40 Lucky King Clover Chance demo

40 Lucky King Clover Chance

40 Lucky King este unul dintre cele mai palpitante jocuri de pacanele online din categoria “Clover Chance”, fiind dezvoltat și oferit de către EGT Digital. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 4 linii și oferă un număr de 40 de linii de plată fixe. În cadrul jocului se pot câștiga patru jackpoturi diferite, dar nu există o funcție bonus cu rotiri gratuite. Câștigul maxim posibil ce se poate obține este jackpotul Grand.

Dacă ai apucat să joci deja 40 Lucky King – Bell Link, atunci știi cât de palpitant poate să fie acest slot. Clopoțeii cu premii instant au fost înlocuiți de un jackpot progresiv identic cu celebrul “Jackpot Cards” al celor de la Amusnet Interactive.

Cum joci 40 Lucky King pacanele online

Funcția de bază a jocului 40 Lucky King online este una clasică și se joacă foarte simplu. Poți să alegi să faci tu singur rotirile sau să selectezi modul de rotire automate. De asemenea, EGT Digital a introdus opțiunea turbo, prin care rolele se învârt mai repede. Nu în ultimul rând, nu uita că poți să dublezi câștigurile obținute prin funcția “Gamble”. 

Știm că există o categorie de persoane care joacă pacanele online doar de distracție, iar pentru acestea recomandăm jocul 40 Lucky King demo. Atunci când nu vrei să îți riști banii, poți foarte ușor să intri pe un site de pacanele demo și să te bucuri de experiența de joc acolo. EGT Digital este un provider de jocuri popular, așa încât vei găsi jocul acestora în multe locuri.

40 Lucky King mize, simboluri și câștiguri

Unul dintre aspectele care ne atrag la 40 Lucky King sunt simbolurile. Chiar dacă jocul are o tematică cu fructe, simbolurile sunt net diferite față de cele utilizate la jocurile clasice cu fructe. Simbolurile au fost preluate probabil de la slotul Dice & Roll, iar această variație vine în sprijinul jucătorului de a nu se plictisi de sloturile care începeau să arate la fel.

În ceea ce privește mizele disponibile acestea sunt cuprinse într-un interval între 20 de bani și 40 de lei, cu mențiunea că fiecare cazino poate aduce modificări acestui interval. Câștigul maxim ce poate fi obținut într-o singură rotire este de 1000x miza. Pe lângă acestea se adaugă și jackpotul progresiv Grand, care are o valoare mult mai mare.

Jackpot 40 Lucky King

Așa cum menționam inițial, 40 Lucky King online este un joc care face parte din categoria “Clover Jackpot”. În această categorie există patru jackpoturi progresive diferite: Mini, Minor, Major și Grand. Valoarea acestora este diferită pentru fiecare cazino și crește în funcție de numărul pariurilor plasate. De fiecare dată când un jackpot este câștigat, valoarea acestuia se resetează.

Funcția jackpot se poate activa în mod aleatoriu în orice moment, situație în care ecranul de joc se schimbă. Pe ecran vor apărea 15 cufere, iar tu va trebui să deschizi câte unul pe rând. Sub 3 cufere se află câte un trifoi colorat, iar sub restul de 12 se află perle de diverse culori. Poți câștiga un jackpot în două moduri: 

  1. Atunci când aduni 3 perle de aceeași culoare vei câștiga jackpotul aferent acelei culori
  2. Atunci când aduni 3 perle de aceeași culoare și trifoiul aferent, câștigi jackpotul aferent următorii culori

40 Lucky King slot review

40 Lucky King este o nouă reușită a celor de la EGT Digital și completează cu succes gama de jocuri “Clover Chance”. Un aspect esențial pe care ar trebui să îl cunoască orice jucător este următorul: cu cât există mai multe jocuri în această categorie și cu cât le joacă mai multe persoane, cu atât jackpoturile vor avea o valoarea mai mare și se vor câștiga mai des.

Experiența de joc este una excepțională din două puncte de vedere: jocul este unul activ, te menține conectat în permanență și ai șansa oricând să câștigi marele Jackpot Clover Chance. Dacă ți-a plăcut acest joc, îți recomandăm cu încredere să încerci și 40 Super Hot tot din aceeași categorie.

Q&A 40 Lucky King

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o rotire la jocul de pacanele 40 Lucky King este de 1000x miza.

  • La jocul de pacanele 40 Lucky King online poți să câștigi unul dintre cele 4 jackpoturi din categoria “Clover Chance”.

  • Poți juca demo 40 Lucky King gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
📈 Linii40 Fixed
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top