Spooky Jack pacanele demo

Spooky Jack

Vrei să simți puțin din atmosfera înfricoșătoare a sărbătorii de Halloween, chiar dacă nu este încă momentul acela din an? Ei bine, Spooky Jack de la EGT Digital este aici pentru a-ți oferi o experiență plină de suspans, indiferent de perioada în care ne aflăm.

În acest joc vei găsi simbolurile Wild și Scatter, pregătite să te sperie cu funcțiile lor speciale. La fel de pregătit este și Jackpotul Progresiv, care este pe 4 niveluri și îți poate aduce sume fabuloase. Cu Spooky Jack demo te distrezi gratis printre fantome și dovleci, care sunt mult mai prietenoși decât ți-ai fi închipuit! Testează-l și tu acum, fără să faci nicio depunere!

Caracteristici Spooky Jack online

Structura Spooky Jack online este una destul de clasică, de 5 role și 3 rânduri, deci oricine îl poate juca cu mare ușurință. Chiar și jucătorii fără experiență vor înțelege foarte repede cum stă treaba în acest slot EGT Digital, care are 20 linii de plată fixe. Printre simbolurile care pot forma combinații câștigătoare se numără: dovleci, lilieci, cranii și fantome. De asemenea, regăsim și simboluri mai clasice, specifice cărților de joc: inimă neagră, inimă roșie, romb, treflă. Citește în continuare pentru a descoperi și ce valoare are fiecare dintre ele!

RTP-ul jocului este de 96.04%, deci unul destul de bun, care îți poate aduce câștiguri semnificative. Totuși, ține cont că și gradul de volatilitate este mare, deci poate dura ceva mai mult până când vei ajunge la combinațiile câștigătoare. Dacă nu vrei să riști bani reali în tot acest proces, testează Spooky Jack gratis la noi pe site, fără să faci nici măcar o depunere!

Jackpot Spooky Jack

Una dintre funcțiile speciale cele mai importante pe care le regăsim în Spooky Jack online este cea a Jackpotului Progresiv care este de tip Clover Chance. Acesta are 4 niveluri, la fel ca și în cazul altor jocuri de pacanele EGT Digital. Cele 4 niveluri sunt următoarele: Grand, Major, Minor și Mini. Funcția de Jackpot Progresiv este activată aleatoriu și pe durata ei, poți câștiga un singur nivel din cele prezentate mai sus. 

Misiunea jucătorilor pe durata acestei funcții de Jackpot Progresiv este să aleagă între cele 15 cufere și să adune simbolurile norocoase. În 12 dintre ele se află simboluri Perle în 4 culori diferite: roșu, verde, albastru și mov. Fiecare culoare corespunde unui anumit nivel. În restul de 3 cufere vei găsi un trifoi verde, albastru sau mov. Descoperă ce simboluri trebuie să aduni pentru fiecare nivel în parte:

 • Nivelul Grand: este declanșat de cufărul care conține: 3 perle roșii sau 3 perle verzi și trifoiul verde;
 • Nivelul Major: este declanșat de cufărul care conține: 3 perle verzi sau 3 perle albastre și trifoiul albastru;
 • Nivelul Minor: este declanșat de cufărul care conține 3 perle albastre sau 3 perle mov și trifoiul mov;
 • Nivelul Mini: este declanșat de cufărul care conține 3 perle mov;

Câștigurile pe care le obții din Jackpotul Progresiv îți vor fi acordate de abia la finalul funcției speciale. 

Pacanele cu dublaj Spooky Jack

O altă caracteristică importantă din acest joc este și Funcția de dublaj sau de Gamble, așa cum o găsim denumită aici. Sigur ai auzit și tu cel puțin o dată de ea, asta dacă nu ai și încercat-o. La Spooky Jack online, o poți accesa dacă ai un câștig mai mic sau egal cu 7.00 credite EGT, doar apăsând butonul x2. După ce ai făcut asta, îți rămâne să ghicești culoarea următoarei cărți de joc pusă pe masă: roșie sau neagră. Dacă ai ghicit-o, suma îți va fi dublată, dar dacă ai ales greșit, vei pierde tot ce ai câștigat. Te poți opri oricând sau poți continua, dacă simți că intuiția nu te va înșela în ghicirea culorii!

Mize, simboluri și câștiguri Spooky Jack

La Spooky Jack online poți juca pe una dintre următoarele mize: 0.20, 0.40, 0.60, 1.00 sau 2.00. După cum vezi, nu sunt foarte multe opțiuni, spre deosebire de alte pacanele online, care îți permit să alegi dintr-o gamă mai largă de pariuri prestabilite. Hai să îți spunem și cât valorează fiecare simbol de pe grila de joc:

 • Scatter Fantomă: până la 20 credite EGT pentru 5x;
 • Scatter Dulciuri: până la 4 credite EGT pentru 3x; 
 • Pisica neagră: până la 30 credite EGT pentru 5x;
 • Liliacul: până la 5 credite EGT pentru 5x;
 • Pălăria: până la 5 credite EGT pentru 5x;
 • Craniul: până la 2 credite EGT pentru 5x;
 • Inima roșie, Trefla, Rombul & Pica: până la 1 credit EGT pentru 5x;

Pe lângă aceste simboluri, mai există și cel Wild, reprezentat de un dovleac zâmbăreț. El poate înlocui orice simbol de pe grilă, mai puțin cele 2 Scatter. Poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

Spooky Jack slot review

Ți s-a făcut dor de Halloween și vrei să intri mai devreme în atmosfera aceea de groază? EGT Digital a produs cel mai potrivit joc pentru tine, Spooky Jack online! Îl poți încerca oricând vrei să simți puțin suspans, indiferent dacă este vară și sărbătoarea înspăimântătoare este încă departe!

Jackpotul Clover Chance și cele 4 niveluri ale sale vor face lucrurile și mai interesante, iar funcția Gamble îți poate mări semnificativ câștigurile. Ai toate motivele să încerci acest joc, mai ales că la noi pe site poți încerca Spooky Jack Clover Chance demo, fără nicio depunere! Testează-l acum și descoperă ce alte pacanele gratis mai are producătorul în portofoliu!

Q&A Spooky Jack

 • Da. Poți încerca Spooky Jack demo la noi pe site, fără să faci nicio depunere și fără să te înregistrezi.

 • Funcția de Jackpot Progresiv poate apărea în orice moment, ea fiind acordată aleatoriu.

 • Poți juca pe minim 0.2 credite EGT și pe maxim 2.00 credite EGT.

 • Da. Jocul poate fi testat chiar și de pe mobil, păstrându-și aceeași calitate.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor EGT Digital
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

100 Burning Hot pacanele gratis
Amusnet (EGT)

100 Burning Hot

Cash Patrol pacanele demo
Pragmatic Play

Cash Patrol

Joker spin demo
BF Games

Joker Spin

To top