În cadrul jocului nu există funcție bonus, dar există o funcție specială care îți oferă un wild sticky și o rotire gratis.

Inspirat în mod evident din jocul clasic Respin Joker, acest slot este un joc de cursă lungă, pe care trebuie să îl joci destul de mult timp pentru a înregistra câștiguri semnificative. Câștigul maxim posibil este de 2500x miza aleasă, dar volatilitatea este medie.

Când vine vorba de simbolurile și grafica jocului, acestea sunt de calitate înaltă, cu culori puternice. Coloana sonoră este una destul de plictisitoare, deci s-ar putea să te plictisești destul de repede de acest joc de pacanele.

Tu ce părere ai despre Respin Joker 81 pacanele online? Joacă și spune-ne!

Cum joc pacanele Respin Joker 81?

Să joci Respin Joker 81 online este una dintre cele mai simple sarcini pe care le poți avea, deoarece jocul nu are prea multe funcții speciale sau caracteristici complexe. Tot ceea ce trebuie să faci este să deschizi jocul, să selectezi miza și să începi să joci. Cel mai probabil vei alege să joci pe modul “Auto”, asta în cazul în care nu folosești funcția gamble.

Dacă nu găsești acest slot în oferta cazinoului tău preferat sau vrei să testezi jocul fără să riști bani, încearcă Respin Joker 81 demo. Ai la dispoziție sute de jocuri de pacanele gratis care te așteaptă să le încerci. În acest fel poți descoperi toate jocurile preferate înainte de a le juca cu bani reali.

Respin Joker 81 mize, simboluri și câștiguri

Respin Joker 81 pacanele online este un joc cu un nivel de volatilitate medie, ce oferă un RTP de 96.01%. Câștigurile se înregistrează pe 81 de linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Un câștig apare atunci când pe o linie de plată există minim 3 simboluri identice sau 2 simboluri identice și un joker.

Simbolurile din cadrul jocului sunt foarte bine definite și au culori atrăgătoare. Fiind un joc cu tematică cu fructe, simbolurile de bază sunt reprezentate de cireșe, lămâi, portocale, prune, struguri și pepeni, pe lângă care se adaugă și clopoțeii. Desigur, simbolul cel mai bun platnic este jokerul, care are funcție de Wild. 

De fiecare dată când pe ecranul de joc va apărea un simbol joker împreună cu alte două simboluri identice pe aceeași linie de joc, se va obține o formație câștigătoare. Această formație rămâne lipită pe ecran și câștigi o rotire gratuită. Toate simbolurile noi de același tip se vor uni cu formația câștigătoare, oferind un premiu mai mare. Un aspect ciudat al jocului Respin Joker 81 este că la fiecare rotire plătește doar cele mai lungi formații realizate pe ecran.

Respin Joker 81 slot review

În esență, Respin Joker 81 online este doar încă un slot pe care îl putem include în categoria celor multe, care nu ne impresionează cu nimic. În timp ce uneori poți obține câștiguri semnificative, de până la 2.500x miza pariată, jocul nu are niciun element care să te atragă cu adevărat și să te facă să vrei să revii.

Partea cea mai interesantă a acestui joc de pacanele este Jokerul, care are funcție de respin și care îți oferă câștiguri destul de mari. Chiar și așa, fiind vorba de un joc cu volatilitate medie, câștigurile mari apar destul de rar. Descoperă și tu Respin Joker 81!

Q&A Respin Joker 81

  • Nu. În cadrul jocului Respin Joker 81 păcănele online nu exista o funcție bonus.

  • Dacă vrei să joci pacanele gratis Respin Joker 81, atunci trebuie să accesezi secțiunea dedicată jocurilor de pacanele de pe cazino.ro

  • Respin Joker 81 slot online oferă un RTP de 96.01% și are un nivel de volatilitate medie.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96.01%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si joker
📈 Linii81 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

The Ruby pacanele demo
isoftbet

The Ruby

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Iron Bank pacanele demo
relax

Iron Bank

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
Eye of Cleopatra pacanele demo
pragmatic

Eye of Cleopatra

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
pacanele big bass bonanza
pragmatic

Big Bass Bonanza

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 41

Nici un vot pana acum

Joacă
To top