Ice Mania demo

Ice Mania

Ice Mania este un joc de pacanele clasic, cu 3 role și 3 linii, care are o tematică cu fructe. Jocul dezvoltat de către EvoPlay oferă 5 linii de plată fixe și include un simbol wild.

Inspirat din slotul mult mai celebru Supreme Hot de la Amusnet Interactive, Ice Mania aduce un element suplimentar prin introducerea wildului. Această caracteristică oferă șanse mai mari de câștig. Câștigul maxim pe rotire este de 500x pe linie și se obține pentru 3 simboluri wild.

Aspectul jocului este unul foarte modern, cu simboluri bine conturate și o grafică mult mai calitativă. Există multe tipuri de astfel de păcănele online, dar majoritatea nu au reușit să se ridice la nivelul Ice Mania. Singurul aspect negativ identificat este faptul că pentru un ecran complet cu același simbol, câștigul nu este dublat precum la alte sloturi.

Joacă împreună cu noi și descoperă Ice Mania pacanele online?

Cum joci Ice Mania pacanele online

În esență, slotul Ice Mania este unul simplu, deoarece nu include funcții complexe sau speciale. În cadrul jocului nu există bonusuri sau rotiri gratuite, așa încât vei juca doar în funcția de bază. Intră în contul de cazino online, caută jocul, selectează miza și poți să începi să joci. Tot ceea ce mai trebuie să faci este să te bucuri de câștigurile obținute.

EvoPlay nu este unul dintre cei mai populari provideri, așa încât s-ar putea să nu găsești slotul în grila cazinoului. În acest caz, poți oricând să încerci Ice Mania demo. Site-urile de pacanele gratis îți pun la dispoziție toate sloturile care există, pe care le poți juca gratuit, fără să faci cont și fără să depui bani reali.

Ice Mania mize, simboluri și câștiguri

Ice Mania online este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP de 96.09%. În funcție de cazino, aceste caracteristici pot varia, dar se modifica foarte puțin. Nivelul de RTP îți arată procentul de bani care se întoarce la jucător, iar volatilitatea indică nivelul de risc al slotului și șansă de a realiza câștiguri foarte mari.

Așa cum menționam inițial, câștigurile se realizează pe 5 linii de plată fixe. Pentru a realiza un câștig trebuie că pe una dintre liniile de plată să existe 3 simboluri identice sau simboluri combinate cu wild. Intervalul de mize pe care îl ai la dispoziție este unul variat, pornind de la 20 de bani și ajungând până la 100 de lei pe rotire, în funcție de cazinoul ales.

Simbolurile din cadrul jocului sunt reprezentate de fructe, pe lângă care se adaugă septarii și simbolul wild, în formă de cub de gheață. Fiecare simbol oferă o plată diferită, sub formă de multiplicator al mizei alese, după cum urmează (de la cel mai mic la cel mai mare):

 • cireșe: 1x miza pariată
 • lămâi: 3x miza pariată
 • prune: 5x miza pariată
 • portocale: 10x miza pariată
 • struguri: 20x miza pariată
 • pepeni: 50x miza pariată
 • șeptari: 100x miza pariată
 • wild: 500x miza pariată

Ice Mania slot review

Chiar dacă jocul de pacanele Ice Mania online este inspirat în mod evident din Supreme Hot și alte sloturi de acest tip, noi îl considerăm unul dintre cele mai reușite din această serie. Simbolurile sunt foarte bine definite și conturate, coloana sonoră ajută la păstrarea adrenalinei în joc, iar grafica este una înalt calitativă.

În ceea ce privește câștigurile, prin introducerea simbolului wild jucătorul are șanse mult mai mari de a realiza formații câștigătoare. Câștigul maxim posibil este unul foarte bun, de până la 500x pe linie. În teorie acesta poate deveni chiar și 2500x pe rotire. 

Ești gata să câștigi și tu la Ice Mania pacanele online?

Q&A Ice Mania

 • Ice Mania slot online are un RTP de 96.09% și un nivel de volatilitate ridicat.

 • Da. Poți juca demo Ice Mania gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi și alte jocuri de pacanele gratis.

 • Câștigul maxim Ice Mania este de 500x miza pe linie sau de 2500x miza pe rotire.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EvoPlay
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top