Demi Gods 2 demo

Demi Gods 2

Demi Gods II este un joc de pacanele online foarte complex, ce include 4 tipuri de funcții bonus și face parte din seria “Demi Gods”, dezvoltată de către Spinomenal.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×3 role și are 45 de linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil este unul de până la 6.750x per rotire, dar acesta poate deveni 20.250x în cazul unui multiplicator.

Din seria “Demi Gods” fac parte mai multe sloturi, cum ar fi Demi Gods III sau Demi Gods IV, care au fost îmbunătățite în timp, plecând de la jocul de bază. Fiecare dintre acestea aduce caracteristici noi și fac jocul și mai interesant. Chiar și așa, Demi Gods II păcănele online este un slot extraordinar, care îți poate aduce câștiguri fabuloase.

Încearcă și tu Demi Gods 2 dacă vrei să câștigi la un joc plin de adrenalină!

Cum joci Demi Gods 2 pacanele online

Spre deosebire de alte sloturi mult mai simpliste, Demi Gods II este un joc cu o multitudine de funcții speciale pe care trebuie să le înțelegi. Ai la dispoziție patru tipuri de funcții speciale pe care le poți câștiga sau cumpăra pentru 102x miza pariată. Citește regulile jocului pentru a înțelege cum funcționează fiecare bonus în parte.

În cazul jocurilor complexe, îți recomandăm prima dată să testezi varianta de pacanele gratis, după care să joci pe bani reali. Atunci când vei juca Demi Gods II demo vei avea șansa să descoperi acest slot, fără să riști să pierzi banii. Desigur, nu vei putea nici să câștigi, dar distracția rămâne la același nivel.

Demi Gods 2 mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Demi Gods 2 are un RTP de 95% și un nivel de volatilitate ridicat. Acestea fiind spuse, în orice moment al jocului poți înregistra câștiguri foarte mari. Intervalul de mize este cuprins între 1 leu și 100 de lei, în funcție de cazinoul ales. Cel mai mare câștig pe care îl poți înregistra este de 6.750x într-o rotire.

Simbolurile și grafica jocului sunt alte două aspecte foarte interesante, care fac slotul mult mai palpitant și atrăgător. Majoritatea jocurilor de pacanele au simboluri uzuale, de care probabil te-ai saturat. În acest slot vei regăsi însă o multitudine de simboluri în formă de zei antici, cu un design superior și o grafică de înaltă calitate.

Pe durata jocului câștigurile se realizează în mod uzual, începând cu cea mai din stânga rolă, pe 45 de linii fixe. În timpul unor funcții bonus lucrurile se schimbă puțin, deoarece wildurile pot deveni sticky sau pot să apară în orice moment pe ecran. De asemenea, există și doi multiplicatori (2x și 3x), care pot să apară la începutul oricărei rotiri.

Bonus și rotiri gratuite Demi Gods 2

Așa cum menționam inițial, în cadrul Demi Gods II pacanele online poți să câștigi sau să cumperi patru tipuri diferite de bonusuri. Fiecare dintre acestea oferă rotiri gratuite și are caracteristici distincte. Pentru a câștiga unul dintre bonusuri trebuie să primești pe ecran 3 sau mai multe scattere, care vor declanșa una dintre secvențe.

Fiecare tip de bonus este reprezentat prin imaginea unui zeu și are următoarele caracteristici:

  • Funcția bonus cu role mișcătoare: primești 10 rotiri gratuite inițiale; fiecare câștig în cadrul unei rotiri mută rolele cu o unitate în dreapta și activează o re-rotire gratuită
  • Funcția bonus cu wild mișcător: primești 5 rotiri gratuite inițiale cu un wild pe prima rolă; la fiecare rotire wild-ul se mișcă cu o unitate în dreapta.
  • Funcția bonus cu wild expansiv: primești 10 rotiri gratuite inițiale; de fiecare dată când pe ecran apare un wild acesta se extinde pe toată rola
  • Funcția bonus cu extra wilds: primești 10 rotiri gratuite inițiale; la fiecare rotire între 3 și 6 wilduri apar în mod aleatoriu pe ecran

Demi Gods 2 slot review

În mod clar Demi Gods 2 online este unul dintre cele mai bune sloturi pe care le-am încercat în ultima vreme. Jocul este extrem de complex, are o multitudine de funcții atrăgătoare și îți oferă șansa să câștigi sau să cumperi 4 tipuri de bonusuri diferite. Așadar, în orice moment poți obține câștiguri mari, mai ales când primești multiplicatori.

Dacă și ție ți-a plăcut Demi Gods II, încearcă și Demi Gods III sau Demi Gods IV pentru și mai multă adrenalină!

Q&A Demi Gods 2

  • La jocul de pacanele Demi Gods 2 online poți să câștigi patru tipuri de bonusuri diferite.

  • Poți să joci gratuit Demi Gods 2 demo pe cazino.ro, alături de alte jocuri de pacanele online.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la Demi Gods 2 este de 6.750x miza pariată și îl poți crește prin multiplicatori.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spinomenal
💸 RTP95%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii45 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Action Money pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Action Money

Heart of Rio demo
Pragmatic Play

Heart of Rio

Joker spin demo
BF Games

Joker Spin

To top