Vampire Night Bell Link pacanele gratis

Vampire Night Bell Link

Poveștile de groază te înspăimântă, dar in egala masura te atrag? Atunci joaca Vampire Night Bell Link, un joc de pacanele EGT Digital plin de mister si câstiguri colorate. 

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, unde clopoteii Bell Link intensifică atmosfera de joc la fiecare apariție. 

Cu runda bonus de rotiri gratuite, funcție multiplicator și opțiunea de a dubla câștigurile în runda de risc, Bell Link Vampire Night este un joc de păcănele care oferă multiple opțiuni de castig si te transpune într-un cadru de poveste, mai complex și mai interesant decât jocul de inspirație Vampire Night.

Joacă păcănele cu vampiri Bell Link Vampire Night, iar clopoteii îți vor ghida calea spre castiguri surprinzătoare. Ești pregătit de vânătoare?

Cum joc Vampire Night Bell Link pacanele online?

Vampire Night Bell Link este un joc modern de pacanele cu vampiri care are reguli simple de urmat, iar pentru a începe vânătoarea de castiguri trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa selectezi pariul de joc dorit. Apasa start si porneste intr-o aventura plina de mister, unde clopoteii Bell Link îți vor colora calea spre castiguri.

Joacă Vampire Night Bell Link demo pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a vedea dacă jocul se încadrează la favorite. Acesta este disponibil alături de alte pacanele online și îți oferă aceeași experiența de joc ca atunci cand alegi sa joci Bell Link Vampire Night pe bani reali.

Vampire Night Bell Link mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 97% si o volatilitate de nivel mediu-ridicat, castigurile Vampire Night Bell Link variaza si pot fi pariate în runda de dublaj.

Poți plasa pariuri începând cu 0.50 RON și sunt disponibile 4 opțiuni de pariu.

Castigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe role, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. 

În contrast cu tema jocului, simbolurile sunt redate de vampiri, vârcolaci și alte elemente precum carte, potiune, pocal cu sânge sau tarusi cu ciocan. Toate acestea genereaza plăți de pana la 30x, în funcție de combinația realizata. 

Vârcolacul/Lupul are rol de Wild și se extinde pe role pentru a forma combinații câștigătoare. Acesta este un substituent pentru celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor clopoțel, care activează runda Bell Link și oferă acces la jackpotul structurat pe 4 nivele.

Bonus si rotiri gratuite Vampire Night Bell Link

Funcția multiplicator aplica un factor de multiplicare în funcție de simbolurile obținute în urma unei rotiri astfel:

  • 15 simboluri identice A, K, Q sau J pe toate rolele multiplica câștigurile cu x5;
  • 12 simboluri identice A, K, Q sau J pe rolele 1-4 multiplica castigurile cu x4;
  • 9 simboluri identice A, K, Q sau J pe rolele 1-3 multiplica castigurile cu x3.

In plus, clopoteii fac senzație la fiecare apariție, iar un număr de 5 sau mai multe astfel de simboluri asigura declanșarea rundei bonus Bell Link Jackpot, unde poți obține un număr nelimitat de rotiri gratuite. Runda începe cu 3 rotiri gratuite, iar orice simbol clopoțel care își face apariția pe role va reseta numărul de rotiri la 3. In plus, atat simbolurile clopoțel declanșatoare, cât și cele care își fac apariția în timpul rotirilor rămân blocate pe poziții pana la terminarea rotirilor sau până când obții un ecran complet de simboluri clopoțel, acesta din urma asigurând și un multiplicator x2 câștigului obținut. Iar dacă funcția Bell Link Jackpot este activată cu simbolul Reels Boost, atunci poți multiplica câștigurile cu pana la x4.

Mai mult decât atât, câștigurile obținute pot fi pariate în runda de risc. Orice alegere corecta va dubla câștigurile, in timp ce alegerile neinspirate vor reduce câștigul la 0 și jocul de baza se reia.

Joacă demo Bell Link Vampire Night gratuit pentru a vedea ce opțiuni de joc sunt disponibile și testeaza-ti norocul înainte de a paria pe bani reali 😉

🔔Jackpot Vampire Night Bell Link🔔

Vampire Night Bell Link pacanele online include un jackpot cu patru niveluri de joc, din care 2 au valoare fixa, iar celelalte 2 sunt progresive.

Atat în jocul de baza, cat si in runda bonus, fiecare nivel de jackpot este declanșat de clopote de culori diferite, astfel:

🟪 Jackpotul Mini are asociat clopotelul mov si are valoare fixa. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟦 Jackpotul Minor are asociat clopotelul albastru și are tot valoare fixa. De asemenea, acesta își poate face apariția de mai multe ori pe toata durata jocului;

🟩 Jackpotul Major are asociat clopotelul verde și este de tip progresiv. Acesta realizeaza plata imediat ce îsi face aparitia pe rolele de joc;

🟥 Jackpotul Grand are asociat clopotelul roșu și este de tip progresiv. Acesta își poate face apariția de mai multe ori pe ecranul de joc. La orice aparitie, clopotelul roșu va dezvălui o valoare, iar dacă sunt în număr de 3, atunci va avea loc plata sumei jackpotului aferent.

În ce culoare ți-ai dori azi castigurile?

Vampire Night Bell Link slot review

Vampire Night Bell Link este un joc de păcănele complex, cu un mod interactiv de joc. Funcția Bell Link adaugă un plus de adrenalina, în timp ce regulile simple de joc facilitează modul de funcționare. 

Explorează elementele speciale ascunse în jocul de păcănele Vampire Night Bell Link sau descoperă comorile Blood Suckers 2 și pornește vânătoarea de vampiri pentru a obține câștiguri generoase. 

Q&A Vampire Night Bell Link

  • Jackpotul Grand Bell Link poate fi obtinut atat în jocul de baza, cat și în runda bonus atunci cand 3 simboluri Grand (clopotel rosu) îsi fac aparitia simultan pe interfata de joc. In plus, in runda bonus Bell Link Jackpot, apariția acestui simbol va dezvălui o valoare cuprinsă între 50x și 100x miza, care se va adăuga câștigului total.

  • Jocul de pacanele Bell Link Vampire Night face parte din categoria jocurilor tematice cu vampiri.

  • Vampire Night Bell Link slot online are un RTP de 97% si 5 linii fixe de plata.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca gratuit Vampire Night Bell Link demo.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 23

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP97%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu vampiri
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Mega Joker demo
grentube

Mega Joker

Nota: 3.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Shining Crown Bell Link pacanele demo
egtdigital

Shining Crown Bell Link

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 81

Nici un vot pana acum

Joacă
book of rest demo

Book of Rest

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Golden Fish Tank demo

Golden Fish Tank

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top