Eleven princesses demo

Elven Princess

Elven Princess este un joc de pacanele online foarte palpitant, oferit de către providerul EvoPlay, care are la bază o tematică cu eroine.

Slotul are un ecran clasic de joc cu 5×3 role și prezintă 30 de linii de plată fixe. În cadrul jocului regăsești atât funcții speciale care apar în jocul de bază, cât și trei tipuri de funcții bonus. Fiecare bonus aduce un număr diferit de rotiri gratuite și alte avantaje.

Elven Princess este unul dintre puținele sloturi pe care le-am jucat și care nu putem spune că sunt inspirate din alte jocuri. Chiar dacă seamănă din punct de vedere al funcției de joc cu Book of Rest, jocul în sine este mult mai palpitant și aduce mult mai multe oportunități de câștig.

Dacă până acum ți s-a părut interesant, citește în continuare, iar apoi joacă și tu Elven Princess pacanele online!

Cum joci Elven Princess pacanele online

Dacă vrei să joci pacanele Elven Princess online, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Intră în contul de cazino, caută jocul, selectează miza și începe să câștigi. Chiar dacă jocul este foarte complex în ceea ce privește caracteristicile, tu nu trebuie să faci nimic. Fiecare rotire îți poate aduce unul dintre bonusuri și doar de acolo începe distracția adevărată.

În cazul în care nu ești convins că merită să îți riști banii la acest slot, optează pentru a juca Elven Princess demo. Atunci când joci pacanele gratis nu este necesar să îți faci cont sau să depui bani. În egală măsură, nici nu vei putea să câștigi bani reali, dar te distrezi pe cinste. Jocurile demo sunt o variantă foarte bună pentru a studia un slot.

Elven Princess mize, simboluri și câștiguri

Elven Princess online este un slot cu un nivel mediu de volatilitate, ce oferă un RTP de 96.4%. Intervalul de mize pe care îl ai la dispoziție este în general între 0.20 de bani și 100 de lei, în funcție de cazino. Câștigul maxim pe care îl poți obține este un mic, de până la 300x miza pariată, dar acesta poate crește substanțial în funcția bonus prin multiplicatori.

La fel ca și în cazul majorității sloturilor, câștigurile se obțin de la cea mai din stânga rolă către dreapta. Pentru a obține un câștig pe ecran trebuie să există o formație cu minim 3 simboluri identice, pe o linie de plată. În cadrul jocului există un simbol wild, care poate să apară pe orice poziție și care înlocuiește toate simbolurile în afară de scatter.

Unul dintre cele mai spectaculoase aspecte ale jocului de pacanele Elven Princess online sunt simbolurile. Acestea sunt extrem de atrăgătoare și în același timp conferă și un sentiment palpitant în permanență. Fiecare simbol pare desprins dintr-o tematică de luptă a eroinelor, fiind foarte frumos construite. Pe lângă toate acestea, fundalul sonor completează experiența autentică oferită de acest slot.

Bonus și rotiri gratuite Elven Princess

În cadrul fiecărei rotiri poți câștiga unul dintre cele 3 bonusuri cu rotiri gratuite disponibile în cadrul jocului Elven Princess online. Pentru a câștiga acest bonus trebuie să primești pe ecran cele 3 simboluri scatter, care apar pe rolele 2, 3 și 4. Nu există reguli speciale care să indice ce fel de bonus primești, deoarece acesta se activează în mod aleatoriu. Cele trei tipuri de bonusuri sunt următoarele:

  • Bonusul Elven Warrior: jocul începe cu 9 rotiri gratuite, iar fiecare scatter suplimentar îți adaugă 3 rotiri gratuite
  • Bonusul Elven Archer: jocul începe cu 7 rotiri gratuite și cu un multiplicator 3x, iar fiecare scatter crește multiplicatorul cu 1
  • Bonusul Elven Mage: jocul începe cu 5 rotiri gratuite și 3 simboluri wild lipicioase, iar fiecare scatte se transformă în wild și rămâne pe ecran

Elven Princess slot review

În mod clar, Elven Princess online este un joc de pacanele pe care trebuie să îl încerci! Experiența de joc este una cu adevărat aparte, slotul fiind extrem de captivant și plin de adrenalina. Cele 3 funcții bonus cu rotiri gratuite aduc multă varietate în joc, oferind șanse reale de a câștiga sume mari de bani în permanență.

Ești pregătit să încerci și tu pacanele Elven Princess și să câștigi?

Q&A Elven Princess

  • Da. Poți juca demo Elven Princess gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi o gama variată de pacanele gratis pe care să le încerci.

  • Jocul de pacanele Elven Princess online oferă 3 funcții bonus cu rotiri gratuite.

  • Elven Princess slot online are un nivel de volatilitate mediu și un RTP de 96.40%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EvoPlay
💸 RTP96.4%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii30 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top