book of rest demo

Book of Rest

Book of Rest online este un joc de pacanele foarte interesant, ce include atât funcții speciale, cât și funcție bonus cu rotiri gratuite. Jocul este dezvoltat de către providerul EvoPlay și se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 linii, având 20 de linii de plată fixe.

Chiar dacă este inspirat din alt joc mult mai celebru precum Book of Ra, Book of Rest aduce o multitudine de elemente unice suplimentare. Astfel, nu mai vorbim despre un slot clasic cu specială, ci despre un slot mult mai activ și interesant, care îți oferă o multitudine de oportunități de câștig.

Simbolurile din cadrul jocului sunt foarte amuzante și te duc cu gândul la vacanță, iar grafica este de calitate înaltă. Câștigul maxim pe care îl poți obține în cadrul jocului este unul bun, de până la 2000x miza pariată per rotire. Astfel, pe durata bonusului acesta poate să crească și mai mult.

Cum joci Book of Rest pacanele online

În principiu, funcțiile de bază ale jocului sunt aceleași precum în cazul unui joc simplu cu specială. Chiar dacă există o multitudine de funcții speciale suplimentare, acestea se activează automat, în mod total aleatoriu. Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să setezi miza, să joci și să câștigi.

Dacă cazinoul tău online licențiat nu are în grila jocurile de pacanele EvoPlay sau vrei să testezi jocul gratis, poți oricând să joci Book of Rest demo. Pe site-urile de pacanele gratis găsești toate sloturile oferite de către acest provider, împreună cu multe altele. Jocurile demo nu presupun înregistrarea unui cont și nici realizarea unei depuneri.

Book of Rest mize, simboluri și câștiguri

Jocul de păcănele online Book of Rest oferă un RTP de 96.00% și are un nivel de volatilitate medie spre ridicat. Câștigurile se înregistrează pe 20 de linii de plată, începând de la rola cea mai din stânga. Orice formație câștigătoare trebuie să includă cel puțin 3 simboluri identice, care să fie plasate consecutiv pe o linie de plată.

Pe durata jocului de bază poți beneficia de o funcție de Respin, dar și de alte funcții speciale care îți vor crește câștigurile. Simbolul în formă de carte are rol de wild și apare pe rolele 2-5. Atunci când acest simbol apare pe ecran vei primi în mod automat un Respin, iar re-rotirile gratuite se continuă până când nu mai apar cărți noi pe tabloul de joc.

De asemenea, mai există alte trei avantaje de care poți beneficia în orice moment, iar acestea apar în mod aleatoriu. Rolul acestor funcții este de a îți crește câștigurile sau de a oferi câștiguri într-o mână pierzătoare, după cum urmează:

  • Amestecarea simbolurilor: atunci când rotirea este necastigatoare, simbolurile vor fi amestecate pentru a forma un câștig
  • Simboluri sticky: atunci când rotirea este câștigătoare, simbolurile se lipesc de ecran și primești o rotire gratuită
  • Învârtirea rolelor: atunci când rotirea este necastigatoare, rolele se învârt între ele pentru a forma un câștig

Bonus și rotiri gratuite Book of Rest 

În cadrul jocului de pacanele Book of Rest online poți câștiga în orice moment funcția bonus cu 10 rotiri gratuite. Pentru a beneficia de aceasta pe ecran trebuie să apară cel puțin 3 scattere. La începutul rotirilor unul dintre simboluri este selectat pentru a rămâne special pe toată durata bonusului. Când 3 sau mai multe simboluri speciale apar pe ecran, acestea se extind pe toată rola și formează câștiguri pe toate cele 20 de linii.

Book of Rest slot review

La prima vedere Book of Rest online pare doar o reinterpretare a Book of Ra sau Book of Dead spre exemplu. Jocul este însă unul mult mai palpitant, deoarece vine cu o multitudine de elemente noi. Cu ajutorul funcțiilor speciale ai mult mai multe oportunități prin care să câștigi, iar cel mai mare câștig posibil este de 2000x miza pariată. 

Pe lângă toate acestea, întreaga experiență de joc este una de înaltă calitate, începând de la simbolurile unice și amuzante și până la grafica superbă a jocului sau coloana sonoră palpitantă. Nu ezita și încearcă și tu pacanele Book of Rest online.

Q&A Book of Rest 

  • Jocul de pacanele online Book of Rest oferă un RTP de 96.00%.

  • Da. Poți juca demo Book of Rest gratuit pe cazino.ro, alături de alte jocuri de pacanele.

  • Book of Rest slot online are 5 funcții speciale: o funcție Respin, o funcție bonus cu rotiri gratuite și 3 funcții speciale ce apar în jocul de bază.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EvoPlay
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Bigger Bass Bonanza demo gratis
Pragmatic Play

Bigger Bass Bonanza

Hot to Burn pacanele demo
Pragmatic Play

Hot to Burn

Sweet Bonanza Pacanele gratis
Pragmatic Play

Sweet Bonanza

To top