50 Hot Blast Clover Chance gratis

50 Hot Blast Clover Chance

Vrei să retrăiești puțin din emoția jocurilor de altădată? Aspectul retro al jocului 50 Hot Blast te va face să te întorci în timp, printre primele pacanele online clasice. Acest joc cu fructe nu are doar caracteristici tradiționale, ci se bucură și de câteva funcții speciale importante. Vei găsi simbolul Wild, simbolul Scatter, dar și funcția de Jackpot Progresiv, disponibilă în multe sloturi EGT Digital.  

Dacă îți dorești o pauză de la pacanelele cu funcții speciale și cu tot felul de tematici deosebite, încearcă 50 Hot Blast Clover Chance! Acest joc reprezintă o întoarcere la jocurile tradiționale, care au reușit să impresioneze de-a lungul timpului prin grafica lor simplă și plățile bune. Profită acum de ocazie și joacă-te gratis, fără să te înregistrezi!

Caracteristici 50 Hot Blast Clover Chance

50 Hot Blast online are o structură de 5 role și 4 rânduri, iar liniile de plată sunt în număr de 50. Printre simbolurile care pot plăti se numără cele clasice: cireșe, lămâi, portocale și alte fructe, dar și simbolul BAR simplu, dublu sau triplu. Despre ele și despre celelalte simboluri de pe grila de joc vom discuta puțin mai târziu în articol, așa că te sfătuim să citești mai departe! Până atunci, hai să îți spunem ce RTP și ce volatilitate are 50 Hot Blast online!

RTP-ul jocului este de 96% și volatilitatea sa este ridicată. Asta înseamnă că poți obține câștiguri semnificative din 50 Hot Blast online, dar pentru a ajunge la ele trebuie să ai destul de multă răbdare. Spre deosebire de sloturile cu volatilitate mică, la care durează mai puțin să obții combinații câștigătoare, aici vei aștepta mai mult. Dacă nu vrei să riști credite din balanța reală, poți începe cu varianta demo a jocului, până te vei obișnui cu funcțiile jocului.

Funcția Multiplicator 

Când funcția Multiplicator este activă, la finalul fiecărui joc câștigător, toate simbolurile vor dispărea și premiile vor fi plătite imediat. Mai apoi, locurile care rămân goale pe grila de joc vor fi înlocuite de simbolurile de deasupra lor. După ce au loc aceste înlocuiri, combinațiile câștigătoare care sunt formate vor fi înmulțite cu valoarea multiplicatorului. Aceasta poate fi de minim x2 și poate crește de fiecare dată când pozițiile goale de pe ecran sunt completate de  simboluri câștigătoare. Funcția va dura până când nu vor mai exista combinații câștigătoare pe ecranul de joc. 

Jackpot 50 Hot Blast

EGT Digital deja ne-a obișnuit cu această funcție specială, de Jackpot Progresiv. Ca și în cazul altor sloturi, găsim 4 niveluri de Jackpot la 50 Hot Blast online: Grand, Major, Minor și Mini. Poți câștiga un singur astfel de nivel pe durata funcției speciale. Vestea bună este că funcția Jackpotului se poate activa în orice moment la finalul jocului de bază sau al rundelor gratuite.

Hai să îți arătăm ce simboluri trebuie să colectezi din Cuferele norocoase pentru a câștiga unul dintre cele 4 niveluri ale jackpotului Clover Chance:

 • Nivelul Grand este câștigat cu 3 simboluri de perle roșii sau 3 simboluri de perle verzi + trifoi verde.
 • Nivelul Major este câștigat cu 3 simboluri de perle verzi sau 3 simboluri de perle albastre + trifoi albastru.
 • Nivelul Minor este câștigat cu 3 simboluri de perle albastre sau 3 simboluri de perle mov + trifoi mov.
 • Nivelul Mini este câștigat cu 3 simboluri de perle mov.

După ce ai câștigat unul dintre aceste niveluri, funcția Jackpot Progresiv se va încheia și atunci îți vei primi suma obținută.

Pacanele cu dublaj 50 Hot Blast Clover Chance

Una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite funcții este cea de dublaj, care se regăsește și în jocul de pacanele 50 Hot Blast online. Scopul este simplu aici: ghicește culoarea cărții de pe masă! Ai de ales între roșie sau neagră, iar o alegere corectă îți va dubla câștigurile, în timp ce una greșită îți va încheia jocul și suma va fi pierdută. Trebuie să ții cont că funcția Gamble nu poate fi accesată dacă Jackpotul Progresiv este în desfășurare!

Mize, simboluri și câștiguri 50 Hot Blast

Miza minimă pe care poți juca 50 Hot Blast online este de 0.5 credite EGT, în timp ce pariul maxim poate fi plasat pe 5.00 credite. Pe lângă aceste sume, mai poți paria și pe 1, 2 sau 3 credite. Nu ai foarte multe variante de pariuri prestabilite, dar sunt suficiente pentru a satisface nevoile fiecărui jucător. Acum hai să îți spunem și cât valorează fiecare simbol de pe grila de joc:

 • Simbolul Scatter: până la 250.00 EGT pentru 5x;
 • Șeptarul: până la 30.00 EGT pentru 5x;
 • Clopoțelul: până la 2.50 EGT pentru 5x;
 • BAR Triplu: până la 2.50 EGT pentru 5x;
 • BAR Dublu: până la 1.50 EGT pentru 5x;
 • BAR: până la 1.50 EGT pentru 5x;
 • Pruna și portocala: până la 0.75 EGT pentru 5x;
 • Lămâia și cireșele: până la 0.50 EGT pentru 5x;

Un alt simbol important este Wild, care poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Poate înlocui orice simbol, mai puțin pe cel Scatter.

50 Hot Blast Clover Chance slot review

Dacă vrei să încerci un slot clasic cu fructe, care nu duce lipsă de funcții speciale, 50 Hot Blast Clover Chance este alegerea ideală! Pentru un joc cu aspect retro, care nu promite prea multe, acesta chiar reușește să ne surprindă cu multe caracteristici deosebite. 

Funcția de Jackpot Progresiv, Multiplicatorul și funcția Gamble sunt printre elementele care îți vor duce experiența de joc la următorul nivel! Încearcă acum 50 Hot Blast gratis pe Cazino.ro și simte bucuria jocurilor de noroc clasice!

Q&A 50 Hot Blast Clover Chance

 • Da. Pe cazino.ro poți încerca acest slot fără să realizezi nicio depunere.

 • Pariul minim este de 0.5 credite EGT, iar cel maxim de 5.00 EGT.

 • În jocul de pacanele 50 Hot Blast online găsim simbolul Scatter, Wild, Multiplicatorul, Jackpotul Progresiv de tip Clover Chance și funcția Gamble.

 • Da. Calitatea jocului este aceeași, indiferent dacă joci de pe desktop sau de pe mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top