Desert Wealth demo

Desert Wealth Clover Chance

Desert Wealth este un joc de pacanele cu tema egipteană lansat de producătorul de jocuri de casino EGT Digital.

Jocul se desfășoară pe 5×6 role și este conectat la sistemul de jackpot Clover Chance, ceea ce înseamnă că în orice moment, cu un spin norocos, ai șansa de a obține unul din cele 4 jackpoturi progresive. În plus, jocul dispune și de o rundă bonus formată din rotiri gratuite, dar și de funcția Gamble, care îți permite să pariezi câștigurile în runda de risc. Poți inclusiv cumpăra speciala sau poți dubla șansele de activare, datorită funcției mod miză specială.

La fel ca și jocul de pacanele inspirat din Egiptul Antic – Heart of Cleopatra a celor de la Pragmatic Play și jocul de pacanele Desert Wealth are o grafică modernă și oferă multiplicatori în jocul bonus pentru a mări considerabil câștigurile.

Ești pregătit să rezolvi noi mistere egiptene pentru a câștiga până la 2000x miza cu jocul de pacanele Desert Wealth?

Cum joci Desert Wealth pacanele online

Tot ce trebuie să faci pentru a juca pacanele Desert Wealth online este să deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar la fiecare rotire simbolurile își vor face apariția pentru a forma posibile combinații câștigătoare.

Dacă nu ești familiarizat cu câștigurile generate în cascadă sau dacă pur și simplu vrei să testezi jocul înainte de a paria pe bani reali, atunci poți juca Desert Wealth demo. În acest fel, gratuit și fără cont, alături de alte pacanele demo ai ocazia ideală de a descoperi modul de formare al câștigurilor, în timp ce afli dacă jocul merită sau nu o șansă.  

Desert Wealth mize, simboluri și câștiguri

Ca și în cazul jocului de pacanele Shining Boom, pentru a afla caracteristicile tehnice ale jocului Desert Wealth, am fost nevoiți să învârtim rolele pentru a ne da seama de valorile acestora. Așadar, după ce am jucat pacanele Desert Wealth, în baza experienței de joc, putem spune că jocul dispune de un RTP situat între 95-96% și o volatilitate de nivel mediu-ridicat.

Nu există linii de plată, câștigurile înregistrându-se în cascadă la combinații de 8 sau mai multe simboluri identice. Fiecare combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar spațiile rămase libere sunt ocupate de simbolurile aflate deasupra pentru a forma noi câștiguri. Procesul este nelimitat, iar plata se realizează în momentul în care pe interfața de joc nu se mai formează combinații de succes.

Simbolurile sunt specifice temei, iar pe role își vor face apariția diferite elemente egiptene, cum ar fi ochiul lui Horus, crucea Ankh sau scarabeul, dar și simbolurile reprezentate de cărțile de joc. În funcție de combinația realizată, acestea pot genera plăți de până la 50x miza pariată.

Cu rol de simbol scatter, piramida plătește până la  100x miza și activează runda bonus Desert Wealth, în timp ce simbolul multiplicator reprezentat de o piatră prețioasă își face apariția doar în timpul rotirilor gratuite și poate acorda multiplicatori cuprinși între 2x și x100.

Bonus și rotiri gratuite Desert Wealth

Runda bonus de rotiri gratuite Desert Wealth se declanșează la apariția simultană pe role a cel puțin 3 simboluri scatter, sau prin cumpărare la plata sumei de 100x miza pariată. De asemenea, prin activarea opțiunii mod miza specială, poți dubla șansele de activare pentru 1.25x miza.

Rundă bonus începe cu 10 rotiri gratuite și poate fi redeclanșată, iar la fiecare 3, 4, 5 sau 6 simboluri scatter, primești suplimentar 5 rotiri gratuite. În timpul jocului bonus pe role își pot face apariția până la 10 simboluri multiplicator, cu valori cuprinse între x2 și x100 care se aplică câștigului înregistrat. Dacă obții mai multe simboluri multiplicator, atunci acestea se însumează, după care se atribuie câștigului obținut.

În plus, orice câștig mai mic sau egal cu 35x miza poate fi pariat de până la 5 ori în runda de risc datorită funcție Gamble. Alegerile inspirate vor dubla câștigul, în timp ce alegerile greșite încheie runda și reduce câștigul la 0, în timp ce jocul se reia. 

Jackpot Desert Wealth

Desert Wealth este un joc de pacanele conectat la sistemul de jackpot Clover Chance. Acesta este structurat pe 4 niveluri și este de tip progresiv și se alocă în mod aleatoriu în timpul jocului.

Dacă este activată funcția Jackpot Clover Chance atunci jocul se oprește, iar pe interfața de joc își vor face apariția 15 cufere care conțin atât simboluri perla în diferite culori: roșu, verde, albastru și mov, cât și simboluri redate de un trifoi de culoare verde, albastru și mov.

Ai la dispoziție 3 alegeri pentru a identifica simbolurile ascunse și poți câștiga unul din cele 4 jackpoturi progresive Clover Chance, după cum urmează:

  • Jackpot Grand – colectează 3 simboluri perla de culoare roșie sau 3 simboluri perla verde și trifoi verde 
  • Jackpot Major – colectează 3 simboluri perla de culoare verde sau 3 simboluri perla albastru și trifoi albastru
  • Jackpot Minor – colectează 3 simboluri perla de culoare albastru sau 3 simboluri perla mov și trifoi mov
  • Jackpotul Mini – colectează 3 simboluri perla de culoare mov

Funcția Jackpot Clover Chance se încheie în momentul în care este câștigat unul din cele 4 niveluri ale jackpotului progresiv.

Desert Wealth slot review

Comparat cu Book of Ra, Desert Wealth este un joc de pacanele conectat la un sistem de jackpot, cu rundă bonus de rotiri gratuite, simboluri speciale, opțiune de dublaj și posibilitatea de cumpărare a bonusului. Este greu să ai un favorit, deoarece fiecare joc are farmecul său și oferă experiențe captivante de joc, însă dacă vrei să ai parte de momente pline de adrenalină, atunci cu siguranță jocul de pacanele Desert Wealth nu va dezamăgi.

Câștigul maxim nu este cel mai wow, însă este destul de mare, iar datorită funcției Jackpot Clover Chance, Desert Wealth îți poate aduce câștiguri însemnate. Crezi că ești pregătit să explorezi noi opțiuni de distracție cu jocul de pacanele EGT Digital – Desert Wealth online?

Q&A Desert Wealth

  • Jocul de pacanele Desert Wealth nu are linii de plată, câștigurile înregistrându-se în cascadă, la combinații de 8 sau mai multe simboluri identice.

  • Jocul de pacanele Desert Wealth are inclusă o rundă bonus formată din rotiri gratuite.

  • Oricând dorești, poți juca demo Desert Wealth gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi o colecție impresionantă de pacanele online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top