Book of Realm Clover Chance demo

Book of Realm 🍀 Clover Chance

Ai jucat Book of Ra în trecut și ți-a plăcut? Descoperă Book of Realm pacanele online și vei fi uimit de acest slot nou incredibil al celor de la EGT Digital.

Lumea tehnologiei avansează și împreună cu ea și jocurile de pacanele devin mai bune. EGT Digital este un pionier în domeniu și pare unul dintre primii provideri care au luat în serios acest lucru. Sloturile acestora devin tot mai palpitante și oferă o experiență de joc unică.

Jocul include o funcție bonus cu rotiri gratuite și îți oferă posibilitatea de a câștiga în orice momentul unul dintre jackpoturile “Clover Chance”. Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o singură rotire este unul fenomenal, de 5000x miza pariată.

Jocul de păcănele se desfășoară pe un ecran clasic cu 5×3 role de joc și are 10 linii de plată. Chiar dacă modul de joc este clasic, simbolurile și coloana sonoră sunt cu adevărat speciale și oferă o experiență de joc electrizantă.

Ești pregătit să descoperi adâncurile acestui slot nou cu tematică egipteană?

Cum joci Book of Realm pacanele online

Atunci când joci pacanele Book of Realm online ai două scopuri foarte clare: să câștigi bonusul cu rotiri gratuite sau funcția jackpot “Clover Chance”. Trebuie să setezi o miză de joc și să alegi dacă faci rotirile manual sau folosești funcția automată. Poți opri jocul atunci când înregistrezi un câștig pentru a îl dubla. În rest, doar aștepți să primești unul dintre cele două premii.

Știm că există multe persoane care apreciază jocurile de pacanele, dar care nu vor să riște bani reali pentru a le juca. Dacă te afli în această categorie trebuie să știi că poți juca oricând aceste sloturi sub formă de pacanele demo. Jocul Book of Realm demo este unul foarte popular, așa încât, așa încât o să îl găsești pe toate platformele de acest tip.

Book of Realm mize, simboluri și câștiguri

EGT Digital nu oferă date exact pe site-ul oficial despre nivelul de volatilitate și RTP-ul jocurilor. În general însă, volatilitatea este una medie spre ridicată și RTP-ul e cuprins în intervalul 95.50%-96.50%. Aceste caracteristici sunt excelente, deoarece nu implica un risc foarte mare, dar în același timp oferă posibilitatea unor câștiguri foarte mari.

Simbolurile pe care le întâlnești în cadrul jocului Book of Realm sunt poate unele dintre cele mai interesante pe care le-am văzut vreodată. Jocul urmăresc o tematică egipteană, dar are niște simboluri foarte realiste. Acestea sunt mult mai interesante și mai bine conturate decât la orice alte jocuri de același fel. 

Există trei metode prin care poți obține câștiguri: prin funcția de bază a jocului, în timpul funcției bonus cu rotiri gratuite sau dacă câștigi jackpotul “Clover Chance”. Câștigurile se obțin în mod clasic, de la stânga la dreapta, pe 10 linii de plată fixe. Premiul cel mai mare pe care îl poți obține într-o singură rotire este de 5000x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Book of Realm

Funcția de bonus cu rotiri gratuite este identică cu oricare alta dintr-un slot cu simboluri scatter de tip “carte”. Atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri vei câștiga 10 rotiri gratuite. În timpul bonusului nu exista reguli de joc speciale. Miza și liniile de plată rămân aceleași, cu mențiunea că rotirile sunt gratuite, iar fiecare simbol câștigător se extinde pe toată rola.

La începutul jocului vei primi un simbol premium, care va avea un ecran auriu în jurul său. De fiecare dată când acesta apare pe ecran în numărul minim necesar pentru a realiza o plată, se va extinde pe întreaga rolă. În mod automat se vor forma 10 linii câștigătoare, chiar dacă simbolurile nu sunt apropiate între ele.

Book of Realm slot review

Probabil că am găsit în Book of Realm cel mai tare slot cu rotiri gratuite și cărți dintre toate care există. Au fost foarte mulți provideri care au încercat să copieze Book of Ra și până acum probabil Book of Dead a fost cea mai bună copie. Chiar și așa, probabil vă trece mult timp până când alt slot va reuși să fie mai bun decât Book of Realm.

Joacă alături de noi Book of Realm și spune-ne părerea ta!

Q&A Book of Realm

  • Poți să joci foarte ușor Book of Realm demo pe orice platforma care ofera jocuri de pacanele demo online, cum ar fi cazino.ro.

  • Câștigul maxim posibil la jocul de pacanele Book of Realm este de 5000x miza pariata.

  • Book of Realm slot online are două funcții speciale: funcția bonus cu rotiri gratuite și jackpotul “Clover Chance”.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Fire Hot 5 demo
Pragmatic Play

Fire Hot 5

master joker pacanele
Pragmatic Play

Master Joker

To top