Penalty demo gratis

Penalty Shoot-out

Dacă crezi ca este nedrept ca mereu sa fii în tribune la meciurile de fotbal importante ale echipei tale favorite, atunci intra pe teren și scrie istorie! EvoPlay lansează Penalty Shoot-out, un joc inedit care îți oferă șansa sa joci runda decisivă a meciului și să fii eroul echipei. 

Centrează și marchează pana la 5 lovituri de pedeapsa pentru a castiga premiul cel mare de 30x miza. Oricând poți acumula câștigurile datorită funcției colectare, sau riști și înfrunți portarul pana la finalul rundei și vei avea parte de satisfacția unui joc bine realizat! 

Cu o grafica de senzație, Penalty Shoot-out online promite adrenalina și provocări care te vor scoate din zona de confort, fiind un joc special fără role și fără linii de câștig! 

Cum joc Penalty Shoot-out online?

Penalty Shoot-out are un mod simplu de joc și este un joc de cazino instantaneu, bazat pe lovituri de departajare în runda finală a meciului disputat. 

Deschide jocul și, din 24 de tari europene afișate, selectează și confirma țara pentru care vrei sa joci, apoi alege pariul cu care vrei sa intri în joc. Apasă start și alege poziția în care urmează sa sutezi la poarta sau apasă butonul “aleatoriu” pentru a trimite direct mingea in plasa portii.

Pus fata în fata cu portarul, de la 11 metri va trebui sa fii învingător de fiecare data când marchezi pentru a beneficia de câștiguri. 

Deși este diferit de alte jocuri, Penalty online poate fi accesat în secțiunea pacanele gratis, unde vei găsi o gama variată de jocuri de noroc. Joacă Penalty Shoot-out demo gratuit și antrenează-te sa devii cel mai bun 🤩

Caracteristici Penalty Shoot-out

Penalty Shoot-out este un joc instantaneu cu o dinamica speciala, iar ecranul de joc reda in totalitate experienta reala a unei dispute de pe terenul de fotbal. Fara role de joc, doar tu și portarul fata în fata pe terenul de fotbal! 

Grafica este extraordinara, iar efectele vor intensifica trăirile la maxim de fiecare data cand alegi sa joci.

Penalty Shoot-out reda o sansa unica de joc și este popular în randul jucatorilor, mai ales ca are un factor de returnare a plății (RTP) de 96%.

Nu exista linii de castig, acestea realizându-se la fiecare reușită de gol în poarta aflată la 11 metri. Dacă marchezi, ai opțiunea de a colecta câștigul și runda se reia, sau riști și mai șutezi o data pentru a mari câștigul. În același timp, dacă portarul învinge și tu nu înscrii, runda se termina și poți începe iar plasarea pariului. Acesta este valabil pe tot parcursul celor 5 lovituri de penalty și poate fi selectat in intervalul 0.1-500.

Fiecare gol înscris aduce un castig, iar repetarea reușitei multiplica cu x2 valoarea, pana la finalizarea rundei de 5 lovituri de pedeapsa, astfel:

  • 1 gol – x1.92
  • 2 goluri – x 3.84
  • 3 goluri – x7.68
  • 4 goluri – x15.36
  • 5 goluri – x30.72

Un aspect important de menționat este faptul ca pentru a stabili pozițiile de trimitere a mingei la poarta este utilizat un generator de numere aleatorii care face probabilitatea de joc egală pentru toate pozițiile. Joacă și convinge-te chiar tu!

Penalty Shoot-out review ⚽🥅

Lansat în anul în care Campionatul de fotbal UEFA Euro 2020 a fost anulat, jocul Penalty Shoot-out a fost și încă mai este o revelație pentru iubitorii acestui sport. 

Pe ecranul de joc este vizibil progresul fiecărei runde și sunt afișate posibilele castiguri redate prin factori de multiplicare atașați fiecărei lovituri de penalty.

Cu fiecare reușită în fața portarului, castigurile se multiplica, rezultatul final atingând suma de 30x miza. Chiar dacă nu are un mega câștig sau runde bonus, jocul este o provocare și merită o șansă dacă ești pasionat de fotbal și îți plac jocurile de noroc!

Îmbina utilul cu plăcutul, acceptă provocarea Penalty și învinge portarul… Mingea e la tine! 

Q&A Penalty Shoot-out

  • Fiind optimizat jocului pe orice dispozitiv, Penalty Shoot-out poate fi jucat pe telefon.

  • Penalty Shoot-out online nu are linii de castig. Fiecare gol marcat genereaza un câștig care poate fi colectat sau multiplicat dacă runda de 5 penalty este continuată

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca Penalty Shoot-out demo gratuit și fără cont.

Nota: 3 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor EvoPlay
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie

Mai multe Pacanele Demo

wolf gold pacanele gratis
Pragmatic Play

Wolf Gold

20 burning hot pacanele
Amusnet (EGT)

20 Burning Hot

Sugar Rush Demo gratis
Pragmatic Play

Sugar Rush

To top