Hot Triple Sevens

Hot Triple Sevens

Hot Triple Sevens este un joc de păcănele online cu șeptari și este oferit de către EvoPlay. Acest joc de păcănele stă la baza unui alt slot și mai interesant, Hot Triple Sevens Special, și este unul dintre cele mai bune jocuri de acest gen. Pe lângă funcția de bază, există și o funcție bonus cu rotiri gratuite și mai multe funcții speciale.

Ecranul de joc este unul clasic, având 3×5 role de joc și 5 linii de plată fixe. Un aspect interesant este faptul că există simboluri neutre, care apar pe ecran, așa încât în practică doar 3 linii din cele 5 participă activ la formarea câștigurilor. Câștigul maxim pe care îl poți înregistra este de 500x miza pariată pe rotire.

Ești pregătit să descoperi un joc unic și să câștigi la jocul de pacanele EvoPlay – Hot Triple Sevens?

Cum joci Hot Triple Sevens pacanele online

Hot Triple Sevens online are o funcție de bază și o funcție bonus. Ambele se desfășoară pe același ecran de joc și cu aceeași miză. În practică, tot ceea ce trebuie să faci este să setezi miza și să începi să joci. Câștigurile pe care le obții nu pot fi dublate, dar valoarea acestora este mult mai mare în comparație cu alte sloturi.

Cel mai bine ar fi să încerci prima dată Hot Triple Sevens demo. Atunci când joci pacanele gratis nu trebuie să îți faci cont și nici să plătești. Sloturile în varianta demo te ajută să îți faci o impresie mai buna asupra regulilor de joc și să înțelegi cum funcționează slotul. Astfel, îți crești semnificativ șansele de câștig.

Hot Triple Sevens mize, simboluri și câștiguri

Hot Triple Sevens online este un joc de pacanele cu un nivel de volatilitate medie spre ridicată, ce oferă un RTP de 96.10%. RTP-ul este un indicator care arată procentajul de bani care se întorc la jucător sub formă de câștiguri. De cealaltă parte, nivelul de volatilitate este un indicator de risc, dar îți arată și ce șanse ai să câștigi premiul maxim posibil.

Așa cum îi spune și denumirea, Hot Triple Sevens este un joc de pacanele 777, iar simbolurile reflectă asta în totalitate. În cadrul jocului există 3 tipuri diferite de simboluri de bază, în funcție de culori, după cum urmează: șeptari albi, șeptari albaștrii și șeptari roșii. Aceste simboluri sunt dublate de altele identice, dar care au flăcări pe margini și plătesc mai bine. Nu în ultimul rând, mai există și cei trei șeptari de culori diferite în flăcări, cel mai bun simbol.

Câștigurile se obțin într-un mod foarte simplu, pe 5 linii de plată, de la stânga la dreapta, dar și în X. Șeptarii albi plătesc cei mai puțin, iar șeptarii colorați oferă cel mai mare premiu. În cadrul unei formații câștigătoare, orice șeptar clasic poate fi înlocuit de un șeptar de aceeași culoare care are flăcări în jur. De asemenea, șeptarii colorați cu flăcări țin loc de simbol wild și înlocuiesc toate simbolurile.

Bonus și rotiri gratuite Hot Triple Sevens

Pe lângă funcțiile speciale din cadrul jocului de bază, slotul Hot Triple Sevens aduce și o funcție bonus. Vei câștiga 10 rotiri gratuite în momentul în care pe ecran apar 3 simboluri “Free Spin”, dar pe o linie de plată. Pe durata rotirilor gratuite toate câștigurile sunt multiplicate de 3 ori. În cadrul fiecărei funcții bonus există un câștig minim garantat de 7x.

Hot Triple Sevens slot review

În mod clar, Hot Triple Sevens online este unul dintre jocurile noastre preferate de sloturi video pe 3 role. În trecut am avut ocazia să vorbim despre Ice Mania, un joc similar, dar mult mai puțin complex. Mai mult de atât, Hot Triple Sevens este unul din puținele jocuri de acest tip care include și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

Toate funcțiile speciale pe care le întâlnim la Hot Triple Sevens oferă șanse suplimentare de câștig, iar câștigul maxim posibil este unul foarte mare, de 500x miza pariată. Având în vedere că totul este la superlativ în cadrul acestui slot, ar trebui să joci și tu. Câștigă împreună cu noi la Hot Triple Sevens!

Q&A Hot Triple Sevens

  • Jocul de pacanele online Hot Triple Sevens include 2 funcții speciale: una de înlocuire a simbolurilor și una cu bonus cu rotiri gratuite.

  • Poți juca demo Hot Triple Sevens gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Hot Triple Sevens într-o rotire este de 500x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EvoPlay
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele 7777
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top