Mystic Desert demo

Mystic Desert Clover Chance

Mystic Desert este un joc de pacanele online cu tematică egipteană mistică, care a reușit să îmbunătățească experiența de joc a sloturilor clasice. EGT Digital se mândrește cu modul în care a reușit să evolueze, iar Mystic Desert este cu siguranță un exemplu potrivit.

Inspirat din punct de vedere tehnic din celebrul joc 40 Super Hot, ecranul de joc este unul clasic cu 5×4 role, dar include 100 de linii de plată fixe. În joc există o funcție bonus pe care o poți câștiga în orice moment prin apariția simbolurilor scatter pe ecran. Mai mult, slotul face parte din categoria de jocuri cu jackpot “Clover Chance”.

La nivel de grafică și calitate vizuală a simbolurilor, putem afirma fără reținere că Mystic Desert a depășit orice nivel. Din punct de vedere tehnologic totul este la superlativ, iar fiecare rotire este plină de adrenalină. Câștigul maxim pe care îl poți obține ete de 5000x miza sau chiar marele jackpot Grand.

Descoperă cu noi lumea plină de magie a zeilor antici egipteni și bucură-te de Mystic Desert!

Cum joc Mystic Desert pacanele online

Atunci când joci pacanele Mystic Desert online trebuie să urmezi câteva reguli simple, caracteristice jocurilor cu specială oferite în trecut de Amusnet Interactive. În practică, Mystic Desert a îmbunătățit funcțiile jocului, dar a păstrat și elemente din alte sloturi clasice. Scopul jocului este a primi cel puțin trei scattere în formă de piramidă pentru a câștiga “speciala”.

Dacă ți se pare că jocul este prea complex sau nu știi dacă te va atrage, poți încerca prima dată Mystic Desert demo. Jocurile de pacanele demo îți permit să încerci orice slot, fără a fi nevoie să deschizi un cont de cazino online sau să depui bani. Desigur, nu poți să retragi câștigurile în bani reali, dar experiența de joc și distracția sunt garantate.

Mystic Desert mize, simboluri și câștiguri

Mystic Desert are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat. EGT Digital nu oferă detalii în informațiile jocului despre RTP, dar probabil acesta este situați în intervalul 95%-96%. Jucătorul poate să aleagă o miză din intervalul 0.50-50 lei, în funcție de cazinoul la care joacă. Câștigarea jackpotului sau a specialei nu depinde de miza pe care o utilizezi.

Probabil cel mai atrăgător aspect al jocului este grafica, completată cu niște simboluri excepționale. Simbolurile de bază din joc au rămas cărțile de joc de la 10 la A, dar simbolurile speciale au fost îmbunătățite semnificativ. Acestea sunt reprezentate de diverși zei egipteni sau simboluri specifice antichității. Simbolul wild este un cufăr egiptean, care se extinde pe întreaga rolă.

Bonus și rotiri gratuite Mystic Desert

În jocul de pacanele Mystic Desert online există o funcție bonus cu rotiri gratuite pe care o câștigi prin apariția pe ecran a cel puțin 3 simboluri scatter. Cele 3 piramide îți vor aduce 10 rotiri gratuite, în timp ce 4 sau 5 piramide oferă 20, respectiv 50 de rotiri. Bonusul poate fi redeclanșat în timpul specialei, fiind necesare doar 2 scattere suplimentare. În timpul jocului bonus nu există reguli speciale de joc.

Mystic Desert Jackpot

Așa cum menționam inițial, jocul Mystic Desert face parte din categoria jackpot “Clover Chance”. În această categorie se pot câștiga 4 jackpoturi progresive, în orice moment al jocului, în mod total aleatoriu. Valoarea jackpotului se resetează de fiecare dată când acesta este câștigat și diferă de la un cazino online la altul.

Dacă nu ai mai câștigat vreodată jackpotul “Clover Chance”, acesta este identic cu “Jackpot Cards”. În cazul de față însă, cărțile sunt înlocuite cu coroane, iar pe lângă cele 12 simboluri specifice jackpoturilor, există și trei simboluri speciale cu care poți face upgrade și câștigi următorul jackpot ca valoare.

Mystic Desert slot review

Din punct de vedere tehnic, suntem încântați de experiența de joc oferită: grafica, simboluri și coloana sonoră sunt cu mult peste utilizate la sloturile din trecut.  În ceea ce privește funcțiile jocului, acesta este unul dintre puținele sloturi cu 100 de linii de plată în care a fost integrată posibilitatea de câștig a unui bonus cu rotiri gratuite.

Momentan nu există aspecte negative legate de acest joc de pacanele, dar așteptam cu interes să ne transmiți opinia ta dacă identifici vreunul. Dacă ți-a plăcut Mystic Desert, următorul joc pe care trebuie să îl încerci este Flaming Hot Extreme, tot din gama de jocuri “Clover Chance”.

Q&A Mystic Desert

  • Poți juca demo Mystic Desert gratuit pe cazino.ro, una dintre cele mai complete platforme de pacanele demo din România.

  • Câștigul maxim Mystic Desert este de 5000x miza.

  • La acest slot online, poți câștiga o funcție bonus cu 10, 20 sau 50 de rotiri gratuite Mystic Desert.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top