Demi gods 4 demo

Demi Gods 4

Demi Gods IV online este mai mult decât un slot, fiind o adevărată experiență de adrenalină. Jocul continuă celebra serie “Demo Gods” dezvoltată de către Spinomenal și aduce și mai multe șanse de câștig.

Acest joc se desfășoară pe un ecran special cu 6 role și 4 linii, având 50 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există mai multe funcții speciale pe care le poți câștiga, precum și o funcție bonus.

Dacă ai îndrăgit Demi Gods 2 și Demi Gods 3, trebuie să știi că Demi Gods 4 este și mai bun. Nu am întâlnit până acum alt slot care să fie atât de complex și de palpitant. În teorie, cel mai mare câștig pe care îl poți obține într-o rotire este de 1000x per linie, dar în joc există și multiplicatori care pot duce premiul la 4000x miza pariată per linie.

Cum joci Demi Gods 4 pacanele online

Demi Gods 4 online este un slot complex, așa încât ar trebui să studiezi cu atenție toate regulile jocului înainte de a începe. Există o multitudine de funcții speciale și de moduri prin care poți câștiga. Spre deosebire de jocurile vechi din serie, acest slot are un singur bonus cu rotiri gratuite, dar compensează prin alte metode de a câștiga bani reali.

În situația în care Demi Gods 4 nu este disponibil la cazinoul tău preferat sau vrei să îl încerci înainte, joacă Demi Gods 4 demo. Atunci când joci pacanele gratis nu trebuie să îți faci cont sau să depui bani. Nici nu poți să câștigi bani reali, dar distracția este garantată și ai ocazia să descoperi o multitudine de sloturi diferite.

Demi Gods 4 mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Demi Gods 4 are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP foarte bun de 96.30%. Câștigurile se înregistrează pe 50 de linii fixe, iar premiul cel mai mare pe care îl poți obține este de până la 4000x miza aleasă per linie. Intervalul de mize disponibile diferă în funcție de cazino, fiind în general cuprins între 50 de bani și 500 de lei per rotire.

Simbolurile din cadrul jocului au rămas aceleași precum la restul sloturilor din serie. Cel mai slab plătesc simbolurile de la 10 la A, în timp ce cele mai mari plăți se obțin pentru simbolurile în forma de zei. În cadrul jocului mai există un simbol wild, care înlocuiește orice alt simbol, precum și un simbol scatter prin care câștigi bonusul.

Bonus și rotiri gratuite Demi Gods 4

Așa cum menționam anterior, în cadrul jocului de pacanele Demi Gods 4 online există o funcție bonus cu rotiri gratuite. Aceasta se câștigă atunci când pe prima și pe ultima rolă apare simbolul “Bonus”. În cadrul bonusului beneficiezi de 10 rotiri gratuite. La începutul funcției vei roti o roată a norocului pentru a vedea de ce alte funcții speciale vei beneficia pe durata rotirilor gratuite.

Pacanele cu speciale Demi Gods 4

Pe lângă funcția bonus cu rotiri gratuite, acest slot oferă alte 3 funcții speciale. Acestea te vor ajuta să îți mărești în mod semnificativ câștigurile. Avantajele pot apărea în cadrul jocului de bază în orice rotire. Aceste funcții sunt următoarele:

  • Funcția cu multiplicatori: pe baza nivelului la care te afli primești un multiplicator de 2x, 3x sau 4x.
  • Funcția cu role sincronizate: pe baza nivelului la care te afli, mai multe role se vor uni și vor arăta același simbol (rolele 3-4, 3-5 sau 2-5).
  • Funcția “Power Spin”: pe baza nivelului la care te afli, unele simboluri de la 10 la A vor fi îndepărtate de pe role.

Demi Gods 4 slot review

Putem afirma fără îndoială că nu am găsit un slot mai bun decât Demi Gods IV online până acum. Nivelul de adrenalină este unul maxim în permanență, câștigurile maxime posibile sunt unele fabuloase, iar întregul format al slotului de la simboluri și până la grafică este de cea mai înaltă calitate.

Te-am convins? Nu ezita și joacă Demi Gods 4 iar noi așteptăm cu nerăbdare Demi Gods 5 🙂

Q&A Demi Gods 4

  • Câștigul maxim Demi Gods 4 este de 1000x per linie, iar cu multiplicatori de 4000x miza pariată.

  • Poți juca Demi Gods 4 demo pe cazino.ro, unde vei găsi foarte multe jocuri de pacanele gratis. 

  • Jocul de pacanele Demi Gods 4 are 3 funcții speciale și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spinomenal
💸 RTP96.3%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top