Hermes Fortunes demo

Hermes Fortunes

Hermes Fortunes este un joc de pacanele online cu temă inspirată din mitologia grecească, dezvoltat și oferit de către EGT Digital. 

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 6×5 role de joc, include o funcție bonus ce poate fi câștigată sau cumpărată și oferă un câștig maxim de 2500x miza pariată.

Acest joc de pacanele este în mod evident inspirat din celebrul joc Gates of Olympus, dar nu este nici pe departe la fel de interesant și popular. În timp ce majoritatea caracteristicilor jocului sunt copiate 1 la 1, există și câteva diferențe pe care le vom aminti în acest review. 

Simbolurile sunt foarte ciudate și este greu de înțeles ce vor să exprime. Mai mult de atât, în cadrul funcției bonus, multiplicatorii nu se adună de la o mână la alta, ceea ce face că posibilitatea unui câștig imens să fie mult mai mică. Totuși, jocul permite realizarea de dublaje și face parte din categoria jackpoturilor “Clover Chance”.

Tu ești pregătit să joci Hermes Fortunes alături de noi?

Cum joc Hermes Fortunes pacanele online?

Dacă vrei să joci pacanele Hermes Fortunes online, prima dată trebuie să verifici dacă jocul există în oferta cazinoului tău preferat. Având în vedere că vorbim despre un joc de pacanele online destul de nou și nu foarte popular, nu toate cazinourile din România îl au deja în ofertă.

Pe de altă parte, dacă nu găsești jocul în ofertă sau vrei pur și simplu să joci fără bani, poți să optezi pentru Hermes Fortunes demo. În acest mod vei putea juca pacanele gratis, împreună cu alte zeci de jocuri pe care le iubești. Atunci când optezi pentru varianta demo nu trebuie să îți faci cont și nici nu trebuie să plătești.

Hermes Fortunes mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Hermes Fortunes este un joc cu un nivel de volatilitate ridicat și cu un RTP de 96.60%. Asta înseamnă că riscul pe care ți-l asumi este unul mare și poți pierde banii rapid, dar și câștigurile foarte mari pot să apară mult mai des. Intervalul de mize variază foarte mult între cazinouri.

Așa cum menționam și anterior, simbolurile din cadrul jocului sunt foarte greu de înțeles. Simbolul scatter care oferă rotirile gratuite este sub forma unui luptător grec, în timp ce simbolul multiplicator apare sub forma unei zeițe din mitologia grecească. Restul simbolurilor sunt reinterpretări total nereușite din punctul nostru de vedere.

Câștigurile apar în momentul în care pe ecran există cel puțin 8 simboluri de același tip. Aceste simboluri dispar și sunt înlocuite de altele noi care vin din partea de sus a ecranului. Rotirea se oprește atunci când pe ecran nu mai există combinatii de succes. Plățile în jocul de bază sunt mici, dar devin mult mai mari atunci când există multiplicatori. 

Bonus și rotiri gratuite Hermes Fortunes

În cadrul jocului de pacanele Hermes Fortunes funcția bonus poate fi câștigată sau poate fi cumpărată pentru 100x miza aleasă. Funcția bonus se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 4 simboluri scatter care vor oferi 10 rotiri gratuite. Fiecare simbol suplimentar adaugă rotiri gratuite în plus, iar în timpul bonusului, cel puțin 3 simboluri scatter oferă încă 5 rotiri gratuite. Simbolul de multiplicator poate cuprinde valori între 2x și 100x și se aplică doar în rotirea în care apare.

Jackpot Hermes Fortunes

Hermes Fortunes face parte din categoria jocurilor cu jackpot progresiv Clover Chance. Toți participanții la joc au șansa de a câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi disponibile, în orice moment al jocului. Jackpoturile se oferă în mod aleatoriu, la începutul rotirii, prin apariția inscripției “Clover Chance” jackpot pe ecran.

În momentul în care intri într-un astfel de jackpot vei vedea pe ecran 15 cufere. Trei dintre aceste cufere conțin câte un trifoi, iar restul de doisprezece conțin perle de diferite culori. Atunci când ai adunat 3 perle de aceeași culoare sau trei perle de aceeași culoare și un trifoi de aceeași culoare, vei câștiga unul dintre jackpoturile aferente.

Hermes Fortunes slot review

În esență, Hermes Fortunes pacanele online este doar o reinterpretare nereușită a jocului Gates of Olympus. Chiar dacă caracteristicile jocului sunt aproape identice, jocul nu este la fel de atrăgător. Grafica și culorile nu sunt la fel de vibrante, iar coloana sonoră nu te face să retrăiești vremurile din mitologia grecească.

Runda bonus din cadrul jocului de păcănele online oferă câștiguri mult mai mici decât alte jocuri de acest tip pentru că multiplicatorii nu se adună de la o rundă la alta. Tu ai încercat acest joc?

Q&A Hermes Fortunes

  • Poți să joci pacanele Hermes Fortunes pe bani reali la cazinourile care au în oferta jocurile providerului EGT Digital sau în mod gratuit pe cazino.ro.

  • Jocul Hermes Fortunes are un RTP de 96.6% și un nivel de volatilitate ridicat.

  • De fiecare dată când alegi să joci Hermes Fortunes slot online, ai șansa de câștiga jackpoturile progresive “Clover Chance”.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96.6%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu jackpot
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X