The Wild Griffin Clover Chance demo

The Wild Griffin Clover Chance

The Wild Griffin este un joc de pacanele online cu temă magică, oferit de către EGT Digital

Jocul se desfășoară pe un tablou de joc cu 5×3 role și are 25 de linii de plată fixe. Chiar dacă acest slot nu este unul foarte popular, acesta este unul dintre preferatele noastre. Multiplele funcții speciale și grafica plină de viață te face să trăiești fiecare clipă de adrenalină.

Nu prea putem să asemănăm acest joc cu nici unul deja existent, deoarece are câteva caracteristici speciale unice. Un aspect similar cu alte jocuri ar fi simbolul wild care se extinde pe căsuțele din mijloc ale tabloului de joc, dar în cadrul The Wild Griffin pacanele online există mai multe reguli în acest caz.

Chiar dacă câștigul maxim pe care îl poți obține în cadrul unei singure runde este de doar 250x miza pariată, jocul plătește foarte des sume mari, ceea ce îl face foarte atrăgător. Dacă încă nu ai încercat The Wild Griffin acum este momentul să o faci!

Cum joci The Wild Griffin pacanele online?

Dacă vrei să joci pacanele The Wild Griffin online, tot ceea ce trebuie să faci este să ai cont la unul dintre cazinourile online licențiate în România. Jocul The Wild Griffin este oferit de către EGT Digital, un provider arhicunoscut, așa încât ar trebui să îl găsești la majoritatea cazinourilor online.

În cazul în care vrei prima dată să încerci slotul în mod gratuit sau nu vrei să joci pacanele pe bani, mai există o variantă. Optează pentru a juca The Wild Griffin demo, disponibil alături de alte jocuri de pacanele. Desigur, câștigurile nu le vei putea transforma în bani reali, dar totul este gratuit și nici măcar nu trebuie să îți faci cont.

The Wild Griffin mize, simboluri și câștiguri

The Wild Griffin online este un joc de cazino cu un nivel de volatilitate ridicat și un RTP de 96.05%. Mizele sunt variate și diferă de la un cazino la altul, dar de obicei sunt cuprinse în interval 0.50-100 lei per rotire. Un aspect unic al jocului este dat de un chenar auriu, care se află pe cele 3 căsuțe din mijloc.

În cadrul jocului vei întâlni simbolurile clasice de la 10 la A, care plătesc destul de puțin și cele speciale sub următoarele forme: o roată cu zimți/soare, o sticlă cu poțiune magică, o carte antică și portretele unui bărbat și a unei femei magice. Pe lângă acestea se adaugă scatter-ul în formă de scut de luptă și simbolul wild în formă de vultur. 

Un aspect unic al The Wild Griffin păcănele online este modul în care funcționează simbolul wild. Atunci când acesta apare în chenarul auriu, el se va extinde pe toate căsuțele alăturate celei în care a apărut. Dacă apare în afara chenarului auriu, funcționează ca și un wild normal și nu se extinde.

Bonus și rotiri gratuite The Wild Griffin

Jocul The Wild Griffin vine cu o funcție bonus care oferă rotiri gratuite și care se câștigă atunci când pe ecran apar 3 simboluri wild sub formă de vultur. Partea cea mai interesantă este următoarea. Dacă toți cei trei vulturi se află în chenarul auriu, jucătorul câștigă 30 de rotiri gratuite. În caz contrar, numărul rotirilor gratuite este doar de 10. Aceleași reguli se aplică și dacă funcția bonus este redeclanșată în timpul unui bonus.

Jackpot The Wild Griffin

Jocul de pacanele The Wild Griffin face parte din categoria jocurilor cu jackpot progresiv Clover Chance. Astfel, atunci când joci acest slot ai șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi la fiecare rotire.

Jackpoturile “Clover Chance” se câștigă aleatoriu, atunci când pe ecran apare simbolul Jackpot. Pe tabloul de joc îsi fac aparitia 15 cufere, iar în 12 dintre acestea se regăsesc perle de diferite culori, restul fiind ocupate de 3 trifoi în diferite culori. Fiecare tip de jackpot are o culoare predefinita. 

The Wild Griffin slot review

Fără doar și poate The Wild Griffin se încadrează în categoria noastra preferata de pacanele online. Atmosfera vibrantă te face să trăiești fiecare rotire, iar multitudinea de funcții speciale din joc îți dă șansa de a realiza câștiguri mari de fiecare dată. În plus, în orice moment norocul îți poate surâde și poți câștiga o sumă colosală cu jackpotul Clover Chance.

Așadar, încearcă cât de repede jocul The Wild Griffin, bucură-te de experiență și de câștiguri și nu uita să împărtășești și cu prietenii tăi reușitele. 

Q&A The Wild Griffin

  • Jocul de pacanele The Wild Griffin oferă între 10 și 30 de rotiri gratuite, de fiecare dată când pe role apar 3 simboluri scatter.

  • Da. Poți juca demo The Wild Griffin gratuit pe cazino.ro, fără cont și fără depunere.

  • În jocul de pacanele The Wild Griffin simbolul wild se extinde pe toate căsuțele alăturate atunci când apare în chenarul auriu din mijloc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Shining Crown - pacanele
Amusnet (EGT)

Shining Crown

fruits kingdom
Amusnet (EGT)

Fruits Kingdom

To top
X
Popup Image