40 Super Hot Bell Link pacanele gratis

40 Super Hot Bell Link

Cu mai multe linii de joc, distracția 20 Super Hot Bell Link continua cu jocul de pacanele 40 Super Hot Bell Link lansat de producătorul de jocuri de noroc EGT Digital.

Jocul se desfășoară pe 4×5 role de joc și oferă șansa de a obține câștiguri profitabile pe 40 de linii. Modul de joc este simplu, iar complexitatea este dată de funcția Bell Link Jackpot care adaugă adrenalina și mister jocului.

Grafica este impecabila, iar elementele clasice se îmbina armonios cu cele moderne pentru a crea o atmosfera placuta de joc. Câștigurile pot fi obtinute atat din combinatii de simboluri identice, cât și din runda bonus de rotiri gratuite. Structurat pe 4 niveluri, activarea multiplă a jackpotului în timpul sesiunii de joc intensifică trăirile și asigura doza de adrenalina necesara unui joc captivant. Iar dacă nu este suficient, pentru un plus de emoție, poți oricand opta pentru runda de dublaj, unde alegerile corecte pot multiplica câștigurile.

Joaca pacanele ca la aparate cu dublaj Bell Link 40 Super Hot și trăiește o experienta unica de joc, unde clopoteii îți vor colora câștigurile, iar septarii vor contribui la starea de bine generata de castiguri surprinzătoare.

Cum joc 40 Super Hot Bell Link pacanele online?

40 Super Hot Bell Link este un joc de pacanele modern optimizat jocului pe orice dispozitiv. Cu reguli simple de urmat, tot ce trebuie sa faci pentru a juca acest joc de pacanele cu fructe si septari este sa deschizi Bell Link 40 Super Hot pe device-ul preferat și sa selectezi miza care se încadrează în bugetul de joc. Apasă start și cu puțin noroc vei obține câștiguri profitabile în timp ce ai parte de o experiența plăcută de joc.

Inainte de a paria pe bani reali, încearcă 40 Super Hot Bell Link demo pentru a vedea ce opțiuni sunt disponibile, dar și pentru a te familiariza cu interfața de joc. Jocul este disponibil în mod gratuit alături de alte pacanele 7777 și nu ai nevoie de cont pentru a juca 😉

40 Super Hot Bell Link mize, simboluri și castiguri

40 Super Hot Bell Link are un RTP de 97% si o volatilitate de nivel mediu-ridicat, iar castigurile variază si pot fi pariate în runda de dublaj. 

Cu 40 de linii fixe de joc, castigurile sunt generate la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta. Orice castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc, iar intervalul generos de selecție a mizei (0.50 – 50 RON), face ca jocul sa fie adecvat pentru toate categoriile de jucători.

Simbolurile sunt aceleași ca si în jocul de referință 40 Super Hot, la care se adaugă simboluri specifice jocurilor de pacanele Bell Link. Astfel, pe lângă septari, prune, pepeni, struguri, lămâi si cireșe, întâlnim si simboluri clopotel care sunt in diferite culori si au atribuite valori de pana la 100x miza pariata. Mai mult decât atât, aceste simboluri declanșează funcția Bell Link Jackpot de unde poți obține câștiguri surprinzătoare, chiar si jackpot.

Bonus si rotiri gratuite 40 Super Hot Bell Link

Dacă 5 sau mai multe simboluri clopotel îsi fac aparitia simultan pe role, atunci se declanșează bonusul de rotiri gratuite Bell Link Jackpot. Runda se joacă doar cu simboluri clopotel si începe cu 3 rotiri gratuite, iar toate simbolurile declansatoare raman blocate pe poziții. 

Numărul de rotiri gratuite este resetat la 3 de fiecare data cand un nou simbol clopotel îsi face aparitia pe role și se încheie în momentul în care rotirile se finalizează sau interfata de joc este complet ocupată de simboluri clopotel, caz in care se aplica si multiplicator x3 sumei obtinute.

Modul de joc Reels Boost implica multiplicarea câștigurilor cu pana la x4 daca reusesti sa obtii un ecran complet de simboluri clopotel. Poți profita de acest mod special doar dacă funcția Bell Link Jackpot este activată împreuna cu simbolul clopotel Reels Boost.

Jackpot 40 Super Hot Bell Link

Jocul de pacanele 40 Super Hot Bell Link include un jackpot cu patru niveluri de joc. Două dintre acestea, Minor și Mini sunt fixe, în timp ce celelalte două, Grand și Major sunt jackpoturi progresive. Fiecare nivel de jackpot este declanșat de clopote de culori diferite, astfel:

🟪 Jackpotul Mini are asociat clopotelul mov si are valoare fixa. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟦 Jackpotul Minor are asociat clopotelul albastru și are tot valoare fixa. De asemenea, acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟩 Jackpotul Major are asociat clopotelul verde și este de tip progresiv. Acesta realizeaza plata imediat ce îsi face aparitia pe rolele de joc;

🟥 Jackpotul Grand are asociat clopotelul roșu și este de tip progresiv. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe ecranul de joc. La orice aparitie, clopotelul roșu va dezvălui o valoare, iar dacă sunt în număr de 3, atunci va avea loc plata sumei jackpotului aferent.

Bell Link Jackpot poate fi obtinut atat în jocul de baza, cat și în runda bonus de rotiri gratuite, așa ca nu mai astepta si porneste distractia cu 40 Super Hot Bell Link pacanele online. 

40 Super Hot Bell Link slot review

40 Super Hot Bell Link este un joc de pacanele complex care oferă șansa de a obține combinatii câștigătoare pe 40 de linii de joc. Cu runda bonus de rotiri gratuite Bell Link si jackpot structurat pe 4 nivele, jocul pastreaza un mod simplu de joc, dar și opțiunea de a paria castigurile obtinute in runda de risc. Septarul ramane un simbol principal, acesta fiind un liant important în formarea combinatiilor castigatoare, în timp ce clopoteii vor colora castigurile si te vor captiva la fiecare aparitie. 

Tu ce preferi: 40 Super Hot, 20 Super Hot Bell Link sau 40 Super Hot Bell Link?

Q&A 40 Super Hot Bell Link

 • Jocul de pacanele 40 Super Hot Bell Link a fost lansat de producătorul de jocuri de casino EGT Digital.

 • Structurat pe 4 niveluri, jackpotul EGT este de tip progresiv iar orice nivel se declanseaza aleatoriu în timpul jocului cand va trebui sa alegi 3 cărți identice dintr-o serie de 12 pentru a dezvălui valoarea castigata, în timp ce jackpotul Bell Link are 2 niveluri fixe care pot fi obținute doar in runda bonus, în timp ce celelalte două sunt jackpoturi progresive și pot fi castigate pe toata durata jocului.

 • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca demo 40 Super Hot Bell Link gratuit si fara cont.


3 Comentarii la “40 Super Hot Bell Link”

 • Lucian spune:

  După ce câștigi o sumă mai mare întotdeauna pica serverul….nu mai umblați in ele…ai înțeles admine?

  Răspunde

  • 🔶Marius spune:

   Esti amuzant Lucian, e doar un joc demo de ce te-ar deconecta cineva cand castigi daca nici nu conteaza castigurile😂 Si stai linistit ca in jocul cu bani reali poti continua de unde ai ramas in cazul in care „pica serverul” …

   Răspunde

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 50

Nici un vot pana acum

| 3 comentarii la 40 Super Hot Bell Link
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP97%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X