40 Super Fruits Bell Link demo

40 Super Fruits Bell Link

40 Super Fruits Bell Link este un joc de pacanele nou adăugat în categoria “Bell Link” de către cei de la EGT Digital.

Jocul are o tematică cu fructe, se joacă pe un ecran cu 5×4 role de joc și oferă 40 de linii de plată fixe. Inspirat din slotul clasic și binecunoscut 40 Super Hot Bell Link, 40 Super Fruits – Bell Link aduce o experiență de joc îmbunătățită, fiind un slot mult mai rafinat.

EGT Digital vine în întâmpinarea pasionaților de jocuri de cazino cu o serie de sloturi îmbunătățite. Acestea includ o grafică de calitate înaltă, simboluri mult mai elegante și atrăgătoare și o coloană sonoră palpitantă. Toate aceste aspecte promit că 40 Super Fruits – Bell Link o să ajungă un slot de top.

Ești pregătit să te bucuri de cele mai noi inovații din domeniu pacanelelor online jucând 40 Super Fruits Bell Link?

Cum joci 40 Super Fruits Bell Link pacanele online

40 Super Fruits Bell Link online este un joc de pacanele clasic din punct de vedere tehnic. Nu trebuie să faci nimic special pentru a îl juca, chiar dacă vizual jocul este unul mult mai performant. Astfel, va trebui să te loghezi în contul cazinoului tău preferat, vei căuta slotul și vei începe să rotești rolele de joc. Tot ceea ce poți face în mod suplimentar este să înveți caracteristicile slotului din această recenzie.

Dacă nu ai un cont la un cazino online sau nu vrei să joci pacanele pe bani reali, poți oricând să optezi pentru pacanele demo. De asemenea, această variantă este foarte bună pentru cei care vor să testeze un slot înainte de a risca proprii bani. Experiența de joc în 40 Super Fruits – Bell Link Demo este identică cu cea pe care o ai atunci când joci la un cazino licențiat din România.

40 Super Fruits – Bell Link mize, simboluri și câștiguri

Probabil că atunci când joci pacanele online te interesează mai puțin cum arată slotul în sine și mai degrabă câștigurile pe care le poți avea. Jocurile din categoria “Bell Link” au un nivel de volatilitate medie spre ridicată. Asta înseamnă că nivelul de risc este unul echilibrat și că ai șansa în orice moment de a câștiga un premiu foarte mare.

Câștigurile se obțin ca la orice alt slot clasic, atunci când pe o linie de plată există o formație cu cel puțin 3 simboluri identice. Mizele disponibile pentru joc sunt cuprinse în intervalul 0.50 – 50 lei pe rotire. Câștigul maxim pe care îl poți obține este reprezentat de către jackpotul Grand și nu are o valoare fixă. Este vorba despre un jackpot progresiv care are o valoare diferită la fiecare cazino online.

Așa cum menționam și inițial, 40 Super Fruits – Bell Link online face parte dintr-o serie nouă de jocuri a celor de la EGT Digital. Aceștia au reușit să îmbunătățească semnificativ calitatea grafică a sloturilor. În același timp au schimbat și aspectul simbolurilor, ceea ce noi considerăm că este o îmbunătățire foarte bună. Per total, calitatea experienței de joc a fost îmbunătățită.

Bonus și rotiri gratuite 40 Super Fruits Bell Link

În cadrul jocului 40 Super Fruits – Bell Link poți câștiga oricând o funcție bonus de tip Respin, cu trei rotiri gratuite. Aceasta se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 5 clopoței, indiferent de culoarea acestora. Pe fiecare clopoțel este înscrisă valoarea unui jackpot sau un premiu în bani.

De fiecare dată când într-o rotire apare cel puțin un clopoțel nou pe ecran, numărul rotirilor devine din nou 3. La finalul jocului, valoarea tuturor premiilor înscrise pe clopoței se adună și este câștigată de către jucător. Există patru jackpoturi pe care le poți câștiga în timpul funcției Bell Link:

  • Jackpot Mini – clopoțel mov 
  • Jackpot Minor – clopoțel albastru
  • Jackpot Major – clopoțel verde
  • Jackpot Grand – clopoțel roșu 

40 Super Fruits – Bell Link slot review

Tot ceea ce putem spune la finalul acestei recenzii 40 Super Fruits -Bell Link este că suntem bucuroși că EGT Digital a mai adăugat un joc în categoria jocurilor de pacanele Bell Link. Experiența de joc oferită de către acest slot nou este una încântătoare și îl putem considera un etalon pentru ceea ce va urma.

Începând de la modelul nou de grafică și simboluri utilizate și până la jackpoturile “Bell Link” deja binecunoscute, totul este la superlativ. Dacă 40 Shining Crown Bell Link sau 40 Super Hot Bell Link au fost sloturi bune, 40 Super Fruits -Bell Link cu siguranță intră în categoria sloturilor foarte bune.

Q&A 40 Super Fruits Bell Link

  • Da. Poți să joci 40 pacanele demo Super Fruits Bell Link gratuit pe cazino.ro.

  • Jocul 40 Super Fruits Bell Link are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat.

  • Poți câștiga patru tipuri de jackpot la 40 Super Fruits Bell Link online: Mini, Minor, Major și Grand.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP97%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top