20 super fruits pacanele demo

20 Super Fruits Clover Chance

20 Super Fruits face parte din categoria jocurilor clasice cu fructe, însă are și câteva caracteristici speciale. Principala funcție care ne-a atras atenția este Jackpotul Progresiv, care îți oferă șanse foarte bune de câștig. Mai multe despre această caracteristică, dar și despre altele vom discuta în articolul de astăzi. 

Slotul produs de EGT Digital reprezintă o alegere potrivită atât pentru jucătorii începători, dar și pentru cei experimentați, care își doresc să încerce un joc deloc complicat. Testează acum 20 Super Fruits Clover Chance gratis pe Cazino.ro și vezi dacă este potrivit pentru tine!

Structura 20 Super Fruits online

Structura jocului nu reușește să impresioneze, fiind vorba despre una clasică, de 5 role și 3 rânduri. Liniile de câștig sunt și ele în număr fix, mai exact 20 și pot fi umplute cu diverse fructe, șeptari și steluțe. Deși structura nu este complexă și nu are diverse funcții speciale, cum ar un sistem de plată tip cluster, 20 Super Fruits demo este ales de mulți jucători tocmai pentru simplitatea sa. Este o variantă excelentă de joc, mai ales că îl poți încerca gratis la noi pe site!

Jackpot 20 Super Fruits Clover Chance

Una dintre cele mai importante funcții speciale la pacanele online este Jackpotul Progresiv, care în cazul de față are 4 niveluri. Acestea sunt Grand, Major, Minor, Mini și în cele ce urmează vom discuta despre fiecare în parte. Ce trebuie să știi este că poți câștiga doar unul dintre aceste niveluri, în timpul secvenței Jackpot Progresiv. Secvența este și ea activată aleatoriu, la sfârșitul jocului de bază sau a rundelor bonus. 

În timpul funcției de Jackpot Progresiv, jucătorii trebuie să aleagă între 15 cufere și să colecteze diferite simboluri. 12 dintre aceste cufere conțin simboluri Perle, a căror culoare corespunde cu nivelul de Jackpot câștigat. Celelalte 3 cufere conțin 3 trifoi, care îți pot crește nivelul de Jackpot. Iată simbolurile de care ai nevoie pentru fiecare nivel:

 • Nivelul Grand: 3 perle roșii sau 3 perle verzi și trifoiul verde;
 • Nivelul Major: 3 perle verzi sau 3 perle albastre și trifoiul albastru;
 • Nivelul Minor: 3 perle albastre sau 3 perle mov și trifoiul mov;
 • Nivelul Mini: 3 perle mov;

Funcția de Jackpot Progresiv se termină în momentul în care jucătorul câștigă unul dintre aceste niveluri. Toate câștigurile obținute din această funcție sunt plătite la sfârșit.

Pacanele cu dublaj 20 Super Fruits Clover Chance

Din acest slot EGT Digital nu putea lipsi funcția Gamble sau de dublaj, așa cum este cunoscută printre jucători. Aceasta este specifică multor jocuri clasice de pacanele, deci nu ne surprinde să o găsim și în 20 Super Fruits online. Poți alege să folosești funcția pe un câștig mai mic sau egal cu 7.00 credite EGT. Tot ce trebuie să faci după ce ai accesat funcția este să ghicești culoarea cărții de joc: neagră sau roșie. Dacă alegerea ta este corectă, îți dublezi câștigurile, iar dacă este greșită, le pierzi și jocul se termină. Atât de simplu! 

Ține cont că funcția Gamble nu este disponibilă în timpul Jackpotului Progresiv!

Mize, simboluri și câștiguri 20 Super Fruits

Miza minimă la 20 Super Fruits demo este de 0.2 credite EGT și cea maximă este de 2.00. Mai poți alege să joci și pe următoarele pariuri prestabilite: 0.4, 0.6 sau 1 credite EGT. După cum vezi, nu există foarte multe variante de mize, dar credem că sunt suficiente pentru a mulțumi orice jucător. În continuare îți vom spune și cât valorează fiecare simbol de pe grila de joc, deci citește cu atenție:

 • Șeptarul: până la 10.00 credite EGT;
 • Steluța (Scatter): până la 100.00 credite EGT;
 • Strugurele: până la 4.00 credite EGT;
 • Pepenele și pruna: până la 2.00 credite EGT;
 • Portocala, lămâia și cireșele: până la 1.00 credit EGT;

Tot legat de simboluri, trebuie să știi că Șeptarul poate înlocui orice simbol de pe ecranul de joc, mai puțin pe cel Scatter.

20 Super Fruits Clover Chance slot review 

Dacă îți dorești o pauză de la jocurile cu multe funcții speciale și vrei să încerci unul clasic, atunci 20 Super Fruits este o alegere excelentă. Nu vei duce lipsă de distracție în acest slot cu fructe, având în vedere Jackpotul Clover Chance care poate apărea în orice moment și funcția Gamble pe care o poți accesa oricând. Acestea sunt funcțiile care îți pot aduce câștiguri substanțiale la 20 Super Fruits online, produs de EGT Digital. Încearcă acum varianta demo, fără să faci nicio depunere minimă!

Q&A 20 Super Fruits 

 • Miza minimă este de 0,2 credite, iar cea maximă de 2.00.

 • La 20 Super Fruits găsești simbolul Wild, Scatter, Jackpotul Progresiv și funcția Gamble.

 • Da. Poți testa jocul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

 • Structura este una clasică, specifică sloturilor cu fructe. Aceasta este de 5×3 și 20 linii de plată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP95.86%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X