Flaming Hot Bell Link pacanele gratis

Flaming Hot Bell Link

Vrei sa incerci un joc clasic de pacanele cu fructe și șeptari într-o varianta moderna? Atunci joaca Flaming Hot Bell Link, un joc de pacanele lansat de EGT Digital.

Jocul se desfășoară pe 4×5 role și are 40 de linii de joc pe care îsi fac aparitia simboluri bine conturate gata sa genereze castiguri de fiecare data cand invarti rolele.

Comparat cu jocul de inspirație Flaming Hot, noul slot inovează cu elemente speciale date de funcția Bell link Jackpot care atribuie jocului o runda bonus de rotiri gratuite și un jackpot structurat pe 4 nivele ce poate fi câștigat în orice moment al jocului.

Cu un mod simplu de joc, Bell Link Flaming Hot este numai bun de încercat daca iti plac jocurile de pacanele cu fructe și șeptari, dar ești pasionat în aceeași masura și de obținerea unui jackpot într-un mod rapid, asa ca joacă pacanele cu dublaj ca la aparate Flaming Hot Bell Link și descoperă noile opțiuni de joc.

Cum joc Flaming Hot Bell Link pacanele online?

Flaming Hot Bell Link are un mod simplu de joc și tot ce trebuie sa faci pentru a juca acest joc de pacanele cu septari este sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa selectezi pariul adecvat stilului tău de joc. Apasă start și lasa-te cucerit de un joc complex de pacanele care imita jocul ca la aparate.

Testează gratuit Flaming Hot Bell Link demo pentru a vedea ce opțiuni de joc sunt disponibile. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele 777 ai parte de emoții intense și beneficiezi de aceleași opțiuni de joc ca atunci când alegi sa pariezi pe bani reali.

Flaming Hot Bell Link mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 97% si o volatilitate de nivel mediu-ridicat, castigurile Flaming Hot Bell Link variaza si pot fi pariate în runda de dublaj. 

Jocul dispune de 4 opțiuni de pariu, iar miza minima pornește de la 0.50 RON, putând fi ajustata pana la 50 RON, în funcție de bugetul alocat jocului. 

Castigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, orice castig fiind multiplicat cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe si septari la care se adaugă simboluri reprezentate de clopotel. Cifra 7 are rol de Wild și contribuie la formarea combinatiilor câștigătoare, fiind un substituent pentru celelalte simboluri cu excepția simbolurilor scatter și clopotel. In plus, orice combinație 77777 realizează plăti de 20x miza pariata. Restul simbolurilor reprezentate de fructe precum pepene, strugure, prune, lămâi, portocale și cireșe generează plăți de pana la 8x miza pariata, în funcție de combinație pe care o realizează. 

Simbolul scatter este reprezentat de steluta și realizează plăti de pana la 100x miza pariata oriunde la apariția pe rolele de joc, în timp ce simbolurile clopoței au atribuite valori de pana la 100x miza și declanșează bonusul de rotiri gratuite Bell Link.

Bonus si rotiri gratuite Flaming Hot Bell Link

Apariția pe rolele de joc a 5 sau mai multe simboluri clopoțel declanșează bonusul Bell Link Jackpot Flaming Hot. Simbolurile declanșatoare rămân blocate pe poziții, iar runda începe cu 3 rotiri gratuite care pot fi redeclansate. Orice simbol clopoțel care își face apariția pe role în timpul rotirilor gratuite va rămâne blocat pe poziție și va reseta numărul de rotiri la 3. Runda se joacă până când rotirile sunt finalizate sau interfața de joc este ocupată de simboluri, moment în care valorile indicate de clopotei se aduna și are loc plata sumei realizate. Dacă reușești să obții un ecran plin de simboluri, atunci suma obținută va fi multiplicată cu x3.

Poți obține un mod special de joc în cazul în care funcția Bell Link este activata cu simbolul Reels Boost. Acest mod de joc alocă multiplicator x2 pentru 15-19 simboluri și multiplicator x4 pentru 20 de simboluri clopotel.

Jackpot Flaming Hot Bell Link

Cu jocul de pacanele Flaming Hot Bell Link poți oricând castiga cele patru niveluri de jackpot disponibile. Două dintre acestea, Minor și Mini sunt fixe, în timp ce celelalte două, Grand și Major sunt jackpoturi progresive. Fiecare nivel de jackpot este declanșat de clopote de culori diferite, astfel:

🟪 Jackpotul Mini are asociat clopotelul mov si are valoare fixa. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟦 Jackpotul Minor are asociat clopotelul albastru și are tot valoare fixa. De asemenea, acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟩 Jackpotul Major are asociat clopotelul verde și este de tip progresiv. Acesta realizeaza plata imediat ce îsi face aparitia pe rolele de joc;

🟥 Jackpotul Grand are asociat clopotelul roșu și este de tip progresiv. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe ecranul de joc. La orice aparitie, clopotelul roșu va dezvălui o valoare, iar dacă sunt în număr de 3, atunci va avea loc plata sumei jackpotului aferent.

Flaming Hot Bell Link slot review

Flaming Hot Bell Link este un joc de pacanele interactiv cu multiple opțiuni de formare a câștigurilor. Cu runda bonus de rotiri gratuite și jackpot progresiv, jocul oferă reguli simple de urmat și poate fi accesat de orice jucător. Clopoteii Bell Link vor intensifica jocul la fiecare aparitie, în timp ce fructele vor întreține atmosfera de joc. 

Joacă Bell Link Flaming Hot pacanele online și descoperă simplitatea unui joc complex cu fructe si septari ca la aparate sau incearca Book of Gold Classic, un joc de pacanele captivant, plin de castiguri misterioase.

Q&A Flaming Hot Bell Link

  • Flaming Hot Bell Link slot online are 40 de linii fixe de plata.

  • Simbolul clopotel Reels Boost dezvăluie o valoare de 10x miza pariata atunci cand runda de rotiri gratuite Bell Link este încheiată.

  • Miza minima cu care poți paria la jocul de pacanele Flaming Hot Bell Link este limitata la 0.50 RON. Aceasta poate ajunge pana la un maxim de 50.00 RON.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis găsești disponibile toate jocurile actuale care sunt conectate la sistemul de jackpot Bell Link. Aici poți juca gratuit și fără cont versiunea preferată și poți verifica și propunerea noastra cu lista cazinourilor care au aceste sloturi în oferta de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP97%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top