Harlequin Dice demo

Harlequin Dice

Harlequin Dice este un slot video amuzant și interactiv lansat de producătorul de jocuri de casino Synot. Chiar dacă numele jocului face referire la zaruri, Harlequin Dice este de fapt un joc de pacanele cu fructe și șeptari, care îți poate aduce până la 1500x miza pariata în cadrul unei sesiuni de joc.

Jocul are o structura clasică formată din 3×4 role și oferă o rundă bonus de rotiri gratuite, dar și opțiunea de a dubla orice câștig obținut în urma unei rotiri. Simbolurile sunt viu colorate și își fac apariția pe un fundal negru pentru a forma posibile combinații câștigătoare pe toate cele 81 de linii de joc disponibile.

La fel ca și Dice and Roll și Harlequin Dice este un joc de pacanele clasic cu un mod simplu de joc care reușește să redea cu succes atmosfera unui joc similar cu cel dintr-un cazino terestru.

Ești pregătit să descoperim împreună rolul Jokerului din acest joc de pacanele cu fructe ca la aparate?

Cum joci Harlequin Dice pacanele online

Jocurile de pacanele Synot sunt simplu de jucat, iar dacă vrei să te bucuri de acest joc de pacanele cu fructe, tot ce trebuie să faci este să accesezi Harlequin Dice online pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Învârte rolele, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma posibile combinații câștigătoare.

Dacă vrei să joci gratuit acest joc de pacanele, atunci poți încerca Harlequin Dice demo. Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis, iar în timp ce joci ai șansa de a descoperi dacă jocul merită o șansă sau nu. Desigur, nu vei obține câștiguri reale, dar măcar te distrezi și te familiarizezi cu regulile jocului pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joci Harlequin Dice pe bani reali.

Harlequin Dice mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96%, Harlequin Dice este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate mediu care oferă un potențial maxim de câștig limitat la 1500x miza pariată.

Intervalul de selecție al mizei variază, iar jocul este accesibil atât pentru jucătorii care vor să își încerce norocul pe o miză mai mică, cât și pentru cei care sunt dispuși să aloce mai mult. Câștigurile se formează pe 81 de linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Fiind un joc de pacanele cu fructe, simbolurile întâlnite în jocul de pacanele Harlequin Dice sunt specifice temei, iar pe lângă pepeni, struguri, prune, portocale și cireșe, pe role își vor face apariția și septari sau clopoței. În timp ce fructele generează plăți de până la 2x miza, șeptarii și clopoțeii vor ridica câștigurile până la 10x miza pariată.

Simbolul reprezentat de Joker/Arlechin este cel mai valoros simbol al jocului, acesta realizând plăți de până la 100x miza pariată. De asemenea, acesta are și rol de simbol wild și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, care este reprezentat de zar și activează runda bonus Harlequin Dice.

Bonus și rotiri gratuite Harlequin Dice

Apariția pe role a 3 sau 4 simboluri scatter declanșează un număr aleatoriu de rotiri gratuite, în funcție de punctele afișate de zaruri. Astfel, cu 3 simboluri scatter poți obține între 1 și 6 rotiri gratuite, în timp ce 4 simboluri scatter îți pot acorda de la 2 până la 12 rotiri gratuite Harlequin Dice.

Ce este interesant și face din Harlequin Dice un joc special, este faptul că în timpul rundei bonus orice rotire este câștigătoare, așa că joacă pacanele Harlequin Dice și distrează-te la acest joc de pacanele cu fructe, unde zarurile îți garantează câștiguri sigure în runda bonus de rotiri gratuite!

În plus, atât în jocul de baza, cât și în runda bonus, poți opta pentru runda de risc, unde dacă intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci câștigurile sunt dublate. Dacă alegerile sunt însă neinspirate, atunci runda se încheie, câștigul se reduce la 0, iar jocul se reia. Mai mult decât atât, dacă vrei să îți încerci norocul cu funcția gamble dar nu ești dispus să pierzi întreaga suma, atunci poți opta pentru înjumătățirea acesteia. Vei urma același proces, dar cu o sumă mai mică 😉 

Harlequin Dice slot review

Chiar dacă este un joc de pacanele clasic, Harlequin Dice este un joc amuzant care reușește să stârnească interesul încă de la primele rotiri. Iar acest lucru se datorează atât graficii pline de culoare, cât și a caracteristicilor tehnice, care alături de funcțiile speciale mențin un echilibru între frecvența câștigurilor și sumele obținute. 

Dacă este să comparăm Harlequin Dice cu jocul de pacanele More Dice and Roll, putem spune că acesta este cu mult mai interesant, datorită rundei bonus unde fiecare rotire este câștigătoare, dar și datorită celor 81 de linii de plată, care cresc inevitabil șansele de formare al câștigurilor.

Referitor la câștigul maxim, poate că nu este cel mai wow, dar este de luat în considerare, mai ales dacă îți plac jocurile de pacanele clasice ca la aparate. Așadar, ești pregătit să rostogolești zarurile?

Q&A Harlequin Dice

  • Jocul de pacanele Harlequin Dice are o rundă bonus formată din rotiri gratuite care se declanșează la apariția simbolurilor scatter pe rolele de joc.

  • Poți juca demo Harlequin Dice gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele.

  • Câștigul maxim Harlequin Dice este limitat la 1500x miza pariata.

  • Nu, jocul de pacanele Harlequin Dice nu are inclusă funcția de cumpărare a rundei bonus.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Synot
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii81 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top