HOT Africa demo

HOT Africa

HOT Africa este un joc de pacanele online special, dezvoltat și oferit de către providerul Synot. Dacă te-ai săturat de jocurile clasice care nu aduc nimic nou și sunt plictisitoare, trebuie să încerci HOT Africa.

Este greu să asemănăm acest slot cu oricare altul, pentru că nu am mai avut parte de un astfel de joc. Practic, atunci când joci HOT Africa ai impresia că te afli în mijlocul junglei, deoarece nici măcar nu ai un ecran de joc, ci doar o imagine superbă din jungla africană pe care apar simboluri. 

Slotul se desfășoară pe 5 role și 3 linii, oferind 15 linii de plată fixe. În cadrul jocului există o funcție specială cu rotiri gratuite pe care o poți câștiga dacă pe ecran apar minim 3 scattere. Singurul aspect negativ al slotului este câștigul maxim posibil, care este de doar 674x miza, dar jocul compensează prin faptul că plătește destul de des.

Pornește în această călătorie palpitantă în jungla africană și descoperă HOT Africa!

Cum joci HOT Africa pacanele online

Dacă ai jucat până acum Book of Ra sau orice slot cu specială, vei știi să joci foarte ușor și HOT Africa. Regulile de baza ale jocului sunt identice, cu mențiunea că în funcția bonus slotul HOT Africa oferă anumite caracteristici suplimentare. Bonusul nu poate fi cumpărat, așa încât trebuie să aștepți apariția celor 3 scattere pe ecranul de joc.

Știm că există anumite persoane care joacă pacanele online doar pentru distracție și nu pentru câștig. Dacă ești în această categorie de oameni, poți oricând să joci HOT Africa demo și să te distrezi pe cinste. Intra pe orice site de pacanele demo, caută jocurile din oferta Synot și poți începe să descoperi acest slot incredibil.

HOT Africa mize, simboluri și câștiguri

HOT Africa online are un nivel de volatilitate mediu și oferă un RTP variabil, cuprins în intervalul 88.08% – 97.94%. Probabil acest RTP este cel mai mare pe care l-am văzut vreodată, așa încât compensează foarte mult cu câștigul maxim posibil care este unul mic, de doar 674x miza. 

În cadrul jocului există două tipuri de simboluri: cele uzuale care plătesc puțin și cele speciale care oferă premii mari. În prima categorie intră cărțile de joc de la 10 la A, iar în cea de a doua simboluri cu animale specifice junglei. Calitatea grafică a simbolurilor este extraordinară, acestea fiind construite în detaliu, cu culori atrăgătoare.

Câștigurile se obțin pe 15 linii de plată fixe, de la stânga la dreapta. Pentru toate simbolurile ai nevoie de minim 3 simboluri pentru a crea o formație de plată. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile cu excepția scatter-ului. În timpul funcție bonus există un simbol wild diferite care se adaugă suplimentar.

Bonus și rotiri gratuite HOT Africa

Atunci când joci HOT Africa poți câștiga în orice moment funcția bonus cu 15 rotiri gratuite. Pentru a face asta, trebuie că pe ecran să apară cel puțin 3 simboluri în forma unui peisaj superb din jungla africană. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate prin apariția a încă trei simboluri în timpul bonusului. 

În timpul bonusului există câteva reguli speciale de joc care se aplică. În primul rand, toate câștigurile se dublează cu un multiplicator 2x. Pe lângă acest aspect, există un simbol wild suplimentar, care atunci când apare pe rola din mijloc mărește multiplicatorul la 4x sau 8x. Multiplicatorul mărit se aplică doar atunci când apare simbolul wild.

HOT Africa slot review

Fără doar și poate HOT Africa este unul dintre cele mai palpitante sloturi cu specială pe care le-am jucat în ultimul timp. Primul aspect care te impresionează este grafica jocului, simbolurile și ecranul de joc diferit. Al doilea aspect este RTP-ul care poate ajunge la un ireal 97.94%. 

Un alt aspect interesant pe care nu îl vei regăsi la majoritatea jocurilor de acest tip este multiplicatorul variabil. Nu doar că toate câștigurile sunt de două ori mai mari, dar atunci când apare simbolul wild special, acestea cresc de 4x sau 8x. Dacă ți-a plăcut recomandarea noastră, următorul slot despre care vom vorbi este Gold O’Clock.

Q&A HOT Africa

  • Câștigul maxim posibil la jocul de pacanele HOT Africa este de doar 674X miza, dar acesta poate atinge un RTP fabulos de 97.94%.

  • Runda bonus de rotiri gratuite HOT Africa include o funcție specială cu multiplicatori, iar câștigurile pot fi mărite de 4x sau 8x față de funcția de bază.

  • Da. Poți juca demo HOT Africa gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP97.94%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii15 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top